Å kjøpe til seg blogglesere, er det greit?

Jeg har aldri gjort det og kommer aldri til å gjøre det. De fleste som har kommet seg opp på topplista for blogg.no har enten jukset seg opp ved å kjøpe trafikk (sånn man betaler for å få flere lesere), reklamert overalt i blogger “Sjekk innlegget mitt og kommenter hva du synes om antrekket mitt” osv … Jeg spør: Er det virkelig greit? Mitt tips er å være den bloggeren du er og være et godt forbilde + ha ekte lesere (lesere som kommer av seg selv). Husk også å kommentere tilbake til bloggene som kommenterer til deg.

Det er mange som ønsker og strever med å komme opp der. Selv skal jeg prøve det en eller annen gang. Nå skal jeg prøve å komme opp på Kristiansand topplista (som jeg ligger på nå) og “klatre”  videre oppover. Det er en hard jobb.

– Hva synes dere om å kjøpe til seg (blogg)lesere?

Dagen i dag

I dag har vi vært på Sørlandsparken og Sørlandssenteret. Det var veldig mange aktiviteter på det gamle og det nye Sørlandssenteret. Det var blant annet:
Fri adgang for alle og gratis ansiktsmaling – Planeten Pluto og det på bildet under:


Jeg tok noen bilder ved Air Show Café. Påskebilder.

Kinesisk på timeplanen

Jeg kom over en nyhetspost med overskriften “Kinesisk på timeplanen”. Her står det at snart kan ungdomsskoleelever i Kristiansand få opplæring i kinesisk. Kristiansand Katedralskole Gimle (KKG) er den eneste skolen i Agder som tilbyr undervisning i kinesisk i dag. Gjennom et samarbeid med KKG, kan ungdomsskoleelever også få undervisning i faget. Kinesisk kan bli innført som nytt fag i ungdomsskolen i Kristiansand. Det vil i så fall bli innført som andre fremmedspråk på linje med tysk, fransk og spansk.

Les mer her.

– Hva synes du om det?

Morsom frukt og dekorert arkholder

I dag har jeg vært på den gamle og den nye Sørlandssenteret. På Panduro Hobby dekorerte jeg en huskeklype som så sånn ut:


Det kostet 10,- for å lage, men det var verd det. Her har jeg brukt gullmaling, glitterlim og limet på noen plastting.

COOP Obs! var det mange smaksprøver og det var en ting som jeg la veldig godt merke til i fruktavdelinga. Det var en “ekte” Jackfruit som sa: – Vennligst ikke bank meg! Selvfølgelig banket jeg den ikke, hvorfor skulle jeg det? Det jeg gjorde var å røre med håndflaten: Den hadde såkalte “pigger”, som på en spikermatte. Veldig skarpe.


Jeg lurer på om den er god som frukt? Har aldri smakt den før.

På senteret var det også bokskred, det vil si bøker fra 19,- på bokhandelen Notabene. Dessverre fant jeg ikke noen interessante bøker, men kanskje du finner noen interessante bøker som passer for deg? Det var et stort påskesalg. Det var også tilbud på kalendere og scrapbooking. Alt veldig billig, gjør et godt kupp.


Konkurranse om å vinne tur til Danmark. Gjette hvor sedlene kom ifra.

Earth Hour

Hele verden – samme handling. Slukk lyset for klimaet lørdag 23. mars kl. 20:30 – 21:30. Lørdag 23. mars slukkes lyset over hele verden. Kristiansand kommune er med på Earth Hour igjen og utfordrer alle bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner til å bli med på verdens største miljøaksjon.


Bilde: NRK
Sørkoreanske studenter holder et skilt med ‘Earth Hour’ skrevet i LED-lys, under markeringen i Seoul.