Black Friday + goodiebags

Da var årets aller største handledag, Black Friday, vel overstått. Jeg har egentlig bare handlet det jeg trengte dagen før Black Friday, altså på torsdag. På torsdags ettermiddag hadde mesteparten av butikkene på Sørlandssenteret priset ned masse varer klart til kundeklubb VIP-kveld. Smart å handle dagen før Black Friday, så man kunne slippe å stå i kø!

I dag på Black Friday kjøpte jeg 3 dagbøker på bokhandelen Ark: 2 brune og 1 svart. -25% rabatt på hele butikken, kun for Ark venner. Mange i familien fikk også kjøpt ting de hadde lyst på.

Møtet opp ved informasjonen/bamsen Sigurd kl. 21, for goodiebags. 150 goodiebags ble delt ut og det var førstemann til mølla. Vi fikk beskjed om å stille oss i kø langs gjerdet rundt bamsen Sigurd, og en av de som stod for å dele ut, gikk og talte/beregnet ca. hvor mange vi var. Da klokken bikket 21, kom flere og flere bort til handlevognene med goodiebagsene. Alle ville ha, noen snek seg til og med inn i kø foran oss. Måtte bare minne de på at det var bare å stille seg i kø.

Goodiebags innhold:

Favoritt shampoo og balsam akkurat nå

Reklame | Sunsilk Minerals

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Sunsilk Minerals da jeg er med i Sunsilk Squad. Jeg får tilsendt produkter for testing før lansering, være med på produktutvikling og får promotert min egen Instagram-profil gjennom deres profil.

Shine Bright Like A Star – Briliant Shine TechTM gjør håret skinnende vakkert. Gir håret næring som gjør håret friskt og glansfullt. Passer til normalt hår.

Superfruit Boost – Inneholder acai og olje fra pasjonsfrukt, som bidrar til et langt, sunt og sterkt hår. Gir et sterkt og luftig hår. Passer til normalt hår.

Clean Volume – Har en fantastisk frisk sitrus duft. Gir skinnende rent og luftig hår. Det passer ekstra godt til deg med fint hår, og tynger ikke.

Coconut Dream – Med naturlig pleiende kokosolje. Pleiende og fuktighetsbevarende. Resultatet blir et sunt og sterkt hår. Passer til alle hårtyper.

Denne gangen fikk jeg påfyll av deres fantastiske shampoo og tilhørende balsam + et oransje handlenett som står i stil med produktene. Jeg bruker Sunsilk Minerals shampoo og balsam hver gang jeg vasker håret mitt, og etter vask føler jeg meg alltid så fresh! Håret lukter så utrolig godt og skinner som aldri før. Noe jeg er veldig fornøyd med!

Rabattkoder: Black Week 2019

Reklame | Adviral

Black Week salget er i gang! Nå er det bare å kickstarte julegavehandelen dersom du allerede ikke har gjort det enda. Som dere sikkert vet, så er det Black Friday på fredag, en årlig handledag der du kan sikre deg gode rabatter og tilbud. Ikke gå glipp av det! Nedenfor har jeg listet opp noen nettbutikker som er verd å ta en titt innom, kanskje du finner noe du liker?

JOTEX (20-60% rabatt – utforsk nye deals hver dag)

LYKO (25% rabatt på hårpleie)

SWISS CLINIC (opptil 40% rabatt + gratis konsultasjon)

IDEAL OF SWEDEN (50% rabatt på alt + 20% ekstra rabatt for kjøp over 590,-)

 

STRONGER (20-50% rabatt – årets største salg!)

 

Ulike julekalendere

Bilder: Pinterest

Pakkekalender – Det å tenke ut hva man skal kjøpe og pakke inn 24 kalendergaver kan fort bli litt av en jobb. Her er noen tips til kalenderting (trenger ikke å være altfor dyrt, lurt å sette opp et budsjett så du vet hvor mye julekalenderen vil koste til sammen): Kinderegg, smågodt, pepperkaker, kosedyr, perler, skrivesaker, refleks, lommelykt, blad/julehefter, julepynt, flaxlodd, duftlys, sokker, hansker …

Aktivitetskalender – Gi gjerne opplevelser i kalenderen. Bruk desemberdagene til å gjøre hyggelige ting sammen! For eksempel kan dere bake den ene dagen, spille kort den tredje, gå på kino den fjerde, osv … Koselig blir det!

Bilde: Freia Melkesjokolade (Facebook)

Sjokoladeplate-kalender – Har du tenkt over at det er akkurat 24 ruter i en Freia Melkesjokoladeplate? 8 x 3 = 24. Enklere blir det ikke – nyt en sjokoladebit hver dag i desember!

Bilde: Screenshot fra Nettavisen

Kalendere med innhold – Disse kan kjøpes i fysiske butikker og nettbutikker. Det kan være alt fra spiselige kalendere til kalendere med ting: Sjokoladekalender, Kinderkalender, Dumlekalender  osv … Jeg har allerede laget et blogginnlegg med oversikt og tips til årets topp 17 adventskalendere.

Et ensomt juletre søker gaver på Sandens kjøpesenter.

Omvendt julekalender – Fra slutten av november og frem til jul har butikker og kjøpesentre et eget sted der man kan legge igjen julegaver til barn i familier som ikke har råd til å feire jul eller til de som virkelig trenger det. Gjør en innsats, skaff deg en liten julejobb og samle inn penger. For eksempel kan man lage og selge vafler på gata, selge eller gi bort leker man ikke lenger trenger, og pante flasker. Å glede andre i julen er en fin ting du kan gjøre!

Ved Coop Obs! og Bjørklund på Sørlandssenteret kan du levere inn ferdigpakkede (ubrukte) julegaver til noen som trenger det.

Tidlig julekonsert i november

I kveld kl. 17 – 19 ble vi invitert til en hyggelig julekonsert i Kongensgate i Kristiansand. Hvorfor julekonserten blir arrangert i slutten av november og ikke i desember, er at det passer for folk flest å komme. Men anyways, lokalet lå rett over gata St. Joseph. Ikke enkelt å finne frem når det nesten hadde blitt bekmørkt ute. Vi kom heldigvis tidsnok, fant oss en plass og fulgte med på julekonserten fra start til slutt.

Julekonserten er en avslutning der elever fra Karina’s Pianostudio viser hva de kan og har lært gjennom mange timer med pianospilling. Det krever mye øving og innsats for å få det til å sitte som et skudd! I dag spilte de på et flygel, et keyboard og sang. De fleste var julesanger, mens andre var kjente pianostykker fra verdens mest berømte pianister.

Ekstra koselig med kunst og et dekorert juletre på scenen!

Etter julekonserten fikk alle som opptrådte en overraskelse som takk for opptreden: En gavepose med julegodt oppi. Vi spiste grøt, pepperkaker, pikekyss og drakk saft eller te.

Quick glitch effect

“Quick glitch-effect #trowup in the winter sun! 🌞🌞🌞” skriver @crookedoctopus på Instagram. Den tøffe gatekunsten med 3D-effekt er å se på betongveggen på Odderøya!

Video: Vi lyser opp Fiskebrygga!

Videoen ble filmet lørdag 16. november da jeg var på arrangementet “Jul på Fiskebrygga”. Se tenningen av årets nyhet: Lysbroa, hør på julemusikk og kanskje kommer du i julestemning.

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min HER!

Kreativ gatekunst langs Sjølystveien

En lang gatekunst er å se langs Sjølystveien ved Silokaia/Kilden! Kunsten på veggene er laget av Knuden – Kristiansand kulturskole, Tangen videregående skole og andre kunstnere som @vlekart, @at_artchris + flere … Noen har signert ved kunsten sin, andre ikke. Ettersom de ikke har lagt igjen en signatur, er det ikke så lett å finne ut hvilke kunstnere som står bak kunstverkene.

Jul på Fiskebrygga

Årets nyhet i Julebyen Kristiansand er “Vi lyser opp Fiskebrygga”. Lysbroa mellom Pieder Ro og Bølgen & Moi og rundt Fiskebrygga er det pyntet med tusenvis av lys som gir julestemning.

Kl. 12 – 17 inviterte Fiskebrygga til koselig førjulsstemning for store og små. Julenissen kom, Blæsen (Kristiansands studentorkester) spilte julemusikk, julelandsbyutstilling hos Dolly Dimple´s, masse smaksprøver fra havet … Kl. 16 var det offisiell tenning av lysbroa!

Blæsen og julenissen vekslet å stå på en julepyntet båt.

Ikke så kaldt å være ute likevel når man kunne gå og varme seg ved Ball of Fire bål.

“Julehagen” på Dolly Dimple´s. Foreløpig har bare nissene flyttet inn. I løpet av november og desember vil det vokse frem en pepperkakelandsby!

“Vi lyser opp Fiskebrygga” er et samarbeid mellom aktørene på brygga, Mosvold & Co, Lyskomponenter, Kristiansand Havn og Kvadraturforeningen.

Årets topp 17 adventskalendere

Reklame | Lyko

Lurer du på hva slags adventskalender du skal kjøpe i år? Jeg har funnet frem 17 luksuriøse og spennende adventskalendere som inneholder hudpleieprodukter, sminke, neglelakker, dufter, kremer, oljer osv …  Mange kalendere på Lyko er nå satt ned til -20%, og de mest etterspurte ryker fort, så skynd deg å bestille om du må ha en! Kanskje du kan bestille en til deg selv eller overraske en god venninne som gave?

1. Makeup Revolution HER

2. Depend HER

3. Rituals HER

4. W7 HER

5. NYX HER

6. L’Occitane HER

7. Rituals HER

8. bareMinerals HER

9. Essie HER

10. Decleor HER

11. Schwarzkopf HER

12. L’Occitane HER

13. Lumene HER

14. Yankee Candle HER

15. Yankee Candle HER

16. Babor HER

17. Biotherm HER