Leter fortsatt

Tiden går og jeg leter fortsatt. Prøver jeg ikke, lykkes jeg ikke. I dag dro jeg ut til Sørlandsparken for å spørre etter et sted som jeg kunne være ute i praksis. Jeg fikk dessverre nei og noen hadde allerede fått plass de stedene. Jeg hadde heller ikke så lyst til å spørre på de stedene som var listet opp på tavla som skulle spørres av den og den personen. Jeg vet at flere også har problemer med å finne et sted, og jeg er ikke den eneste. Kanskje fordi vi er for sent ute? Jeg tror VG1 og VG2 har allerede fått plasser, så står vi kanskje litt igjen. For å si det sånn, så føles det så umulig. 

Låner et bilde fra Google.

#skole #interiør #opplæring #bedrift

En blanding av harmonisk

Asymmetric lampeskjerm kobber / Basket lyslykt L, kobber / Less vegglampe, kobber / Scent duftlys, 3-pack / Brass mål / Marble bordlampe, messing / Collage lysholder / Pute A
(annonselenker) 

Messing, kobber og gull … en blanding av harmonisk kombinasjon! Dette er mitt andre forsøk i blogg-kollasj laging. Det jeg ikke får til er å skifte farger på tekst.

#interiør #harmonisk #design #collage

Åpen skole og dagen i dag

I går var vi på skolen fra kl. 13 – 20. Kl. 17 – 20 var det åpen skole – mange besøkende. Vi satt og jobbet med oppgaven “venterommet” og det kom mange inn og kikket her og der. Restaurant og matfag hadde lagde masse god mat som vi kunne smake på (smaksprøver). Jeg fikk smakt på Hennig Olsen softis, drops, marengs/pikeskyss, kjøttkake/karbonade (?). Alt var så godt at jeg fikk lyst på mer!

Skiltet som stod utenfor klasserommet vårt.

I dag skulle vi presentere til læreren og levere “venterommet”. Det gikk bra med presentasjonen, men det føltes ut som om jeg hadde glemt noe. Jeg rakk å bli ferdig siden jeg hadde gjort mye hjemme i det siste. Jeg jobbet litt med det da kom hjem i 21-tida. Dette leverte jeg: Produktkart + produktliste, plantegning, oppriss (2), perspektivtegning og stemningskartet. Jeg har vært inne på It’s learning og den neste oppgaven vi skal innrede er en ungdomskafé!

#interiør #design #skole #oppdrag #oppgave

Husk åpen skole kl. 17 – 20 i morgen!

Vi har fri i morgen tidlig, men begynner litt senere på skolen (i ettermiddag), kl. 13 – 20. Grunnen til at vi begynner senere, er at det skal være åpen skole fra kl. 17 – 20. Alle som besøker skolen får garantert mye fint å se på! Om du ønsker veiledning til hva og hvilken linje(r) som er interessant å studere når du begynner på videregående?

Vi som går VG3 Interiør har mange fine og kreative tegninger + trendplakater hengende på veggen i klasserommet. Kom gjerne innom VG3 Interiør på Tangen videregående skole for å se hva vi holder på med!

#skole #interiør #design

Fargerike glasskåler

I Shine, U Shine Skål, Krystall // I Shine, U Shine Skål, Blå // I Shine, U Shine Skål, Gul // I Shine, U Shine Skål, Smoke // I Shine, U Shine Skål, Rosa (annonselenker)

Disse fargerike glasskålene fåes kjøpt på Royaldesign! Pynt hjemmet med fargerike glasskåler med hva som helst så det ser fint ut! Denne kollasjen her har jeg laget inne på bloggklubben (ny klubbtjeneste). Det var litt vanskelig å sette sammen bilder siden det hoppet litt, men må si det var en lett måte å lage kollasj på! Lenkene kom automatisk opp etter at jeg ble ferdig med bildet.

#interiør #design #skål #fargerik

Super Mario Galaxy Wiii

I går så jeg et Wii-spill på tilbud og i dag bestilte jeg det via collect@store og hentet på butikken Expert etter skolen. Synes det var greit at de kunne spare dette spillet så jeg kunne kjøpe det innen 24 timer!

Super Mario Galaxy 2 Wii HER (på tilbud akkurat nå!)

Super Mario Galaxy har fortjent blitt omtalt som et av tidenes beste spill, og dette er den etterlengtede oppfølgeren. Nok en gang følger vi Mario fra planet til planet, alle i varierende størrelser og med ulike utfordringer: i det ene øyeblikket er du en kjempe i et tredimensjonal miljø, i det neste en miniatyr i en todimensjonal verden av den gamle skolen.

Med seg på ferden har Mario sin trofaste følgesvenn, dinosauren Yoshi. Når Yoshi spiser ulike frukter får han magiske krefter, og kan for eksempel bli rask som lynet eller oppblåst som en ballong – alle egenskaper som er nødvendige for å kunne forsere ulike hindringer. I tillegg er Yoshi utrustet med en glupsk tunge som kan fange fiender, eventuelt brukes som et tau så han kan slenge seg fra krok til krok.

Kjente objekter fra originalen, som biedrakten og det interplanetariske navigasjonssystemet, er med også denne gang. Mario har dessuten fått noen nye verktøy å boltre seg med, blant annet en kraftig drill og brytere som stanser tiden.

Med Super Mario Galaxy 2 ligger alt til rette for nok et magisk eventyr og en utrolig underholdende spillopplevelse.

Nå har jeg 1-eren og 2-eren. Snart skal jeg spille fordi gaming er gøy (spørs om jeg har tid til overs, som jeg ikke har akkurat nå haha)!

Soundtrack – nyt musikken.

#game #spill #mario #galaxy

Flere bilder fra IKEA

Her kommer flere bilder fra IKEA (mobilbilder).


Orkidé helgetilbud.


Dette har vi lært om i belysning. 


Papirbrettede ting er alltid fint å se!


Dette kjøpte vi: Orkidé Phalaenopsis, fargerike kopper, tallerken, en stikkontakt-ledning, spagettisleiv, håndklær … (ikke alt er med på bildet).

#IKEA #inspirasjon #papirbretting

På leting etter opplæringsplass

I uke 10 og uke 11 skal vi ut i opplæring/ut i praksis. Vi må selv finne et sted som vi vil jobbe, og jeg har bestemt meg for å gå til IKEA fordi det er så masse fint der. Og så mange interiør-avdelinger! Jeg har selv tatt kjempemange bilder og lagt det ut på bloggen, så interessen er stor.

I dag dro jeg til IKEA for å spørre om jeg kunne få opplæring der. IKEA er jo kjempestort, så det var vanskelig å finne frem og hvor på hvilket stede(r). Spurte i kassa etter daglig leder, så det gikk greit. 


Vi elsker duftlys (det lukter så godt)!


Kunstig rose.

#IKEA #inspirasjon #foto #utstilling #design 

Helhetlig leilighet plan og perspektivtegning

Dere finner produktkartet over møbler, ting og lamper HER. I dag fikk vi oppgaven tilbake. Ble ganske fornøyd, siden dette var den siste oppgaven i 1. termin og jeg fikk en bra karakter (tenkte å gjøre alt kreativt og funksjonelt).


Plantegning.


Perspektivtegning 1. punkts (frihånd).


Lysplan.


… og alle symboler for lys.

– Hva synes dere om oppgaven?

#interiør #leilighet #design #tegning #plantegning #perspektiv #perspektivtegning