Seeds and some green apples

For to dager siden plantet vi solsikker, løk og agurk. Det er alltid spennende å følge med på når et frø vokser, så spirer det og at det vokser og vokser.

For litt siden var vi ute og plukket ned noen epler fra epletreet. Noen av dem hadde sorte merke hull i, så tenkte vi at de var modne nok (fordi insekter lever av å ete hull når de er saftige). De var litt sure, men sånn smaker jo grønne epler?

Heldigvis er ikke alle epler like, noen er mer rød og gul enn grønn 🙂

#epletre #frukt #hage #frø #planting #foto

 

Ny frisyre

Førbilde (venstre) og etterbilder (i midten og høyre). Nå var det på tide å klippe seg! Har heldigvis ikke tatt skolebilde ennå, så da benyttet jeg dagen i dag til å gjøre det. Dette er mer hjemme-klipping. 

Siden jeg bare satt der uten å gjøre noe, så jeg på TV. Tysk kanal, RTL og de viste Istid 2.

Ich lerne ein bisschen Deutsch!

– Hva synes dere om den nye frisyren?

#hår #frisyre #design #istid

Natur fortryllende hage

Før lunsj var jeg litt ute for å ta noen bilder. Det var en del blåbær, epletre, ugress (sånne gule som stikker opp) og selvfølgelig blomsterbed. Eplene har blitt ganske store nå, så telte tilsammen 28 stk epler! Snart klar til å plukkes.

#foto #planter #blomster #epletre #frukt #hage

Disse har vokst – 28.08.2015

Mye har skjedd siden sist. Kaktusene har vokst! Vi ser det er litt forskjell etter tre uker fra da de ble kjøpt. Spesielt den i midten.

#foto #kaktus #planter

Unblogged, in Arendal

#foto #arendal #sommer #ferie

Smart Curved Pictures

Smart Curved er noen magiske skjermer. De blir tynnere for hvert år, fordi vi lever i en verden da alt er teknologi. Jeg synes naturen var så vakker vist på TV-en, så jeg tok noen bilder av skjermen for å vise hvor fantastiske de er.

#foto #smart #curved #tv

Fra Diplom Is

For ikke så lenge siden tok jeg et bilde av en is, hashtagget det med #self_is og la det ut på Instagram. Det var midt i sommerferien, så fikk jeg en melding av Diplom Is om at jeg vant en valgfri isnyhet! I dag hentet jeg Smeltis Jordbær på Narvesen. Har ikke smakt den før (siden den er ny). Nam! Minner litt om softshake når lokket åpnes.

Anbefaler, smak så du får den sommerfølelsen!

#self_is #is #sommer #foto

Mandag 24. august

Det er egentlig 2. skoledag for oss som hadde fri på fredag. Vi startet med matte tidlig på morgenen, hadde om potenser og repetisjon om bokstavregning. Jeg har nok glemt litt av det, men fikk det til tilslutt. Vi fikk også en liten lekse, som vi skulle gjøre til neste gang. Rart at It’s er nede, for jeg kommer ikke inn (hadde så lyst å se hva vi skulle holde på med ukene fremover) …

I norsk oppsummerte vi retorikken og fikk tilbake oppgavene som vi gjorde første skoledag (som var samme tema). Så fikk vi også nynorsk repetisjon av substantivbøying og en tekst som vi skulle finne substantiv og bøye dem. Jeg må nesten spørre om å få fritak for det, har jo ikke hatt nynorsk så mye på ungdomsskolen og fordi det er vanskelig.

#skole #påbygg #vg4 #matte #norsk #repetisjon

H&M Interiør inspirasjon

#interiør #inspirasjon #foto