hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Cavalier Chocolatier

 • 30.11.2015 - 21:34
 • Sponset av LikenShare

  I dag fikk jeg tilsendt Cavalier Belgian Chocolatier Milk Caramel Flavour og Dark Mocha fra Trybe (bedre kjent som LikenShare før). Cavalier sjokolade er en sukkerfri sjokolade laget med det naturlige søtningsstoffet Stevia. Stevia har ingen kalorier og påvirker ikke blodsukkeret.

  Pakningen er merket med Fairtrade - verdens største og mest kjente merkeordning for rettferdig handel. Det er bra at sjokoladene er uten tilsatt sukker, men jeg lurer på om det påvirker smaken.

  Milk Caramel Flavour: Mye god smak, elsker smaken av karamell! Et stort pluss er at karamellen ikke setter seg fast i tennene.

  Dark Mocha: Smaker som mørk sjokolade, en blanding av kakao og melk. Mocha er mer som en kokesjokolade. Smaken varte ikke så lenge og var litt sur. Sammenliknet med Freias melkesjokolade, så er Freia sin litt bedre. Det kan være fordi det ikke er tilsatt sukker, noe som kan ta hensyn til.

  #sjokolade #likenshare #sponset

  Bolia Designmøbler

 • 28.11.2015 - 21:03
 • Ny Bosch tørketrommel A++

 • 28.11.2015 - 19:51
 • I dag var det tilbud på Bosch tørketrommel med varmepumpefunksjon til 3995,- // før 5790,- på Elkjøp. Var tidlig ute som vanlig for å sikre denne herligheten. Før hadde vi en tørketrommel i klasse C, men denne brukte mye mer strøm, så vi vurderte å gå over til A++ som kunne redusere forbruket. Siden det ikke er vindu på vaskerommet blir det så mye vått og fuktig, denne har varmepumpe med SelfCleaning Condenser som rengjører selv. Siste Black Friday innkjøp.

  #hvitevare #tørketrommel #hus #hjem #innkjøp #blackfriday

  Bokfjesfredag og bilder vi kan misforståes

 • 26.11.2015 - 23:31
 • Norsktimene i dag var ganske morsom og lærerikt. Vi skulle ut å ta bilder! Gruppene fikk vi velge selv (vi var 5). Vi gikk først til skolebiblioteket for å ta noen #bokfjesfredag bilder. Det var at noen skulle holde boka og få den andre bak boka til å følge mønsteret - se ut som coveret på boka. Synes det ble kjempemorsomt.

  Etter det var vi ute rundt omkring i Kvadraturen noen timer for å se etter spesielle ting som vi kunne ta bilder av. Jeg fant et bilde der det stod 3 pakker med boller (skulle kanskje ha stått 3 stk). Og Upstairs da! UPSTAIRS skulle ha gått oppover, ikke nedover.

  Kjøre port eller kjøreport? Forskjellige betydninger. Og skiltet? Forbudt å parkere her!

  Appelsin 100% Juice eller appelsinjuice.

  Butikken skal ta med salget sitt og flytte 100 meter lenger nede i gaten ...

  #foto #bilder #bokfjesfredag #galleri #morsom

  Norsktentamen

 • 25.11.2015 - 18:06
 • I dag møtet vi kl. 08:30 fordi vi skulle ha norsktentamen (fra kl. 09 - 14). Det var viktig å møte i god tid, til å starte med (god tid til å finne fram bøker, PC og skrivesaker). Det var flere klasser som hadde norsk tentamen samtidig. Vi satt en på hvert bord i et åpent (dobbelt) klasserom sammen med 3. påbyggsklassen og det var to vakter som passet på. Vi måtte sette fram jakker, mobiler og sekker ved tavla før tentamen begynte. Vi registrerte navn og klasse, litt over kl. 09 fikk vi utdelt tentamensoppgaven. Det var en kortsvarsoppgave og en langsvarsoppgave (velge 1 av 4) + noen tekstvedlegg. Noen av dem hadde vi lest om før, så det var ikke vanskelig å skjønne. Da det kom til hvordan vi skulle forklare de tre f-ene og teaterstykket. Hvordan skulle jeg forklare det? Tilslutt var det langsvaret. Jeg valgte å skrive en kreativ tekst (novelle). Jeg satt til kl. 14 (siste time), tror det ikke gikk så bra, men det har overrasket meg at tentamen i år var mye vanskeligere enn de vi hadde på VG1 og VG2 ... Nå gjenstår en siste tentamen: Matte.

  #skole #påbygg #tentamen #norsk

  Snart norsk tentamen

 • 23.11.2015 - 23:05
 • Nå er det ikke lenge igjen til vi skal ha tentamen i norsk. Det er på onsdag, og vi skal nok sitte 5 hele timer i strekk for å skrive alt vi kan om det vi har lært på skolen så langt. Nytt i år er at det er mulig å bruke It's Learning og andre oppslagsverk som Wikipedia og ordbøker (men ikke oversettelsesprogrammer). Det er ganske greit siden det går an å søke litt rundt. Før tentamen har vi sett på tidligere tentamensbesvarelser for å se på ulike feil/hva de forskjellige kandidatene har svart på de ulike langsvarsoppgavene. Mange av disse var å lese vedlagte tekster, så å skrive/argumentere/drøfte eller sammenlikne mellom. Langsvarsoppgavene er mer som lange (sies av seg selv), rundt 2 - 3 sider med fagrealerte språkbegreper. Vi har ikke fått noen forberedelseshefte, men det er kanskje ikke noe vi må forberede oss til?

  #skole #påbygg #tentamen #norsk

  Anime Songs 2011 - 2013

 • 22.11.2015 - 13:15
 • Når jeg slapper av, liker jeg å høre på pianomusikk. Det er så fint å høre på hvordan det er spilt, og her er noen av mine favoritter.

   

   

  #piano #musikk #relax

  Min by

 • 21.11.2015 - 16:41
 • Inn mot byen, ved Vesterbroa. Vi kan se jernbanen, Domkirka og alle de store skipene. Ikke så langt unna kan vi gå til Arkivet eller til kulturhuset Samsen.

  #foto #kristiansand #by

  Skoleplan før jul

 • 20.11.2015 - 10:19
 • Her er en plan som forteller hva vi skal gjøre på skolen før vi tar juleferie (ikke lenge til likevel). Håper bare ikke at alt kommer på samme uke ...

  #påbygg #skole #plan

  SUKHI - Vakre, skreddersydde tepper som gleder alle

 • 19.11.2015 - 07:43
 • Gjennom den nye nettsiden til Sukhi vil talentfulle håndverkere fra utviklingsland lage skreddersydde, unike og håndlagde tepper ut i fra hvordan du selv vil ha det.

  Sukhi er håndlagde høy-kvalitets tepper som kommer direkte fra håndverkerne, som vil si at de kjøper det direkte fra personen som har laget teppet. Sukhi ønsker å bringe mye glede og kvalitet til hjem over hele verden.

  Som Sukhi-kunde kan man få opptil 60% rabatt i forhold til lignende nettsider. Det finnes forskjellige titalls farger, fasonger, mønster og størrelser å tilpasse etter eget behov. Om jeg er usikker på hvordan teppet mitt skal se ut, kan jeg finne tips og råd ved å besøke nettsiden til Sukhi. På nettsiden kan jeg sette sammen og forhåndsvise forslag til teppedesignet. Å velge designet selv blir teppene mer eksklusive og unike sammenliknet med teppene vi er vandt med i hverdagen.

  Å bestille teppe fra Sukhi kan være en perfekt gave, ettersom mange har glede av dette. Kanskje til familien, en venn eller noen jeg setter stor pris på, som liker design, former og farger. Teppene er utrolig fine på gulvet, det er stilrent og mykt å gå på. Jeg kan kjenne den fantastiske følelsen av å være nær et så flott og skreddersydd teppe.

  Jeg synes Sukhi passer for alle som har en lidenskap for design. Alle fargekombinasjoner, størrelser og design er mulig. Hvert Sukhi-teppe er unikt fordi det går an å skreddersy teppet som jeg selv ønsker å ha det, noe som passer meg godt. Jeg liker å prøve ut nye ting, og elsker dessuten alt som har med interiør å gjøre. Alle teppene er laget av naturlige materialer. Resultatet av dette er et autentisk teppe - som vil si at det passer til hjemmet og min personlige stil.

  Visste du dette? I Nepal betyr Sukhi "glede". Hvis du bestiller et Sukhi-teppe, bidrar du 2-3 ganger mer enn gjennomsnittlig regional lønn til håndverkene deres i Nepal, India, Tyrkia og Marokko. Det gjør at håndverkerne for eksempel kan sende barna sine på skolen, og de kan selv jobbe fra hjemme om de ønsker det. Sukhi forsikrer seg om at håndverkerne blir behandlet rettferdig og likevel blir ikke kvaliteten på teppene påvirket. Dette synes jeg er helt topp!

  Sukhi-kolleksjonen inkluderer ull og filttepper fra India, Beni Ourain-tepper fra Marokko, filttepper fra Nepal (også kjent som UllKuleTepper) og patchwork-tepper fra Tyrkia. Jeg har allerede funnet meg mange favoritter!

  Følg gjerne Sukhi på:
  Facebook og Instagram


  #sukhi #glede #interiør #tepper #design #annonse

  KRS Havn

 • 18.11.2015 - 19:51
 • Det kommer ofte mange båter og skip på besøk i Kristiansand Havn. Vi kan se mange flotte som kommer fra andre steder.

  #kristiansand #havn #krs #foto

  Orangenius

 • 17.11.2015 - 20:52
 • Orangenius

     Fra gul, oransj og rød. En blanding av sommer og høst ifølge fargene. Utenom lampa så er alt moderne. Jeg liker å mikse litt!

  #interiør #kollasj #moderne #høst

  Domkirken i Kristiansand

 • 16.11.2015 - 21:11
 • Kristiansand domkirke er hovedkirke for Agder og Telemark bispedømme og menighetskirke for Domkirken menighet i Kristiansand. Den nåværende kirken er den tredje domkirken i byen og den fjerde kirken på Torvet i Kristiansand.

  Det er landets største kirke, og er bygd i 1885 etter tegninger av arkitekten Henrik Thrap-Meyer. Kirken har en forenklet gotisk spissbuestil, og betegnes som nygotikk. Bygningen er 70 meter lang og 39 meter bred, og tårnet er 70 meter høyt. Kirken hadde opprinnelig 2 029 sitteplasser og 1 216 ståplasser. I dag er den godkjent for 1 500 mennesker.

  Kilde: Wikipedia // Bildene er tatt selv.

  #foto #domkirke #kristiansand

  Da var bladene borte

 • 15.11.2015 - 23:02
 • Nå har kommunen tatt jobben med å feie bort mesteparten av bladene som har ligget på bakken en stund, for nå ser vi bare det grønne gresset igjen. Siden de har ryddet parken så fin og vakker, minner det om en sen høst, snart er det klart for når vinteren kommer. Jeg har allerede sikret meg de fine høstbildene for i år. En fotograf som er på et fotooppdrag med høst som tema.

  Så var jeg litt her også. Color Line terminalen for å ta noen bilder av båter. Alt som har med foto å gjøre, er spennende det. Er det noen som har lagt merke til bloggen min i mobilversjonen? Jeg har gjort noen endringer :-)

  #foto #fotooppdrag #høst

  #prayforparis

 • 14.11.2015 - 18:01
 • Det startet ved 22-tiden fredag 13. november i Paris, Frankrikes hovedstad. Minst seks forskjellige steder ble angrepet. I konserthallen Bataclan spilte det amerikanske rockebandet Eagles of Death Metal da angrepet skjedde. Her ble det meldt 118 personer drept, men ble senere justert ned til 87 og det er totalt minst 127 døde. På de andre stedene har det vært skyteepisoder og eksplosjoner. Noen sier at det er terroristene fra IS som står bak, men det er usikkert.

  Vi kan lese mye om dette i sosiale medier. Jeg har lurt på hvorfor folk driver på med noe sånt? Det er så urettferdig hvordan verden har blitt. Det har vært mye uenigheter, hat og flere liv som har gått tapt på grunn av eksplosjoner og skyteepisoder. Uskyldige mennesker som hadde livet foran seg som plutselig ble fratatt livet, familien og alt. Min mening er at man kan ikke løse hat med å gå til angrep.

  Det er utenkelig at dette har skjedd i et fint og nydelig land som Frankrike, det er vondt å tenke på. Helt forferdelig. Mine tanker går til menneskene i paris og til de etterlatte.

  #prayforparis

  Fridag og en tur innom skolen

 • 13.11.2015 - 14:08
 • Jeg og en god venninne bestemte oss for å ta en tur innom skolen i dag. Ja, du leste riktig, til skolen. Vi begge hadde jo fri fredager, og det var hyggelig å kunne møttes for første gang. Vi spiste lunsj i skolens kantine der jeg kjøpte en yoghurt og hun en sjokolademelk. Det var så stille på skolen og det merkes på en fredag. Etter det gikk vi opp til 4. etasje for å se litt på kunst. Vi hadde begge gått design og interiør, så hadde vi så mye å snakke om som for eksempel skoleting og utdanning. Nå går vi begge påbygg, men ikke på samme skole så det var litt trist å ikke kunne treffes hver dag. Det var så hyggelig at hun ville bli med på skolen i dag, for å se hvordan det har blitt siden sist hun gikk der.

  Å treffe nye venner er så kult. Først har man så lite å snakke om, men etter en stund er det helt motsatt! Og man kan finne så mange felles interesser. Se gjerne videoen over, som beskriver det jeg mener.

  #skole #venn #fridag #sang #musikk

  Lader du mobilen ofte?

 • 12.11.2015 - 21:38
 • I dag tenkte jeg å skrive om ulike grunner til at mobilen blir fort tappet opp for strøm. Uansett hvor vi er, så ønsker vi å ha nok strøm på mobilen så kan vi kan følge med på absolutt alt. Vi sjekker for eksempel status, kommentarer og hva andre gjør på de forskjellige sosiale medier. Vi kan ikke leve uten mobilen fordi den har blitt en del av hverdagen vår. Ikke rart vi fort merker mobilen går tom for strøm. Dette gjør jeg for å spare strømmen, og dette førte til at jeg nå lader mobilen hver 3. dag.


  - Slår av Wi-Fi når jeg ikke bruker mobilen.
  - Jeg bruker ikke mobildata, er bare avhengig av Wi-Fi.

  - "Kaster" bort en eller flere apper kjørende i bakgrunnen.
  - Etter å ha brukt noen apper, kan de fortsatt kjøre i bakgrunnen selvom de er "lukket". På min mobil holder jeg hjemknappen > får opp appene > "kast".

  - Skrur lysstyrken til den mørkeste.
  - Bare hvis jeg ikke bruker mobilen på en stund. Det sparer mye strøm.

  - Skrur på flymodus.
  - Om nettene mest ja. 

  - Bruker ikke lenger en magnestisk lommebok som forstyrrer batteriet.
  - I bruksanvisningen anbefales det ikke å ha mobilen i nærheten av magnetiske ting.

  - Spiller mindre spill på mobilen.
  - Spiller på PC-en mest nå.

  - Avinstrallerer apper jeg ikke bruker eller trenger.
  - Grunnen til dette er at enkelte apper bruker forferdelig mye strøm, som fører til bakgrunnskjøring.

  - Skrur av mobilen hver natt.
  - Mobilen forstyrrer nattesøvnen, anbefaler å legge vekk mobilen laaangt vekk fra senga eller bare slår den av. Kanskje på grunn av stråling.

  - Lader mobilen når den har minst 20% igjen.
  - Batteriet holder seg best rundt minst 40%, men jeg lader den rundt 20%. Venter ikke til helt under 10%. Da er den så å si død ...

  - Husk å dra ut laderen når mobilen er ladet ferdig.
  - Ikke overlad, og jeg unngår å lade om natta. Noen ganger glemmer jeg det, men andre ganger ikke.

  #tips #mobil #lading #batteri

  Wergelandsparken

 • 12.11.2015 - 11:20
 • Herlighet, for en park! Utrolig mange fine høstfarger å finne.

  #foto #kristiansand #høst #natur #wergelandsparken #kvadraturen

  Autumn details

 • 11.11.2015 - 20:33
 • Høsten er like fin enda! Heldigvis for meg, til rett sted og tid, har jeg tatt noen bilder. Denne gangen prøvde jeg å ta bilder av masse forskjellig i ulike høyder. Flere bilder kommer etter hvert.

  #foto #makro #høst #bilder #detaljer #natur #gress

  Forsøk: Spektre

 • 10.11.2015 - 19:26
 • I den ene naturfagstimen gjorde vi et forsøk der vi skulle se på de tre ulike spektre gjennom et håndspektroskop. Før vi så gjennom med spektroskopet, måtte vi tenke på hva slags spekter vi kunne se: Sammenhengende (kontinuerlig) spekter eller et linjespekter.

  Utstyrsliste: Et håndspektroskop, lighter, fyrstikk, magnesiumstråd, porselensskål og klype.

  Lyskildene vi brukte: Stearinlysflamme, lysrør (på taket), glødepære (arbeidslampe), mg flamme og sollys. Det var ikke sol i dag, men vi så litt.

  Vi så inn i denne her, et lite spektroskop.

  Da vi skulle se på magnesiumtråden, var lyset så sterkt at det merket i øyet.

  Sammenhengende spekter: Et fast stoff som lyser, eksempel regnbuen.
  Emisjonsspekter: Strøm gjennom gass, eksempel lysrør.
  Absorpsjonsspekter: Finnes i gasser rundt sola, eksempel sollys.

  #forsøk #naturfag #stråling #spektre

  Jernbanestasjonen

 • 10.11.2015 - 11:43
 • Under Vesterbroa

  Jernbanestasjonen, Kristiansand.

  #foto #tog #jernbanestasjon #nsb #kristiansand

  Setesdalsveien v/Kirkegården

 • 09.11.2015 - 21:11
 • Høsten er ikke over. Fortsatt så fin, men det varer nok ikke lenge. Det har blitt kaldere og kaldere. Bladene ligger pent strødd utover veien.

  #foto #kristiansand #høst #trær #blader #natur

  Kunst av graffiti

 • 08.11.2015 - 16:47
 • Graffiti kan være ganske mye. Det kan være en type kunst med tekster og tegninger, men det kommer an på hvordan man ser det. Et annet ord for graffiti er streetart. Jeg så disse kunstneriske veggdekorasjonene bak Samsen kulturhus.

  #foto #kunst #graffiti #design #streetart

  Sjakkseminar

 • 07.11.2015 - 20:28
 • Sjakkseminar med GM Jon Ludvig Hammer, 7.- 8. november på Samsen kulturhus. Det var så spennede å se på. Det var først PowerPoint presentasjon og en runde med simultansjakk. Det var ca. 26 personer Jon Ludvig spilte mot, med simultansjakk er det slik at han går rundt og rundt for å spille. Ingen klarte å vinne over han, men det er fordi han er kjempeflink i sjakk (de fleste har sett han på TV).

  #sjakk #foto #seminar

  Mine apper på mobilen

 • 06.11.2015 - 11:13
 • Jeg skal ikke legge skjul på hva har på mobilen her om dagen ... Ja, dette er alle appene som jeg har på mobilen min til nå. Bilde 1 og 2 av appene var med da jeg kjøpte mobilen. Bilde 3 med snøkrystaller (*) har jeg lastet ned selv. Det er også en side til, men det var bare en enkel Samsung app som jeg aldri bruker.

  BILDE 1

  klokke | planlegger | kamera | galleri | kalkulator | lydopptak | mine filer | "tannhjul" innstillinger | telefon | kontakter
  meldinger | e-post | ChatON | video | musikk | notat | radio | Google | Gmail | Mitt Telenor

   

  BILDE 2

  Google+ | bilder | Hangouts | Chrome | Play Butikk | Youtube | Play Musikk | Maps | navigering | lokalt
  talesøk | Dropbox | Google Innstillinger | internett | nedlastninger | Play Aviskiosk | Play Spill | Mine Kontakter
  WiMP | Play Bøker

   

  BILDE 3

  Mobilt Bedriftsnett | Dekning | TravelSure | Online | Facebook | Blogg.no | Instagram | Candy Camera for Selfie
  Candy Crush Saga | Candy Crush Soda Saga | 
  DragonCity | Snapchat | Solo Goodiebag | Messenger | Retrica
  Clash of Clans | Diamond Digger Saga | Bubble Witch Saga 2 | AKT Reise | AKT Mobilbillett

   

  Jeg bruker mest appene Facebook, Messenger og Instagram. Så bruker jeg internett (globusen) til å gå inn på forskjellige sider som å lese blogger, sjekke timeplan osv ... Av og til er jeg inne på Snapchat, men ettersom det stadig kommer nye oppdateringer, kommer jeg ikke inn og at den loader hele tiden. Blogg.no bruker jeg hvis jeg ikke blogger rett fra PC-en / ikke har tilgang på nett osv.

  Spill jeg liker å spille: Den alle har hørt om: Candy Crush Saga og Candy Crush Soda Saga. Om jeg er tom for liv, fortsetter jeg på Diamond Digger Saga og Bubble Witch Saga. Dragon City er at man bygger sin verden fullt av habitater og fyller dem med forskjellige typer elementer drager. Clash of Clans spiller jeg egentlig bare for å bygge ting, resten skjønner jeg ingenting av.

  AKT-appene er for å sjekke ruteavgangene på bussene og kjøpe billett på mobilen i stedet for å kjøpe billett på bussen.

  Solo Goodiebag kan man ta bilder og være med å vinne forskjellige Solo-ting (har vunnet en bøff og en duskelue), men også ta ut gratis solobrus ved å samle Solo-cash via reklamefilmer.

  Jeg tar bilder med kamera, men om fargene ikke blir helt som det skal være, kommer redigeringsprogrammene til redning: Retrica og Candy Camera for Selfie kan man både ta bilder og redigere (nesten som 2-i-1). Ikke at jeg tar så mange selfies, men jeg liker fargene der inne!

  Musikk har jeg ikke, så hører ikke musikk på mobilen. Venter heller til når jeg er på PC-en :-)

  - Hvilke apper har dere på mobilen som jeg ikke har?

  #mobil #app #tips #personlig

  Det siste øyeblikket

 • 05.11.2015 - 22:57
 • Tenk at høsten snart er forbi ... Vi kan se det tydelig på trærne. Det går mot mørkere og kaldere dager.

  #foto #natur #høst #blader #trær

  Jeg drømmer om å bli

 • 04.11.2015 - 20:39
 • Noen ganger kan det være vanskelig å bestemme seg for hva man skal bli. I løpet av de tre årene på ungdomsskolen hadde vi et fag - bedre kjent som utdanningsvalg. Det var som hjelp til å finne ut våre interesser og hva vi liker å gjøre. En slags veiledning til hva du vil bli.

  Selv visste jeg ikke hvilken linje jeg skulle velge, for det fantes jo så mange (!), men takket være utdanningsmessene, fikk jeg tips underveis til hva jeg burde velge. Der fikk vi snakket med folk som hadde gått på den og den linja, og de hadde brosjyrer og TV-skjermer som viste oss hva man kunne bli etter fullført år. Det var da jeg klarte å finne ut hva jeg ville: Nemlig design!

  Jeg visste at det var noe jeg ville fordype meg mer i, for jeg likte veldig godt alt mulig med design. Etter å ha gått design på videregående, fikk jeg yrkeskompetanse og tittelen interiørkonsulent. Skolen fikk en ny påbygg "linje", og jeg valgte å studere videre. Og etter dette året, hva skal jeg bli?
   

  Etter VG4 Påbygg ... Studere videre eller gå ut i jobb? Det kommer selvfølgelig helt an på karakterene for å si det sånn. Akkurat nå er det bare å jobbe godt med skolearbeidet.

   

  INTERIØR: Jeg vil holde på med interiørtegninger. Det går an å være kreativ. Tegne tegninger for frihånd, perspektiv, bruke idéer, finne inspirasjon, sette sammen, skape, hente materialer ... Interiørkonsulent, veileder, styler eller en som finner ut ulike løsninger? Interiørlærer vil jeg gjerne bli :-)

   

  FOTOGRAF: Her er det mange valg: Være en (proff) fotograf som reiser rundt hele verden, en som jobber som fotograf i et magasin/avis eller en som tar fotooppdrag for spesielle anledninger. Det beste med å fotografere er at man kan ta vare på minnene. Jeg driver mye med foto som hobby i fritiden og jeg har tydeligvis stor interesse for det.

   

  EN KAKTUS SAMLER: Høres litt rart ut, men hei - jeg har allerede 3 kaktuser i hus som jeg er så glad i og som snart skal bli en samling.

   

  ARKITEKT: Om jeg skal bli arkitekt, må jeg sannsynligvis flytte/dra til Oslo for å studere. Jeg har aldri vært i Oslo før så det hadde vært fint. Det høres så nyskapende å jobbe som arkitekt, for man kan sikkert bestemme hvordan en bygning skal være og hvordan det skal bli bygd opp. Spennende!

   

  ROMDESIGNER: La oss si at vi har et rom som er tomt. Det kan være rommet i butikken eller et rom som en utstilling. Målet er å finne fram alt interiør, få det sammen til en helhet og det skal se fint ut. Det skal inspirere kundene og vise fram noen varer som går an å kjøpe i butikken. Kanskje dette går under utstilling også.

   

  KUNSTNER: Alltid gøy å lage egen kunst som et maleri på lerret, tegninger ... Kanskje jeg kan bli kjent også.

   

  GRAFISK DESIGNER: Logodesign, design på PC. Abstrakt eller ei, grafisk design er så fint. Har også hørt om å designe logo til nye produkter.

   

  - Har dere noen drømmer?

  #drømmer #yrker #personlig #framtid

  Speilbilder i naturen

 • 03.11.2015 - 20:21
 • En god start på en mandag

 • 02.11.2015 - 21:45
 • Matte: Begynte på nytt kapittel 4 Funksjoner 2 om definisjonsmengde og verdimengde. Vi hoppet over kapittel 3 Statistikk fordi vi var så godt igang med funksjoner.

  Norsk: Vi skulle ha en norsk muntlig snakke-med-lærer om 1700 og 1800-tallet + det norske prosjektet. Hadde helga til å forberede meg til det, men etter det husket jeg ikke så mye da vi måtte lese og kunne de hele 4 kapitlene, sjekke PowerPointene på It's og se tilbake på alle tekstene vi hadde hatt om. I timene før muntlig tid var satt opp, skulle vi sitte i klasserommet eller hvor vi ville for å skrive en nynorsk stil med vurdering. Jeg valgte å skrive en kreativ tekst om høsten på ca. 700 ord (da får vi se hvordan det går). Jeg hadde muntlig i ca. 7 - 10 minutter (merker egentlig ikke hvorfor tiden gikk så fort), men: Læreren stilte mange spørsmål og jeg klarte nesten ikke helt å få fram det jeg skulle si ...

  Tenk å sitte sånn her på muntlig eksamen med lærer og sensor? 
  Bilde: NDLA

  Det er ikke alltid jeg skriver om skoledagen som har vært, men det skal prøve. Ellers er det ganske mye å gjøre i timene som vi får en/flere oppgaver og innleveringer som skal leveres innen for eksempel når skoledagen er slutt osv ...

  #skole #påbygg #presentasjon #norsk #muntlig

  Hall🎃ween 2015

 • 01.11.2015 - 19:41
 • For en herlig kveld det var i går! Vi var ute og gikk "knask og knep" (gjorde heldigvis ikke noe knep da), og etter endt tur dro vi til skolen for å bli med på Halloweenfesten. Her er noen bilder fra kvelden:

  Det var ekstra koselig at noen hadde pyntet opp husene sine med skumle ting. Møttet til og med en (nesten) uskyldig gutt som satt utenfor huset sitt og bare satt der på en stol - da vi nærmet oss skremte han oss skikkelig.

  Knasket jeg fikk og den ganske enkle DIY godteribøtta som jeg hadde med. Fikk også en pose med ferdig poppet popkorn og noen smågodt i løsvekt (er ikke med på bildet).

  Halloweenfesten i skolens gymsal. Vi koste oss med gode sjokoladekaker og marshmallows. Siden festen var på en gymsal, var det selvfølgelig gym og aktiviteter: Morderen, danseleken, beste utkledningskostyme og best av alt: En skremmende gymsal med slukne lys (skulle finne etter bokstaver i sånne reflekser). Tror det var mer, men husker ikke så godt ...

  Sjekk de kule veggdekorasjonene av flaggermus i papp!

  - Har dere hatt en fin Halloween? 🎃

  #halloween #foto #fest
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon