Video: Årets skumleste spøkelsesrom

Happy Halloween! Jeg besøker årets skumleste Halloween spøkelsesrom. Bli med (hvis du tør!). Pass på! De minste barna må se sammen med en voksen.

Spøkelsesrom på Amfi

I år har kjøpesenteret Sandens ikke rigget til spøkelsesrom. Da jeg fikk vite at Amfi Vågsbygd Senter hadde laget et spøkelsesrom, måtte jeg bort for å se! Spøkelsesrommet ligger ved Telenorbutikken & Vita i 2. etasje. Rommet ble åpnet lørdag 23. oktober og hvis du ønsker å oppleve spøkelsesrommet, er det å se frem til lørdag 30. oktober. Det er anbefalt at barn går sammen med en voksen da det kan være litt skummelt for de minste (man blir skremt).

Du får se mange skumle Halloweenfigurer og lysende creepy skrift på veggene. Tør du å besøke spøkelsesrommet? Velkommen til småskummel moro for store og små!

Header til Ragnhild Nordrum

Header til Ragnhild Nordrum. Bloggen hennes finner du HER.

Jeg lager bloggheadere på bestilling! Det er bare å sende meg en melding på [email protected].

Stopp monokultur!

På et av Clarion Hotel Ernst Hotell (også kjent som Palmesus Hotel) sine store vegger, finner vi gatekunst laget av @vlekart. Det skiller seg ekstra ut i Rådhusgata/Vestre Strandgate i Kristiansand.

Et gult fly sprøyter ned masse blomster i forskjellige farger. Sprøyting av biologisk mangfold og stopp monokultur – å dyrke samme planteart eller kulturvekst på samme jordstykke i år etter år, uten å skifte med andre arter eller vekster.

Spraying bio-diversity. Stop mono-culture.
– @vlekart

Les også:

Palmesus Hotel
Utenfor Palmesus Hotel
Palmesus 2019
Gate- og sandkunst på Nodeviga – Odderøya

Ingen er bare det du ser

Portalen i Kristiansand er en kafé og et verksted. Det er også en sosial entreprenørbedrift for mennesker som har et aktivt forhold til rus og som ønsker en endring. Kirkens Bymisjon holder til her. De jobber for at mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg.

Gatekunsten “Nobody is just what meet the eyes” (oversatt til “Ingen er bare det du ser”) er laget av @vlekart og @questzgraffiti.

Vi ser to hender. Hånden nederst har en Rolex klokke på armen og det vises litt av et hvitt erme. Hånden øverst har tatoveringer og skrift der det står “Ingen er bare det du ser”. Man kan fort dømme og danne seg et bilde av hva man ser. Kanskje personen med tatoveringer har det tøft og trenger hjelp og veiledning fra en som jobber innenfor helse? Vi ser at hendene møtes. Det finnes hjelp å få når man har det vanskelig og det finnes håp. Gatekunsten er gjort som en kollektiv innsats med deltakerne i rehabiliteringprogrammet.

Les også:

Cherry blossom near by Strandpromenaden – Bystranda
Svanefamilien på ferie
Moon & reflection

To kaker på en bursdag

Mandag 18. oktober feiret vi som sagt 18-årsdagen til broren min på kvelden. Vi bestilte Verdens beste (kvæfjordkake) fra Dampbageriet, og en lagde en ostekake pyntet med blåbær (tallet 18) og krokodiller. Jeg må si at begge kakene smakte himmelsk! Veldig kult at Verdens beste kaken vi bestilte, kom med en pynt “tiger i bil” (hadde ikke forventet, ble som en overraskelse).

Det ble mye kake til overs! Har blitt litt småkvalm av Verdens beste (på grunn av mye krem), så da spiste jeg ostekake. Kake var det nok av tre dager på rad.

Fra oss fikk han Candy King smågodt, Nidar Smash og Nestle Quality Street.

Verdens beste

Verdens beste (kvæfjordkake) med marengs og vaniljekrem, bestilt på Dampbageriet for å feire broren min sin 18-årsdag og med bestått førerprøven! Kaken på 10 biter varer lenge. Flere bilder fra bursdagen kommer!

Unity Crossbody Bag

Reklame | iDeal of Sweden

Forrige uke bestilte jeg hjem denne stilige vesken fra iDeal of Sweden. Endelig hadde vesken kommet inn på lager, for den har vært utsolgt en god stund. Vil du sikre deg denne populære vesken, må du holde god utkikk.

Unity Crossbody Bag i Eagle Black har en klassisk, tidløs stil og moderne design som forvandler en vanlig veske til et ønskelig tilbehør.

Foran på vesken er det en lomme med plass til mobil (jeg fikk akkurat plass til mobilen min, iPhone 12 Pro), ved siden av er det plass til to kort og en medfølgende nøkkelring som man kan feste nøkler på slik at du har de lett tilgjengelig. Ellers har vesken to “rom” med glidelås. Det følger med en avtakbar skulderrem som er justerbar etter hvor langt eller kort du ønsker å ha vesken. Vesken er laget av etiske og ikke-animalske materialer – det vil si ikke laget av dyr. Veldig bra at iDeal of Sweden tar ansvar for miljøet og at de har høy kvalitet på produktene sine!

Unity Crossbody Bag HER

iDeal of Sweden har så mye fint akkurat nå. Du vil finne mobildeksler, mobiltilbehør, airpods-deksler, ladere, vesker og accessories + mye mer. Også de nyeste kolleksjonene! De vil du ikke gå glipp av.

Jeg har en rabattkode til dere. Bruk koden ZHANG15, så får du 10% rabatt på hele hjemmesiden & 10% av kjøpet går til veldedighet! 💖

#IDEALSTORIES + rabattkode til deg!

Reklame | iDeal of Sweden

Har du sett iDeal of Sweden nyeste kolleksjon? Få hvert øyeblikk til å føles elektrisk. Få hvert øyeblikk til å føle seg levende. Få hvert øyeblikk til å føles ditt.

Utforsk den nye Statement Collection ’21 – et stort utvalg av nøye håndlaget førsteklasses teksturer og materialer for å få hvert øyeblikk til å føles uendelig.

Sjekk også ut New Neutrals Collection, som er inspirert av skandinavisk minimalisme og abstrakt modernisme. Omfavn kunsten av enkle silhuetter, rene linjer, og nøytrale toner som aldri går av moten.

“I want to grow old with you. I’m partly made out of recycled materials, treat me well and I will be yours forever.”

Hos iDeal of Sweden finner du mange stilfulle mobildeksler, mobiltilbehør, airpods-deksler, ladere, vesker og accessories inspirert fra de siste motetrendene. Alle produktene er laget av nøye utvalgte materialer av høyeste kvalitet. Produktene kommer i flotte luksuriøse innpakninger, så det vil passe perfekt nå som julegavehandelen snart er i gang. Finner du noen produkter på tilbud, vil du få ekstra rabatt ved å bruke rabattkoden min under.

Rabattkode:
ZHANG15

Ved å bruke rabattkoden min på iDeal of Sweden doneres 10% av det du handler for til veldedighet!
Du får også 10% rabatt på alle varer på hele hjemmesiden (gjelder også produkter på tilbud!).