Trend Weekend – moteshow på Sørlandssenteret

I dag var det Trend Weekend på Sørlandssenteret! Det ble vist frem vårens mote, trender og nyheter. Programmet for dagen:

Kl. 11:00 ved XXL-området stod Fredrik & Louisa, Kicks, The Body Shop, Auds hudpleie og Rituals i stands hvor de la makeup, ga veiledning, tips og råd til de som ønsket det.

Lærlinger fra Tangen Frisørskole lagde mange fine gratis fletter perfekt til 17. mai anledningen.

Kl. 12:00 holdt Eveline Karlsen makeup session i XXL-området. Hun er makeup artist og er blant annet kåret til Årets sminke og skjønnhetskanal i 2017 og Årets beautykanal i 2018 – Gullsnutten. Eveline viste hvordan hun la sminke, vårens farger og ulike teknikker.

Kl. 12:00 holdt Eveline Karlsen makeup session i XXL-området. Hun er makeup artist og er blant annet kåret til Årets sminke og skjønnhetskanal i 2017 og Årets beautykanal i 2018 (YT) – Gullsnutten. Eveline viste hvordan hun la sminke, vårens farger og delte teknikker.

Nicki Studios pop-up shop – lå ved hovedinngang H ved Telenor. Her kunne man sikre seg unike plagg fra den nye kolleksjonen “Designer Pain”.

Kl. 14:00 var det tid for motevisning (moteshow) med vårens trender. En lang rød løper var å se. Modellene startet å gå fra etasjen over og gikk etter tur. I bakgrunnen spilte DJ INTI god musikk. Denne gangen var det ekstra mange modeller på catwalken.

Etter moteshowet var slutt delte modellene ut goodiebags med innhold til 200 av oss. Innholdet i goodiebagen jeg fikk var masse rabattkoder fra Sørlandssenterets butikker, reklamemagasiner, gavekort gratis cruise Oslo – Kiel 4 personer (vet ikke om jeg får brukt den), testprøver, brillerens (var så lite igjen av innholdet, tydelig brukt!), hårdonut fra Glitter, tepose fra Sunkost og lyslenker med timer (som jeg virkelig får bruk for).

– Hvem vil bli sminket av Eveline? Alle som var interessert rakk høyt opp med hånden. De fleste var unge jenter. En jente ble tilfeldig plukket ut og hun var så heldig som ble sminket av dyktige Eveline!

Til slutt trekning av konkurranser: Treningsantrekk fra Intersport, bil for en helg fra Wagner og “Røm & Tøm” hos Wagner.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg