Knask eller knep? Halloween antrekk 2013

God Halloween kveld, folkens!

Det ble ikke som det skulle etter i planene. Jeg skulle egentlig gå i år, men så ombestemte jeg meg. Jeg er altfor stor til sånt, men likevel var det moro (?) Jeg gikk ikke Halloween i år, som jeg gjorde i fjor, så forfjor og det igjen … MEN, så har jeg fått lillebror til å gå knask eller knep rundt om i nabolaget. Her har vi han!


Aww, så søt! Se på maska! Smilende glad for Halloween i år.


Grønn hjemmelagd kappe, gresskarmaske, vindmølle, et lilla hår (parykk) og en refleks (for sikkerhetensskyld).

Så han gikk, og jeg satt hjemme. Mange banket på, så vi gav de jo en god del knask. Litt senere kom lillebror hjem med en bøtte fullt av godteri. Han gikk i en time, og fikk likevel så mye! Nå håper jeg at han ikke spiser til han må til tannlegen da …

Halloween inspirasjonsbilder fra DeviantART:

#minhalloween #Halloween #2013

Fjordal kurs

Etter lunsj tok vi “minibussen” (en taxi) til Fjordal for å lære mer om parkett. Et kurs.

Her står vi ved inngangen der det er meget flott. Første vi så da vi kom inn.

Vi gikk inn til et stort rom og hadde forelesing.

Og her satt vi …

På bordet lå det en “mappe” med brosjyrer, penn og skrivehefte.

Fjordal er ikke bare parkett. De leverer også et stort utvalg parkett- og laminatgulv, tak, vegg og skap. Her er en liten reklamestativ.

Den lille baren. Bak står mange navn som er skrevet av folk som har vært her.

Mange navn fra veggen.


Terrassegulv.


Eksempler på gulvtyper.


Sofagruppe.


Da vi var ferdig for dagen, fikk vi kursbevis – noe vi kan ta med i CV-en.

Wonderful cakes

Reklame | Cake It Easy

I dag feiret vi bursdagen til lillebror som ble 10 år på onsdag. Han fikk to flotte kaker som dere kan se på bildene under.

Jeg ble med for å se på kaka, så den uten pynt. Mmmm, det luktet sjokolade på hele kjøkkenet!


Ferdig kake med Nonstop og dinosaurstrøssel.

Marsipankake jordbær/vanilje/sjokobiter.


Fantastisk fin kake fra Dampbageriet i byen (vunnet konkurranse kake).


Bilde av det jeg bestilte. Hentet kaken i dag tidlig. Vi spiser masse kaker i oktober. Bestill kake fra Cake It Easy HER!

Tips til en sunn middagsmåltid

I dag skal jeg anbefale til dere en mett og sunn middagsmåltid. Her har jeg funnet fram Findus Fiskegrateng. Mange esker her, men en pakke er for 2 porsjoner.

Ved siden av fiskegratengen kan man ha med for eksempel salat eller grønnsaker. Et pluss til denne er at den er veldig god + at det er fisk og makaroni i den. Jeg håper dere fikk lyst på fiskegrateng!

Cindy navn design

Enda en dag i høstferien sitter jeg ved skrivebordet mitt og finner ut at tegning gir meg inspirasjon. Derfor har jeg tenkt ut “Cindy logodesign” til min A3 mappes forside. Nå har jeg ihvertfall lagd et nytt design til den. Jeg prøvde på kalligrafiskrift først, men det fikk ikke så bra. Da ble det eget design.


Det som skiller seg ut, er denne I-en med en snøkrystall på (eneste jeg har brukt sjablong på). Den er i organisk form. Resten er tegnt i geometriske former som vil si med linjal.


Skal tenke ut mer “ting” på den, så hva som kommer til å skje i morgen, vet jeg ikke. Dette er ikke en skoleoppgave, men en frivillig.