Palmesus 2019

Palmesus er Skandinavias største strandfest og hver sommer første helgen i juli arrangeres festivalen på Bystranda i Kristiansand sentrum. I år er datoen fredag 5. og lørdag 6. juli. Jeg har vært en gang på Palmesus, og det var i 2016, for 3 år siden. Da var jeg så heldig som vant et weekend pass (to dager) til meg selv og til en venn via en blogg.no-konkurranse. Jeg kunne nesten ikke tro det – tenk at jeg fikk billett til Norges kuleste strandfestival! En veldig stor opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

Denne helgen har Clarion Hotel Ernst forandret navn til Palmesus Hotel. Hele hotellet er pyntet med Palmesus logoer og bilder.

Har så lyst å dra tilbake til Palmesus igjen. Mest for å se på favorittartistene mine Marshmallow og Alan Walker. De spiller så bra musikk og jeg skulle ønske jeg hadde billetter i år.

FVN hadde direktesending fra Palmesus noen timer på KRSby med lyd og bilde.

Man møter på så mange nye (og kjente) folk inne på Palmesus! Reality-deltakere som Isabel Raad, Isabelle Eriksen og Erik Sæther var også der. Tenker at de fikk Palmesus VIP-billetter gratis.

Kvelden avsluttes med fyrverkeri!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg