50-års jubileumsfest

Hurra for skolen “Kalla” som fyller 50 år i år! Vi var så usikker på om været ville bli fint ettersom det har bare regnet i hele dag, men heldigvis viste sola seg da jubileumsfesten begynte. Elever, lærere og folk fra bydelen kom på besøk og feiret!

På programmet: Kristiansand Skolemusikkorps spilte, ordføreren Harald Furre kom på besøk og holdt tale, det ble fortalt litt historie om skolen, elevene stilte opp klassevis og sang gamle skolesanger: “Da klokka klang”, “Nei, nei gutt!”, “Det er langt å gå” og “Vi sangen”, og til slutt karatevisning fra Tinnheia Karateskole.

Det kom masse folk (flest foreldre og søsken), og den lange kaken som stod på bordet ble fort spist opp. Noen minutter senere dukket det opp en ny og fin marsipankake fra Geheb. Ellers var det også is og brus til alle som kom.

Alle elever på skolen har laget puslespillbrikker. Brikkene er like i formen, men er forskjellige i design. De er unike og danner et helhetlig bilde. Her passer alle inn!

5. trinn har laget “Vennskapsroser uten torner” med Das Pronto leire (lufttørkende leire) i kunst og håndverkstimene. Den blå vasen er også laget av samme leire.

Skolen var åpen og inne var det utstilt gamle skolepulter, bøker, undervisningsutstyr, bilder …

Maleriet i hallen forestiller Kristiansand sentrum. Kunsten er laget av kjente Edvard Vigebo.

En gammel projector som ble brukt før i tiden. Når vi snakker om projector: Da jeg gikk på ungdomsskolen brukte lærerne overhead projector. De la gjennomsiktige lysbildeark på maskinen for å vise oss bilder og tekst forstørret opp. I dag er det så mye enklere med smartboard i undervisningen!

Plakater med tekst og papptallerkner med bokstaver gjorde vinduene ekstra dekorative. Elevene har brukt tusj og de har vært svært kreative med å lage design og mønster.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg