Jeg tegner Jirachi

  11.08.2016 - 22:06

I det siste har jeg spilt litt for mye Pokémon GO. Ja, du leste helt riktig! Jeg spiller når jeg er ute, på byen og til og med når jeg er på butikken. Min level er 15, og nå har jeg fått lært hvordan man tar over gyms. Når man har tatt over en eller flere gyms, er det ikke så lett å holde den oppe når andre team klarer å slå ut teamet vårt. Målet mitt er å fange dem alle. Utenom å spille det spillet (som nesten alle gjør), har jeg ryddet rommet, og da fant jeg en uferdig tegning av Jirachi som jeg bestemte meg for å tegne ferdig. Det er en legendarisk steel/psychic Pokémon fra Hoenn-religionen, så den er ikke med i spillet vi spiller.

#pokemon #pokemongo #jirachi #tegning #kreativ #inspirasjon

Jeg tegner Emolga

  24.07.2015 - 16:36

For to dager siden tok jeg fram permen med Pokémon og jeg bestemte meg å tegne/etterligne en fra kortene som jeg hadde samlet på før da jeg var liten. Husker jeg hadde en stor bunke med alle og ville bare samle og ha alle. Kom ikke så langt da, men har forsatt en god del. Jeg valgte å tegne Emolga som er en elektrisk og flying type.

Så søt! Har ikke tegnet på en stund, så det var virkelig på tide å begynne igjen. Jeg har tegnt det på ark og tusjet rundt for å tydeliggjøre strekene. Så har jeg fargelagt med fargeblyanter.

#pokemon #tegning #anime #fargelegging #hobby #sommer #glad

Video: Jeg fargelegger

  14.07.2015 - 17:05

Secret Garden fargelagt tegning

  14.07.2015 - 16:17

Husker dere dette arket som jeg ikke så lenge siden printet ut? I dag fant jeg det fram igjen, siden jeg ikke hadde noe å gjøre. Fargelegging er fun, right? Så er det ganske tidsfordrivende og plutselig hadde det gått 4 timer!

Jeg har også fått lagd en film, den holder på å bli opplastet i min Youtube-kanal, så følg med! Legger ut på bloggen når den er ferdig.

#secretgarden #bok #tegning #fargelegging

Tidsfordrivende fantasi

  21.04.2015 - 21:12

Advarsel: Dette er ganske tidsfordrivende og kreativt! I noen uker fremover (når jeg har ledig tid), har jeg tenkt å fargelegge noen tegninger som jeg har printet ut i A3. Jeg printet ut det fordi jeg ville øve meg mer på fargelegging. Tegningene er tegnt av Johanna Basford, og jeg kom over denne boka "Secret Garden" da jeg så på nyhetene en gang. Det sies at de fleste bruker fantasien når dem fargelegger og blir konsentrert - OG de klarer å legge fra seg/glemme sosiale medier! 

Jeg liker boka fordi det er mange hagerealert tegninger og mønstre tilknyttet til blomster og fantasi. Den er nå høyest på ønskelista mi.

#tegninger #design #secretgarden #fargelegging

Mønsterdesign #2

  26.07.2014 - 18:35

I dag prøvde jeg å tegne et nytt mønster. Ved hjelp av et utskriftseksemplar har jeg lagt et ark over det og tegnt av mønsteret. Fargene har jeg funnet på selv.


Fargene jeg har brukt er DERWENT Coloursoft (fra startpakken i VG2).


Den til venstre er en utskrift og den til høyre har jeg tegnt av.


En del av fargeleggingen.


Det ferdige resultatet. Kanskje jeg burde bruke andre farger, men siden det var som stjerner, tenkte jeg å ha det gult.

#tegning #mønsterdesign #fargelegging

Mønsterdesign i farger

  24.06.2014 - 23:13

I dag har jeg har tegnet et mønster i design fra et hefte som jeg fant da jeg ryddet. Til venstre er det kopien og det til høyre har jeg tegnet (hvitt ark lagt over kopien). Jeg fikk øvd meg på å tegne streker i frihånd med tusj. På noen steder bommet jeg litt med tusjen, men det syntes ikke når jeg tar bilder av tegningene.   

Først brukte jeg en trykkblyant til å tegne over (finne strekene på kopien). Deretter tok jeg tusjen og tegnet over blyantstrekene. Lettere sagt: Legge et blankt ark over og kan tegne av strekene.


Her er jeg halvveis.


Nå er jeg ferdig med tusjen.

Fargelegging: Få dybde og variere med fargebruk. Mine forslag til farger: Ikke for mange farger og ikke for lite farger. Her har jeg brukt fargene gul, svart, oransje, grå og hvit.


Ferdig resultat!

- Hva synes dere om mønsterdesignet?

Blomsterkrans

  18.10.2013 - 23:20

Jeg hadde ikke noe å gjøre, så jeg fant en fin bok på biblioteket om vindusfarger. I den så jeg denne blomsterkransen:

Den har jeg tegnt av på vinduet, hadde ikke lysbord hjemme.

Her fargelegger jeg.


Det ferdige resultatet.


Hele forsida. Blyantstrekene er der for å finne midten, altså at det ikke skal bli skjevt når jeg tegner på.

Tegning: Hjerte

  02.07.2013 - 20:59


Jeg fikk inspirasjon av denne videoen her.

Pirat tegning

  20.02.2013 - 20:40


Pirat tegning tegnt for hånd. Jeg har brukt en god del tid på den, håper dere likte den ^.^


Skal forestille denne tegningen/videoen.

- Hva synes dere om tegningen?

Tegningene fra i går

  20.02.2013 - 16:04

Jeg lovet dere finere bilder, så her kommer de:

- Hva synes dere om tegningene?

Dagens tegning

  19.01.2013 - 15:48


Tegningen er tegnt på Paint.

2 nye tegninger

  06.01.2013 - 12:58

Etter frokost satt jeg og tegnte. Disse tegningene er tegnet av meg og videoene har jeg funnet på Youtube (de har så bra tegning for steg for steg).

- Hva synes dere om tegningene?

Gullfisk-tegning

  19.09.2010 - 16:56


Fikk så lyst til å skanne inn dette bildet! Denne tegningen har jeg tegnt før, som kom på trykk i Fædrelandsvennen, på Ræga-sidene mandag 2. august 2010. Det har vært så spennende å få tegningen på trykk - i selveste Fædrelandsvennen!

Og dette innlegget skrev jeg den dagen: Klikk HER! Kanskje dere har lest det eller ikke. Jeg fikk Tegnemester T-skjorte og tegningen min tilsent tilbake.

Tegnemester T-skjorte og tegning

  03.08.2010 - 18:17

Jeg leste Fædrelandsvennen og gjorde sudokuene. Så var jeg, brødrene mine og mamma ute i idrettsbanen i nærheten og slappet av. Vi tok med litt baller og badminton så vi kunne spille. Mamma tok med seg strikketøyet og koste seg. Hun holder på å stikke en genser og hun er expert på det.

Jeg fikk nettopp en stor konvolutt fra Fædrelandsvennen (for de som ikke visste hvilken avis jeg kom på trykk i, i går). Jeg åpnet den og ble så overrasket! Inni var det en Tegnemester T-skjorte, hilsen kort og tegningen min tilbake!


Jeg kom på trykk i går i Fædrelandsvennen, mandag 2. august 2010. Klippet fra avisen.

Tegnemester T-skjorte fra Fædrelandsvennen ♥

Størrelsen var 12 - 14 år så den passet meg.

Har også kommet på TS-avisen før. Da var jeg 8 ½ år gammel.

Tegningen min kom på avisen i dag!

  02.08.2010 - 14:30

Helt sant! Tegningen min kom på avisen i dag!!!

Tegningen til venstre: Sommerstreker. Slørhaler og gullfisk tegningen.


Kommentaren:
Slørhalene og gullfiskene på de syv hav lurer på hvor Hennes Majestet Ræga har tatt turen. De to krabbene på bunnen har lyst til å bli kjent med hverandre, men er litt for sjenerte til å gjøre noe med det. Kanskje den flotte, oransje sjøstjerna har noen sjekketriks på lur?

Scalare (akvariefisk) tegning

  16.07.2010 - 21:24

Nå sitter jeg igjen og blogger. Jeg blogget ikke i går fordi jeg var for trøtt. Jeg tegnet denne Scalare-tegningen, vil dere se?
Scalare er en nydelig, elegant og populær akvariefisk.

Bildene er blitt litt lysere, fordi jeg har brukt Picnik til å få dem lysere.


Og sånn ser en Scalare ut.

CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er foto, design, interiør, mat, skole og andre kreative ting som du finner på bloggen. Les, nyt og spør i vei om du lurer på noe! :-)

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser


Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits