CINDY Z. - 22 · Kristiansand · E-post: zhuoblogg@hotmail.no hits

Mote

Fashion Autumn 2018: Goodiebag

Jeg viser hva jeg fikk i goodiebagen på lørdag:

Hair Rollers (hårprodukt som man fester på håret for å få volum og krøller uten bruk av varmeverktøy), Black Head Mask (ansiktsmaske), Vanilla Soap formet som et juletre fra Body Shop, Parfyme fra Qualite Superieure, Neutral håndsåpe, Normal "Boljser" (en pose med lekker godteriblanding), Mentos, verdikupong på Synsam og Glitter "Hair Guide".

#motemesse #goodiebag #fashionautumn

Motemesse: Møtte Amalie og Herman!

Lørdag 25. august var det Fashion Autumn motemesse fra kl. 11:00 ved XXL-området på Sørlandssenteret. Her kunne man få inspirasjon til høstens trender og andre tilbud fra Carlings, Selected, Maritim, Wagner og Synsam. To kjendiser, Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas, var invitert så vi kunne ta bilder og selfies med dem ved denne kule veggen som ble satt opp ved inngangen. Som meet and greet.

Amalie er modell og hun har vært med i "Farmen" i fjor på TV 2, og kom på en tredjeplass. Hun skal være med i "Skal vi danse" nå til høsten. Herman er skuespiller og han er kjent fra NRK-dramaserien "SKAM" hvor han spilte rollen som Chris (Christoffer Schistad).

De 300 første som kom fikk goodiebags med hemmelig innhold og et flott bilde med dem.

*føler meg heldig*

Litt senere gikk vi opp til Høyer og fikk med oss Fashion Autumn motevisning som startet kl. 13:00. Bilder kommer!

#motemesse #sørlandssenteret #kristiansand #mote #messe

Nyheter fra iDeal of Sweden

Reklame | iDeal of Sweden

Salget har startet på iDeal of Sweden! Fra i dag, torsdag 26/7 og frem til søndag 29/7 kl. 23:59 er det "kjøp 2, betal for 1" - kampanje på hele nettbutikken. Det vil si dersom du kjøper 2 ting vil du vil få den billigste varen med på kjøpet, altså gratis. De kaller det for kjøp en og få en gratis. Er ikke det en god deal? En perfekt kombinasjon hvis du ønsker å ha flere deksler å bytte mellom på din mobil. Skynd deg til tilbudet, så sikrer du deg dine favoritter før alle andre.

Limited edition på disse trendy dekslene:

1.   |   2.   |   3.   |   4.   |   5.   |   6.


 

Andre nye og flotte iDeal of Sweden deksler:

1.   |   2.   |   3.   |   4.  |   5.   |   6.   |   7.   |   8.   |   9.   |   10.   |   11.   |   12.   |   13.   |   14.

Dekslene passer for de fleste mobiler som Apple, Samsung, Sony og Huawei. De er designet og er inspirert av de seneste motetrendene. Så kle opp telefonen din i årets hotteste farger og design! Du kan velge mellom mange forskjellige deksler, powerbanks, skjermbeskyttere, kortholdere, kabler og telefonholdere- & fester.

Klikk HER for å se flere flotte produkter!

Stylista & Dream Length

Reklame: L'Oréal Paris

Da har jeg fått bestilt nye produkter å teste ut gjennom L'Oréal Paris Beauty Board. Denne gangen fikk jeg stylingspray til hårfrisyren, "no haircut cream", shampo og balsam fra L'Oréal Paris. Det er så gøy å teste nye produkter som jeg ikke har brukt før. Etter testing skal produktene selvfølgelig omtales :-)

STYLISTA   The Bun Gel-Spray     The Braid Milk
(stylingspray til hårfrisyrer)

Elvital Dream Length    Restoring Shampoo     No Haircut Cream     Super Detangler Balsam

#LorealParisBeautyBoard #LorealParisProvidedProduct  #hårpleie #hårprodukter #skjønnhet #velvære

L'Oréal Paris: Lipsticks

Reklame: L'Oréal Paris

New in from L'Oréal Paris: Lipsticks. Som medlem i L'Oréal Paris Beauty Board (testpanel), fikk jeg plukke ut noen leppestifter som jeg ville teste og etter hvert som jeg har fått testet ut, skrive en omtale om hva jeg synes om produktene.

COLOR RICHE S H I N E ADDICTION     109 Pursue Pretty     111 Instaheaven     245 High on craze

COLOR RICHE M A T T E ADDICTION     241 Pink-A-Porter     346 Scarlet Silhouette

#LorealParisBeautyBoard #LorealParisProvidedProduct #sminke #leppestift #skjønnhet

Nytt innkjøp på Zalando - gavekort

reklame | annonselenker

Jeg søkte for ikke så lenge siden på Trybe, om å prøve ut et Zalando-gavekort med verdi på 100,-. Det er et gavekort for Zalando sin vinterkolleksjon! I ettertid fikk jeg beskjed at jeg ble plukket ut til å velge meg noe fint på Zalando - hva som helst fra nettbutikken. Til de av dere som ikke vet hva Trybe er, så er det en nettside hvor du har muligheten til å prøve ut gratis produkter i bytte mot dine ærlige meninger. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg (lage en bruker), og søke på det du ønsker å teste ut. Jeg har selv fått tilsendt mange spennende produkter i posten, og det er kjempegøy hver gang når det kommer til å skrive om produkt(ene) jeg har mottatt på bloggen og i sosiale medier. Er du interessert i å teste ut nye produkter kan du trygt lage deg en profil HER.

HER finner dere Adidas capsen.

Jeg har aldri bestilt noe på Zalando før, og da passet det virkelig å prøve ut noe nytt når et gavekort dukket opp som melding i innboksen min. Det var vanskelig å finne ut hva jeg ville bestille av klær, sko, accessories osv ... men fant til slutt noe rimelig i kategorien Outlet - masse fine produkter satt ned på rabatt (gjør et godt kjøp!). Jeg endte opp med å bestille en Adidas Ocean Elements caps som var satt ned -50% på tilbud, og halv pris var jo like greit. Da fikk jeg i hvert fall brukt opp gavekortet på noe som jeg har lyst på.

Det beste med å handle på Zalando, er gratis frakt. Wohoo, go shopping!

#shopping #mote #caps #adidas

Goodiebags fra moteshow + senteret

I går var det som sagt moteshow på senteret, og utdeling av goodiebags. Ville bare vise dere hva som lå oppi gaveposene:

Fine og glitrende armbånd i røde og hvite perler. Gull og sølv detaljer.

Sensai Cleansing milk / oil  |  wet n wild coloricon kohl eyeliner crayon pourlesyeux E604A / E610A   |   wet n wild neglelakk  |  øyenskyggesett  |  color crush neglelakk  |  Korres lipbalm  |  Vanilla Brulee  |  Drops of youth: youth fresh emulsion / youth concentrate concentre  |  vitamin c glow boosting moisturiser hydratant activateur d'eclat   |   armbånd       

Bærenett og gymbag med klistremerker og nøkkelbånd.

#moteshow #mote #produkter #skjønnhet #fashion #høst

Fashion autumn 2017

I dag var det høstens moteshow "Fashion autumn" på Sørlandssenteret. Moteshowet befant seg ved XXL-delen, og startet kl. 14. Her ble det satt opp en catwalk, stoler i hvitt trekk og på stolene lå det goodiebags med masse innhold fra butikkene på senteret - kun til de første som møtte opp før motevisningen startet. Jeg fant meg en sitteplass foran, men flyttet etter hvert på meg for å ta noen bilder fra en annen vinkel. Her kommer mange bilder fra moteshowet:

#moteshow #mote #stil #fashion #høst #antrekk #outfit

W7 lollipop & negligee

Dagens giveaway lørdag 10. juni på Normal var en leppestift fra W7. De har delt ut forskjellige ting i denne uka, men jeg har ikke hatt ikke tid til å stikke innom butikken før i dag. Jeg valgte leppestifter i fargene "lollipop" og "negligee", som passet perfekt til det jeg var på jakt etter. Fargene ser nesten identiske ut, men litt forskjellig i nyansene. Linker til et bilde her som viser hvordan det blir med leppestift på leppene.

#fashion #leppestift #w7 #mote #rosa

En NORMAL åpningsfest

Kl. 10 var det åpningsfest av en helt ny Normal butikk på Sørlandssenteret. Det er en dansk kjede som selger helt normale varer til normale mennesker. De har 2500 merkevarer til reduserte priser og masse godsaker som de kjøper fra hele EU, hvor varene er billigst. Utenfor butikken serverte Normal deilig kyllingsuppe, Normal delte ut poser med forskjellige innhold fra butikken, hvis man lastet ned kundeappen fikk man gratis tørrshampo fra Girlz Only, vi kunne gjette hvor mye alt i pallen kostet til sammen og Radio Sør fant seg også en plass hvor de hadde livesending.

Det var også helt normalt å se mange ta seg en tur innom butikken for å handle siden alt var billigere enn normalt. Jeg likte veldig godt det vi fikk i posene som blant annet inneholdet neglelakk, nail art foils, mascara og neglefiler.

#sminke #mote #normal #sørlandssenteret #åpningsfest

Moteshow: Vårens hotteste trender

Kl. 14 ved G-MAX på Sørlandssenteret stod alle klare for å se moteshowet der temaet var vårens hotteste trender. Det ble et ganske enkelt og annerledes moteshow denne gangen, da det ikke var satt opp en scene som sist gang moteshowet ble holdt på senteret. Men det viktigste av alt er å bli inspirert av vårens nye trender!

Mote våren 2017: Blomster, rysjer (foldet eller rynket tøy- eller blondestrimmel), plagg med glidelåser, asymmetriske skjæringer, t-skjorter og lave sko. Fargene er gjerne lyse og freshe.

Kjole fra Cubus

Antrekk fra Match

Kjole fra Mango

Kjole fra Lexington

Kjole fra Moods of Norway

Kjole fra Match

Jumpsuit fra Image

Kjole fra Image

#moteshow #foto #våren #trenger #mote

Lycke crossover veske

For noen uker siden bestilte jeg hjem et abonnement på Det Nye, 3 numre av motemagasinet. Jeg har fått det første magasinet, så nå venter jeg i spenning på de nye numrene som kommer etter hvert. Hvis man abonnerer på et magasin, får man noe med på kjøpet. Denne gaven fikk jeg etter noen dager i posten: En liten crossover veske fra Lycke!

#mote #fashion #lycke #crossover #veske

Goodiebags innhold

Se hva jeg fikk i goodiebags som ble delt ut under moteshowet på Sandens. Det røde på bildet er Mini Corny Chips (ikke spiselig) og brødet til høyre fikk jeg gratis (ikke en del av moteshowet).

Sunsilk minerals balsam, en sølvfarget sminkeveske med speil, Samurai Magic Shave caring shaving cream, Clarins Paris Supra Sérum Haute Exigence Multi-Intensif / Super Restorative Serum, bliss fabulous drench 'n' quench cream-to-water lock-in moisturizer, Agent Provocaleur Fatale Intense (parfyme) og rabattkuponger.

#goodiebags #mote #fashion #sandens #moteshow

Moteshow - vårens motetrender

I dag var det masse liv i byen! I Markensgate ble det satt opp Bysmag, der en rekke butikker, caféer og restauranter fra Kvadraturen fristet med herlige smaksprøver. Det var en stor suksess siden mange elsker smaksprøver. Kirkens nødhjelp delte ut gratis brød, og vi kunne også støtte dem. Jeg var på vei til moteshowet på Sandens som startet klokka 13:00.

FASHION DAYS

Konferansier Marte Bratberg, kjent som radiovert i NRJ, presenterte moteshowet. Temaet for denne gangen var "vårens motetrender" der jenter, gutter, damer og herrer viste frem ulike antrekk en etter en på catwalken.

På catwalken lå rosebladene strødd ut i rosa og rød farger.

Ekte roseblader ...

Moteshowet varte rundt en halvtime, og på slutten trakk de en vinner av antrekk (en Facebook-konkurranse), og vi fikk goodiebags som inneholdt gode rabattkoder og gratisprøver. Etter en tur innom Sandens, gikk jeg gjennom Markens og rakk bussen som skulle til Sørlandssenteret. På senteret handlet jeg litt mat til neste uke og et nytt klesplagg på Brands 21 som jeg vil vise frem senere.

#mote #stil #trender #moteshow #klær #butikk

Vintage and Marmor

vinner av giveaway

Pakke i posten! Denne gangen vant jeg giveawayen til Alexandra Flaa, og fikk tilsendt et armbåndsur med gulldetaljer og marmor i, og 5 stk vintage-ringer av sjødyr. Tusen takk :-) I samme slengen brukte jeg iPhone 7 til å ta de første bildene av dette her (for å teste ut bildekvaliteten), og jeg er så imponert over hvor god kameraet er!

mønster - skjell - sjøstjerne - palmetre - sjøhest

#giveaway #klokke #ur #marmor #vintage #ringer #smykker #mote

La oss style et smykketre!

For noen dager siden var jeg innom nettbutikken Makestyle. Det kom opp som en idé til hva jeg kan bestille som gave (i dette tilfellet: Kjøpe til meg selv). De hadde tilbud på mange varer, og så kom jeg over et flott smykketre som jeg hadde så lyst på. Smykketreet bestilte jeg hjem, og pakken kunne jeg allerede hente hos Posten to dager senere.

Smykketreet finner dere HER. Nå har jeg fått pyntet på mesteparten av smykkene mine. En del av dem er fortsatt pakket sammen i isboksen, men sånn er det når det ikke er plass til alle smykkene. Smykker, ringer og noen armbånd fikk jeg hengt opp, så nå ble det fint!

Det er hull på noen av greinene - plass til øredobber. Men jeg har ingen øredobber ...

Bilde av pakken og det fine pyntete smykketreet. VAKKERT.

Sølvfargene går igjen.

Nærbilder av noen av mange smykker jeg har pyntet på. Har også en del vintage ringer og smykker.

#mote #smykketre #organiserer #smykker #ringer #armbånd #terninger

Fall for Fashion - Moteshow

Masse liv på Kvadraturen lørdag 24. september! På veien ned Markens fikk vi blant annet gratis boller fra Dnb og Quesadilla (meksikansk matrett av tortilla fylt med ost og sammen med salsa) fra Egon. Vi gikk mot Sandens og kl. 13:00 var det Fall for Fashion Moteshow! Det var inspirasjon av høstmote, god musikk og stemning.

Stjernelys effekter på taket.

KRS Beast startet åpningsshowet med egenvekttrening, så kom jenter og gutter, kvinner og menn (de fleste var modeller) en etter en på catwalken og viste frem høstens mote der antrekkene de hadde på kom fra forskjellige butikker.

På slutten fikk vi publikum goodiebags med forskjellige innhold (vareprøver og rabattkoder) fra Renates Dagspa, KICKS, Rituals, VOLT Sandens og Wagner. Trekning av favorittantrekk fra catwalken og noen ekstra premier. Dette lå i goodiebagen:

#moteshow #mote #trender #foto #høst #fashion #kristiansand

Et smykke av kjærlighet

Dette nydelige smykket vant jeg i en konkurranse på bloggen til Carina: "Konkurranse - Vinn et smykke" som gikk ut på å gjette datoen når babyen hennes kom til verden. Jeg var en av de heldige som gjettet riktig dato, og vant dette fine smykket tilsendt fra Korspaahjertet.

Det er sirkelformet, har to måner og to stjerner og et lite hjerte ved siden av. Sitatet "I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK" sier noe om kjærligheten og at en kan elske en til månen og tilbake.

Jeg elsker dette smykket fordi det er så fint med det sitatet og kjærligheten som ligger bak det. Derfor er det et smykke av kjærlighet. I  IT!

Hva synes du om smykket?

#mote #smykke #stil #design #love #hjerte #gave #kjærlighet

Fashion Spring

Dag: Lørdag 23. april 2016 kl. 14 og utover
Sted: Sørlandssenteret ved XXL

Moteshow på Sørlandssenteret! Det var for en stund siden, dagen jeg tok en kjapp tur innom IKEA, så rakk jeg å komme innom senteret. Jeg liker alltid å se på moteshow og nyheter som inspirasjon. Med høy musikk og kule vårantrekk går en og en ut og viser fram hvor klærne de har på er fra. Vi ser det godt, som på bildet under vises det på skjermen hvilken butikk det er fra. 

Kule diskokuler.

#mote #moteshow #våren #inspirasjon #fashion #fashionspring

Geometric print

Se på denne fine veska da! Det gikk ikke an å gå forbi uten å kjøpe den. Liker godt de geometriske mønstrene og fargene. Det gir en slags spenning. Veska er kjøpt på Morris i Kvadraturen - på tilbud! Veska er så stor, så alt kan være med. Får plass til det meste som en PC, klær, bøker osv ... 

Merket er Don Donna.

#mote #geometrisk #veske #fashion

Moteshow ved Lillemarkens

Lørdag 17. oktober kl. 13 like ved Lillemarkens i Kvadraturen var det et moteshow. Før moteshowet så vi noen danse. I moteshowet var det en satt opp en liten scene nesten midt i Markens. Vi kunne se alle de flotte antrekkene som kunne kjøpes inne på Lillemarkens og i Kvadraturen. De første som var der fikk Lillemarkens-goodiebags.

På slutten av moteshowet delte de ut smoothie, rose og kake i esker (og flere goodiebags).

Jeg fikk min egen smoothie!

#foto #mote #antrekk #shopping #moteshow #kvadraturen #kristiansand

Lulu's - My Make Up Bag

For noen uker siden fikk tilsendt denne søte (og store) make up bagen fra Lulu's da jeg hadde betalt for abonnement på Det Nye. Den finnes HER. Tilbud er alltid fint når man skal kjøpe noe, og magasiner er det mange å velge mellom. Nå venter jeg på min første utgave av Costume som jeg snart blir abonnement på!

#magasin #lulus #makeupbag #sminke #mote

Nydelige festkjoler

Desigual CATYA Jerseykjole negro / Dorothy Perkins Cocktailkjole pink / Dorothy Perkins ROSE Jerseykjole red / Guess MANOLA Cocktailkjole black/white striped / Guess PALADINA Jerseykjole black, green / Just Cavalli Jerseykjole blue / Lipsy Jerseykjole multi / René Derhy BERNIQUE Sommerkjole noir / Smash CACATUA Jerseykjole green / TFNC DACEY Cocktailkjole black/cream / Yumi Jerseykjole black
(annonselenker)


Massevis av nydelige kjoler i klesbutikkene nå! Her finner dere mange forskjellige, noen med blomsterprint, stripete, sort/hvitt ... Din favoritt?

#kollasj #bloggklubben #mote #klær #kjoler

Don Donna Nina Case

Kombinert mobiletui og kortetui, er fra Morris og finnes HER (ikke sponset). Fargen er i oransj og er i skinnimitasjon. 4 kortlommer, plasser for smartphone, avtakbar håndleddsrem. Det er plass til mobilen min (4' skjerm) :-)

#mote #mobil #kort #etui

HeartGold

TomShot Smykke gull / Versus Versace Håndveske bianco/nero oro / Molly Bracken Flettet belte noir / Prada Solbriller braun / Anna Field 5 PACK Armbånd black/gold/silver / Rachel Zoe CLOVER Høye hæler metallic gold / Versus Versace Lett jakke black/gold / sweet deluxe NELLY SET Ring gold/crystal / Versus Versace Jerseykjole whiteblack
(annonselenker)


Jeg er med i en konkurranse om å vinne gavekort på 1500,- og 500,-, så derfor lagde jeg denne kollasjen. Alt på kollasjen er fra Zalando (ta gjerne en tur innom).

#bloggklubben #kollasj #mote #inspirasjon #gull #sort

Solo stæsj - dusklue

Jippi! Etter å ha sett mange reklamer, så dukket det opp at jeg hadde vunnet noe. Jeg vant en dusklue via Solo Goodiebag appen! Om hvordan man vinner kan dere lese HER. Jeg har også fått hentet Solo brus nr. 2, så nå venter jeg til jeg kan hente min neste.

#solo #solobrus #sologoodiebag

Beauty 01-2015

Tenker det er mange moteinteresserte nå for tiden, så da vil jeg minne dere på at det har kommet en ny utgave av Beauty (med en liten prøve) i VITA! Jeg liker å lese i magasiner for å få inspirasjon, hvordan er det med dere?

Jeg har lest magasinet en stund nå, men det utgis ca. 6 utgaver i året (tror jeg). Gleder meg alltid til ny utgave som kommer!

#mote #skjønnhet #beauty #magasin #inspirasjon

Yves Rocher nyheter

Hos Yves Rocher finner vi alt innen skjønnhet fra planteriket; hudpleie, parfyme, makeup og kroppspleie online. Yves Rocher er opptatt av planterikets livskraft, så de har kontrakt som er inngått med naturen og skjønnheten. 

I 50 år har naturen vært inspirasjonskilden bak Yves Rochers skjønnhetsprodukter. Derfor er beskyttelse og bevaring av miljøet meget viktig for Yves Rocher. 

Hvorfor jeg liker Yves Rocher:

  • Gratis frakt hvis du handler for mer enn 150,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • 0,- i fakturaavgift
  • Alltid premier som takk for bestillingen
  • God kundeservice, alltid her for deg
     


Noen produkter som jeg vil anbefale:

Evidence - blomstrende hjertenote med varm base
Moment de Bonheur - den nydelige følelsen av lykke
Naturelle - lette lufter med grønne toner, blomster og frukt
Naturelle - frisk, blomstrende duft med sensuelle toner

 

Leppebalsam Raspberry - Myke, bringebærrøde lepper
Dusjpeeling - Nyt bringebærenes søtsyrlige duft
Leppestift 31.Rouge Grenadine - Planterike som kilde til inspirasjon
Dusjgelé Økologisk Bringebær - Nyt bringebærenes søtsyrlige duft


 

Jeg vil dele en eksklusiv rabattkode som gir dere 25% rabatt på et kjøp. Bruk YRVIP25 i kassen, så trekkes 25% fra kjøpet. Akkurat nå er det gratis frakt på alle bestillinger, så det lønner seg å handle!

Facebooksiden

(adlinks)

#skjønnhet #anbefaling #produkter #yvesrocher