Sunflower outfit

Da jeg var innom Gina Tricot og så klær med solsikke tema, kunne jeg ikke la vær å kjøpe med meg en solsikke inspirert bluse og en matchende shorts. Dette er jo meg, som er så glad i solsikker. Jeg pakket med meg blusen da jeg reiste til Berlin i sommer 2018, og tok blant annet dette bildet i Checkpoint Charlie:

Monica bluse – HER   |   Seanna shorts – HER

Verden litt mykere med Lambi

Lambi Soft Club er en medlemsklubb hvor du kan samle koder fra Lambi-produkter, få poeng og løse disse inn i flotte premier. Ved å melde deg inn får du nyhetsbrev og mulighet til å delta i aktiviteter og motta spesialtilbud. Klubben ble lansert i 2008, og for noen dager siden fikk jeg vite at klubben legges ned 3. juni 2019. Grunnen til det er synkende interesse for klubben. Det er veldig trist!

Jeg har vært veldig ivrig med å samle på disse kodene som følger med på utvalgte Lambi-produkter. Vi kjøper derfor ofte Lambi kjøkken- og toalettpapir for å få tak i kodene. Poengene registrer jeg på Lambi Soft Club, og når jeg har samlet nok, kan jeg hente ut forskjellige premier. Premiene varierer: Noen ganger kan man velge å bruke poengene på krone-is, digitale gavekort, digitale rabattkoder og Lambi-kosedyr.

I forfjor og i fjor har jeg valgt å bruke noen av de opptjente poengene, og jeg har bare hentet ut 3 Lambi-kosedyr:

Lam på sky

Julelam

Kokkelam

Lambi er bare så mykt og fantastisk. Jeg håper det vil komme flere forskjellige lam, da jeg vil samle dem alle 🙂

Sjelden supermåneformørkelse

Bilde: Graffith Observatory.

Noen som fikk med seg det sjeldne himmelfenomenet rundt kl. 05-06 mandagsmorgen? Da kom den totale måneformørkelsen, “blodmånen” og supermånen samtidig. Skulle ønske jeg hadde våknet tidligere for å få med meg supermåneformørkelsen denne mandagen. Neste gang blir om 32 år. Det er altfor lenge til! Heldigvis er det mulig å se supermåneformørkelsen LIVE på nett om igjen, men det er ikke helt det samme som å se med egne øyne.

Innkjøp: Januarsalget

De siste ukene har jeg blant annet kjøpt meg nye klær på Sørlandssenteret. I butikkene var det masse fint å finne under januarsalget, på tilbud. Dette kjøpte jeg:

Levi’s: Graphic Oversized Hoodies. Store i størrelsen, men veldig behagelige å gå med.

Urban: Nike, Reebok og Puma hettegensere. Reebok og Puma hadde print bak:

Lindex: Holly & Whyte veske/nøkkelringpynt med en anker og et hjerte.

Days Like This: Mykt og veldig langt skjerf med blomstermønster.

Har du kjøpt noe på januarsalget?

Klassequizen starter snart!

I dag har jeg fulgt med på Klassequizen 2019 på NRK. Det er en kunnskapskonkurranse for de smarteste 10. klassingene i hele landet som konkurrerer om å svare på flest mulig riktige spørsmål. Det er skole mot skole. Hver skole melder seg på ved å plukke ut 3 av de smarteste elevene + 1 reserve som deltar sammen i lag og skal representere skolen de går på.

Bildet over er hentet fra sending Klassequizen 2017.

NRK besøker nå for tiden forskjellige skoler som er påmeldt. Den første runden er spørsmålsquiz med 12 spørsmål. Hvordan det gikk kan ses her (trykk på bildet under som kommer til Klassequizen 2019):

Følger du med på Klassequizen?

Colorful dots palette

Ny gatekunst har kommet opp på betongveggen ved Odderøya/Gravane. Det ser ut som et stort sminkepalett med mange fargerike prikker. En livlig og fargeglad vegg 🙂 Spennende å ta en titt hver gang jeg går forbi, for kunsten skiftes jevnlig. Kunsten står oppe i ca. en uke før noen velger å “male” over.

THE POWER IS IN YOUR THOUGHTS ANIYOUACTIONS

Gatekunsten er laget av @annaberthelsenart.