hits

Spill

Nesten gratis Fidget spinners

Disse er kule å fikle med, eller hva? Du har sikkert sett Fidget spinners, et lite leketøy som mange barn nå for tiden holder og spinner. Fidget spinners har blitt populært verden rundt. Noen sier at den er avslappende, mens andre sier det er for å stresse ned. Fidget-spinneren skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. De har tre "armer" med et kulelager i midten og er behagelig å holde. Jeg har sett mange butikker her i Norge selge Fidget spinners til ca. 49 kr og oppover til 299 kr, men er de virkelig verdt prisen?

Man kan faktisk kjøpe spinnere billigere på nett. Jeg bestilte 2 stk av disse Fidget spinnere på Wish 2. juni og de kom i posten i går ettermiddag. Det tok 3 uker fra da jeg har bestilt til de kom. De jeg bestilte kostet til sammen 35 kr med frakt beregnet. Synes galaxy fargen var så fin og prisen grei nok. Fidget spinneren er faktisk gratis (eneste som koster er frakten på 17 kr). Link til spinneren jeg bestilte HER. Har testet spinneren: Veldig god kvalitet og kan spinne i flere minutter.

Ikke at jeg går rundt og spinner på disse, men bestilte til brødrene mine som hadde så lyst på en hver. Da har de noe å tidsfordrive med i sommerferien!

߷ ߷ ߷ ߷ ߷

#fidgetspinner #populært #spinnere #spill #leke

Pokémon Sun & Moon

Søndag bestilte jeg hjem Pokémon spillene Sun & Moon til Nintendo 3DS, og i dag fikk jeg endelig hentemelding! Jeg hentet pakken og det er en gave til mine brødre som har 3DS, noe jeg ikke har. Jeg holder meg fortsatt til en rosa DSi, som dessverre ikke blir så mye brukt lengre. Dumt, men altså: Jeg har ikke tid til å spille Pokémon spill.

Jeg vet at de elsker Pokémon! Da spillene kom ut, ville de heller hoppe over og vente til neste version. Siden de ikke spiller Pokémon GO og er ferdig med de andre gamle Pokémon spillene, er det kanskje på tide å fullføre et nytt spill med nye Pokémons, nye steder og nye opplevelser.

- Spiller du Pokémon spill?

#pokemon #spill #nintendo #3ds #game #sun #moon

Spillanbefalinger på PC

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å spille! Ikke at jeg gjør det hele tiden da, men la oss si noen ganger når jeg har tid bare på PC. En del av spillene har jeg installert som apper på PC-en som har Windows 10, mens andre spill kan spilles på Facebook. Alle spill er gratis, kan installeres på nettbrett og mobil.


- Spiller du noen av spillene?

#spillanbefaling #pc #spill #apper

Fanget 4 Pokémons i virkeligheten

Da har jeg fått catchet noen kule Pokémons ute: Torchic, Totodile, Dedenne og Vulpix. Synes de var så kule, dere trodde vel ikke at det var mulig å fange dem i virkeligheten? Jeg har forresten sluttet delvis å spille Pokémon GO, fordi jeg fant ut at det ble for mye tidsbruk og mobillading. Om jeg hadde begynt å spille igjen, foretrekker jeg nok de gode gamle DS-spillene og skrittelleren fra HeartGold / SoulSilver som teller antall skritt jeg har gått hver dag. Den gir meg watt (poeng der hver 10. steps gir 1 watt) som jeg kan overføre til spillet OG jeg kan fange noen kule Pokémons der også!

#pokemon #spill #figurer #torchic #totodile #dedenne #vulpix

Catch 'Em All på Bystranda

I går var det veldig fint vær, så etter lunsj tok vi en tur ned til Bystranda! Her på Bystranda var det mange folk som dere ser på bildet over. Vi fant oss en plass under skyggen på treet bakerst til høyre i bildet. Etter å ha funnet oss et fint sted, gikk jeg rundt med mobilen og spilte Pokémon GO. Rundt forbi møtte jeg mange andre som også spilte det samme som meg. Noen klekket egg, snakket om Pokémons og andre gikk for å ta over PokéGyms i nærheten. Men, her er noen Pokémons av typene water, ghost, poison og grass jeg har funnet i går (tar ikke med de jeg allerede har møtt/fanget).

Noen PokéStops i nærheten. Jeg har enda ikke fått klekket det første egget mitt, for det står jeg har gått 0,3 / 2,0 km ... (tar jo lang tid å klekke et egg?).

Har kommet i level 5 nå og kunne velge mellom en av tre lag. Jeg valgte Team Mystic (blå), men det har egentlig ikke noe å si hvilket lag som er best. De to andre lagene er Team Valor (rød) og Team Instinct (gul).

Pokémons jeg har catchet. CP-en på Pokémonen blir høyere jo høyere jeg er i level, så jo høyere CP, jo bedre! Eevee på bildet kalte jeg for Rainer og når den utvikler seg, får jeg en Vaporeon. Nå holder jeg på å lete etter en Pikachu, hvilken plass(er) i Kristiansand kan jeg finne den?

Hvor langt har du kommet i Pokémon GO?

#spill #gaming #pokemon #pokemongo #jakt #kristiansand

På Pokémon-jakt

I dag dro vi ut på en liten tur til senteret for å catche Pokémons - virtuelle fantasimonstre. Jeg begynte å fange noen inne på Sørlandssenteret og tok 3-4 PokéStops i nærheten. Den ene var under brua (Bus Terminal), Tiger Statue (husker ikke hvor) og den siste var på biblioteket i byen. Det var rart at jeg fikk snurre to ganger på samme mynt på det siste PokéStopet (!). Jeg fikk blant annet to eggs på 2 km og 5 km, så nå har jeg satt det på en "egg-incubator"-holder og må klekke et og et selv om jeg synes 2 km er langt å gå for å klekke det fordi jeg er avhengig å ha wifi for å spille videre.

Tips: Dra til Kvadraturen i Kristiansand fordi det er plassert mange PokéStops og Pokémons. Sørlandssenteret er også et alternativ.

Det var veldig mange PokéStops i byen! På noen steder hadde også noen satt noen Lure module (rosa blomster rundt et stopp) som virket i rundt 30 minutter.

Forskjellige Pokémons jeg møtte var: Caterpie, Venonat, Pidgey og Drowzee. Eevee og Dewgong møtte jeg på Kiwi i Markens gate. Jeg er i level 3 nå, men begynner å spille litt etter hvert fordi det er så gøy *avhengighetsskapende*!

Spiller du Pokémon GO?

#pokemon #pokemongo #spill #tips #jakt #kvadraturen #sørlandssenteret #kristiansand

Pokémon GO - fordeler og ulemper

Design og skjermbilder er satt sammen av meg.

Spiller du Pokémon GO? Hvis ja, les videre ... I det siste har jeg undersøkt fordeler og ulemper, og ting du kjenner deg igjen når du spiller Pokémon GO. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg skriver dette, men jeg først veldig nysgjerrig på spillet, ble advart for å ikke spille det. Man kan bli for avhengig av spillet etter å ha spilt en stund! Du kjenner deg nok igjen etter å ha lest disse punktene ...

FORDELER 

- For å spille Pokémon GO (som det også står i navnet) må du gå ut av huset, så det nytter ikke å sitte på rommet og "game" innendørs.

- Du er mer ute enn inne.

- Du forblir i bevegelse og "aktivitet" når du er ute og går på tur, og ofte går du flere km om dagen for å catche flest mulig Pokémons.

- Du holder deg frisk og får oppdage den fine naturen der ute.

- Du vil reise jorda rundt for å få tak i andre sjeldne Pokémons.

- Du treffer flere venner (og andre du ikke kjenner) i den virkelige verden som liker eller har de samme interessene som deg, så du melder deg inn i en Pokémon klubb eller i en gruppe på Facebook for å diskutere med de andre.

- Du står kjempetidlig opp for å begynne din Adventure-reise som minner oss om da Ash Ketchum startet sine reiser.

- Du kan mye mer om Pokémon om du har hørt om det før, så det er lett å vinne over de som er "ny" i Pokémon.

- Du kan kjempe mot andre trenere for å se om du kan bli den beste Pokémon-treneren til slutt.

Bilde: androidcentral
 

ULEMPER 

- Du har kanskje lastet ned Pokémon GO før det har blitt offisielt lansert i Norge fordi du-ikke-kan-vente med å spille det.

- Du kan ikke legge deg enda, så før du sover, må du dobbeltsjekke om du finner noen Pokémon(s) ute i mørket.

- Du kan tenke på Pokémon hele tiden dagen lang, og alle de du har catchet. Hmm, hvilken evolusjoner blir de ulike Pokémons til?

- Du må ha mobildata som 4G/plassering/GPS for å spille, og appen sluker så mye strøm på så kort tid!

- Du merker ikke at mobilen din kan bli for varm når du spiller i strekk minst/maks 5 timer om dagen.

- Batteriet på mobilen din må lades flere ganger om dagen, så du må gå rundt med flere Powerbanks (som en ladestasjon) for å ha nok strøm til å spille videre.

- Du kaster bort tiden (og dagen) din til å spille Pokémon GO og slipper unna med plikter som for eksempel husarbeid.

- Du tenker ikke over hvor du går, men går som oftest "hypnotisert" eller som en zombie på vei til et eller annet sted.

- Du må se på kartet for å se etter spor/ting som dukker opp.

- Flere kriminelle har brukt Pokémon GO til å lure andre spillere inn i feller, for så å rane dem.

- Politiet advarer folk til å ikke spille når man kjører for å unngå distraksjoner og ulykker, men det ser ut som mange ignorerer det.

- Andre som ikke liker besøk av Pokémon-trenere, setter opp skilter over alt. Kanskje i sin egen eiendom om de har et PokéStop eller en PokéGym i nærheten, for dere er ikke velkomne.

- Når du ikke kommer inn på appen (fordi det har skjedd noe med serveren eller at det er for mange på), så vet du ikke hva du skal gjøre - for det eneste spillet du vil spille er Pokémon GO!

Noen som kjenner seg igjen (。◕‿◕。)?

#pokemon #pokemongo #reise #gaming #spill #tips #fordeler #ulemper #kjennetegn

Pokémon GO lansert i Norge!

I dag, lørdag formiddag ble Pokémon GO lansert i Norge. Spillet ble først lansert 6. juli 2016 i Australia og USA, mens de andre landene som ikke har blitt lansert enda, har også mange spillere gått "bakveier" for å sikre seg det nye virkelighetsspillet. Det er veldig populært nå som mange spiller det og dette er spillet som har "tatt helt av". Spillet går ut på at trenerne går rundt og fanger Pokémons gjennom smarttelefonene sine. Se deg rundt når du er ute, alle glaner og er opptatt på mobilen! Spillet har en hensikt: Å få alle til å gå mer ut.

Slik ser appen ut, den kommer nok til å være blant en av de populære på topplista innen kort tid. Jeg ventet til appen ble lansert i Norge for å være helt sikker på at jeg hadde den ekte versjonen. Med engang jeg hadde lastet det ned, kom jeg ikke videre før spillet falt sammen på grunn av serverproblemer. Jeg kommer nok ikke til å spille så aktivt da jeg ikke bruker mobildata da dette medfører ekstra kostnader. Men jeg prøvde hjemme for å se hva det var først. Er ikke helt ny i Pokémon da jeg blant annet har spilt Pokémon HeartGold på Nintendo DS og har hatt flere samlinger av Pokémon cards da jeg var liten. Det er gode minner!  

I starten var det vanskelig å komme med et trainernavn, men endte opp med KawaiiCia. Hjemme på badet møtte jeg en Pokémon ved navn Bulbasaur (grass- og poison type), og dette er min starter Pokémon. Jeg har så langt ikke fått catchet noen andre (har sett skyggen av Krabby, Weddle, Zubat, Shellder og Eevee), men håper å finne noen når jeg er ute og har wifi. Det finnes også PokéStops der man kan få free stuffs og PokéGyms for å kjempe mot andre ledere. Her er et kart som viser en oversikt. En annen ting er at man kan få egg som man kan klekke ved å gå flere kilometer, og det finnes veldig mange Pokémons å samle på. Så langt er det Pokémoner vi kan møte i religionen Kanto.

151 Pokémons fra Kanto religionen. Gotta catch 'em all! Spiller du Pokémon GO? Hvis ja, hvor mange Pokémons har du fanget? Let me know.

#pokemon #pokemongo #spill #mobil #teknologi

Throwback: Plants vs. Zombies Adventures

Throwback av et gammelt spill som eksisterte en god stund. Før likte jeg veldig godt å spille Plants vs. Zombies Adventures på Facebook. Man kunne kjøpe planter og bygge hus + passe på at ingen skulle stjele "hjerner" ved å lage ulike hindre i vår egen by som å sette ut planter og "popcorns". Klippene har jeg laget for noen år tilbake (lenge siden), og jeg har prøvd å redigere det i Adobe Premiere Pro.

Her er min by:

#spill #anbefaling #planter #zombier #adventure

Snart pensjoneres Plants vs. Zombies Adventures

Spillet "Plants vs. Zombies Adventures" legges snart ned fordi det ikke er nok aktive spillere ... 12. Oktober blir nok den aller siste dagen jeg + mange andre spillere får spille det igjen. Det finnes også andre lignende versjoner, men det er ikke alltid like gøy. Jeg synes dette spillet har vært kjempegøy, og akkurat denne finnes kun på Facebook.


På Facebook.


Spillet kom med en viktig melding. Da jeg hadde krysset av denne, fikk jeg mange gems. Forresten, linken som gir 100 000 gems: http://bit.ly/1l8QmTP


Min "gård". Her på "gården" har jeg mange forskjellige planter og lang vei - prøver å beskytte meg for zombier og uønskede gjester som kan "attack" hus/bygninger og stjele hjerner. Jeg kom virkelig veldig langt på spillet. Var på nest siste sted på Road Trip, plante og zombie.


Mest vellykka "labyrint".

Man kan spille Road Trip som er å ta bane for bane. Man kan også trene opp zombier, deretter finne noen på lista som man kan "attack" bygninger for å få tak i hjerner. Det sies at zombier er glad i hjerner.

Video - bli inspirert av hva spillet handler om!

#spill #pvz #plantsvszombiesadventures #facebook

Jeg har ikke flere byggeklosser igjen ...

Nå spiller jeg Stackle, og her bygger jeg et høyt tårn. Meningen med spillet er at jeg skal få flest poeng jo høyere opp jeg kommer. Da jeg ikke hadde flere byggeklosser igjen, gjett hva jeg gjorde? Jeg tok noen innenifra og bygget videre. Det gikk ikke så bra etter hvert ... Det raste! Og dermed klarte jeg å slå min personlige rekord. 222 poeng!

Spill Stackle!

Nå sitter jeg og spiller dette puzzle spillet som heter Stackle! Det er kjempegøy! Har spilt det før, så dette er bare en anbefaling.


Min personale rekord er 199. Klarer du å slå meg?

Spill Stackle.