Pepperkakekalender

Siste novemberdag. Førjulstid bakte barnehagen 24 pepperkaker til adventskalenderen. Alle pepperkakene sine tall fra 1 til 24 ble skrevet med melis, og hengt opp i snorer på veggen som pynt. Hver dag blir et heldig barn trukket ut som får en pepperkake. Pepperkakene lukter jul, og det gir oss skikkelig julestemning! I morgen er nedtellingen i gang. Da er det bare 24 dager igjen til jul og vi gleder oss veldig til å åpne kalenderlukene frem til jul.

Hair Makeup – sminke for håret ditt

Reklame | L'Oréal Paris

Dette er ikke en hårfarge, men en makeup til håret! Hvis du ikke vil farge håret ditt helt permanent, er hår makeup en god løsning. Fargen er utvaskbar, som gjør at du kan skylle rett ut. Etter en hårvask vil fargene falme. For å få en mest unik og stilig look, kan du mikse alt fra forskjellige nyanser og farger. Alt er lov, så lenge du liker det. Hår makeup hører godt med til sommeren, festival og partylooken.

L’Oréal Paris COLORISTA Hair Makeup   MAUVEHAIR   COPPERHAIR   BLUEHAIR

Før du begynner med å farge håret, er det veldig viktig å lese bruksanvisningen som følger med i pakningen. Alt du trenger er et håndkle, en kam og eventuelt en hårføner. Ha håndkleet under nakken slik at hårfargen ikke fester seg på klær. Påfør en liten dråpe farge på hårstråene fra spissen og gre det oppover med en kam. Gjenta hvis du ønsker mer. For at fargen skal feste seg kan du bruke en hårføner eller gå ut i sola og lufttørke. Det tørker som regel veldig fort.

Tok hair makeup på hestehalen som er satt opp, i fargen Copperhair. Jeg har jo mørkt hår, så det er ikke sikkert at det synes på bildet. Jeg skal prøve Mauvehair og Bluehair senere.

Har du noen gang farget håret ditt?

#LorealParisBeautyBoard #LorealParisProvidedProduct #hår #hårprodukt #hairmakeup

Tell ned til jul med en Snømann-kalender

Lag en adventskalender selv – gjør nedtellingen til jul enda kortere. Snømann-kalenderen har jeg laget helt selv uten bruk av mal og er inspirert av Lekolar julemagasin nr. 4 som barnehager, skoler og SFO bestiller møbler, innredning, leker og formingsting fra.

Snømann-kalender fra magasinet:

På SFO hadde vi tenkt til å ha en adventskalender og jeg meldte meg frivillig til å lage en som lignet på kalenderen vist i magasinet. Barna synes det var spennende med det store A2 arket klistret opp på veggen.

Snømann-kalender laget selv:

#diy #jul #snømann #adventskalender #kalender #julekalender

Cyber Monday – enda flere tilbud!

Reklame | adlinks fra Adviral

Black Weekend er over, men Cyber Monday er her! Gikk du glipp av Black Weekend og Black Friday, har du fremdeles muligheten til å handle de siste julegavene på nett og spare masse penger.

Photo by Heidi Sandstrom. on Unsplash

  • iDeal of Sweden – 50% rabatt på alt av deksler, lommebokdeksler, lading, telefonholdere- & fester, skjermbeskyttere og accessories.
  • Stronger – 25-50% på mengder av treningsklær.

Photo by Keagan Henman on Unsplash

  • Lyko – 25% på nesten alt av hår- og hudpleieprodukter.
  • Swiss Clinic – 60% på skjønnhetsprodukter og skjønnhetsbehandlinger bestselgere.

For flere gode tilbud, klikk HER. Happy shopping!

#shopping #blackweekend #blackweek #cybermonday #klær #sminke #skjønnhet #hudpleie

Angry birds og andre street art

Det har kommet opp ny og spennende gatekunst i tunnelen under Samsen kulturhus. Betongveggene var en gang grå og kjedelige, helt til noen kom og forandret det med graffiti. Kunst på veggene er så fint å se på.

#streetart #graffiti #samsen #kunst #vesterveien #kristiansand

Trivdes ikke og tørket ut

Bildene under ble tatt i slutten av oktober måned. Paprikaplanten som stod i gangen levde fortsatt, men helt til slutten av november valgte bladene å tørke, visne og falle av. Grunnen kan være at det har blitt kaldere der den står, og fikk for lite med dagslys. Den trivdes derfor ikke så godt. Jeg har fortsatt en overlevende paprikaplante igjen, som er plantet i sommer. Paprikaplanten som døde plantet jeg i april 2017, og den var kjempehøy. 

Paprikafruktene som ble plukket av, så slik ut (bildet er fra i går). De har gått til middag.

#planteprosjekt #paprikaplante #paprika #grønnsaker #mat #plante

50% på alt hos iDeal of Sweden

Reklame | iDeal of Sweden

I dag er siste dag iDeal of Sweden kjører 50% rabatt på alt av deksler, lommebokdeksler, lading, telefonholdere- & fester, skjermbeskyttere og accessories. En liten påminnelse til de som liker å pynte og ta vare på mobilen sin. Du finner garantert noe du liker. Tilbudet gjelder ut hele dagen, så ikke gå glipp av muligheten for ekstra rabatt.

1.   /   2.   /   3.   /   4.   /   5.

 

Saffiano Light Grey   /   Saffiano Pink   /   Saffiano Navy   /   Saffiano Black   /   Velvet Red   /  Velvet Green   /   Velvet Black

#blackfriday #shopping #apple #iphone #samsung #sony #huawei #deksel #idealofsweden

-40% på alt av skjønnhetsprodukter

Reklame | Swiss Clinic

Black Friday er kanskje over for i år, men hos Swiss Clinic er det fortsatt Black Weekend hvor du kan spare 40% på alt av skjønnhetsprodukter. Med produktene deres går det fint an å ta profesjonelle behandlinger hjemme uten å gå til en klinikk som kan koste en god del. Samtlige produkter fra Swiss Clinic er utviklet i Sveits, klinisk testet og bevist effektive. Det er veldig enkelt: Du bestiller produktene på nett, gjør behandlingen selv og får akkurat samme resultat, til en liten brøkdel av prisen.

Se alle produktene fra Swiss ClinicHER

Eyelash Growth Serum > HER

Få lengre, tykkere og vakrere vipper med Eyelash Growth Serum. Denne er på 6 ml og holder til ca. 3 måneders forbruk ved vanlig bruk. Etter 3-6 uker kan du se og merke at øyenvippene dine har blitt mye lengre.

1. Pass på at øyenvippene er renset og tørre. Stryk forsiktig serumet langs øyenvipperoten på samme måte som ved bruk av eyeliner.
2. Påfør både morgen og kveld for best mulig resultat, i minst 28 dager. Vent til serumet har tørket før du bruker kosmetikk.

Whitening System HER

Whitening System er en profesjonell tannbleking spesialutviklet av tannleger. Behandlingen utføres hjemme og du får naturlig hvite tenner i løpet av 3 til 7 dager. Produktet er skånsomt for emalje og tannkjøtt og gir ingen ising. Etter en grundig behandling, holder tennene seg vanligvis hvite i 1-2 år! Det er enkelt, effektivt og sikkert.

1. Dypp en skinne om gangen i 80 °C varmt vann i 2-7 sekunder. Sett skinnen inn i munnen så snart kantene begynner å bøye seg.
2. Børst tennene nøye.
3. Smør tannblekingsgeleen på tannskinnen.
4. La behandlingen sitte i 45 minutter den første gangen, og forleng tiden med 15-20 minutter for hver omgang.

Gjenta daglig helt til du oppnår ønsket resultat, alt fra 3 dager til 2 uker.

Beauty Kit – Face > HER
(Whitening System og Eyelash Growth Serum sammen i en pakke)

#swissclinic #tannbleking #eyelash #behandling #hudpleie #skjønnhet #skjønnhetsprodukter #blackfriday #blackweekend

Stod i kø for ingenting på Black Friday

Black Friday er i dag. Det er den mest travle shoppingsdagen i året hvor det er masse folk, lang kø til kassa og butikkene kjører i gang med kampanjepriser på begrensede varer som folk ikke har sett maken til. Jeg skjønner ikke hvorfor folk vil komme og stå i kø for å sikre seg de vanvittige tilbudene når butikkene åpnes?

Tilbudene på Black Friday var utrolig skuffende i år. Stakkars de som stod i kø langt utover natten, som håpet på massevis av elleville tilbud når de kom seg inn på senteret, men stod i kø for ingenting. Noen begynte å stå i kø fra kl. 23 til dørene ble åpnet kl. 07, det var helt sykt.

Jeg klarte forresten ikke å kjøpe noe i dag. Denne Jodel passet veldig greit:

“Supertilbud på Black Friday: I dag kan du spare 100% ved å ikke kjøpe noe som helst!”

#blackfriday #shopping #sparing #tilbud

Få opptil 25-50% på Stronger

Reklame | Stronger

Black Week har allerede startet hos Stronger. Nå får du opptil 25-50% rabatt i perioden 19.-26. november! I nettbutikken vil du finne mange flotte og inspirerende treningsklær (og tilbehør) som gir deg energi, motivasjon og styrke til å trene og komme i god form.

For noen dager siden bestilte jeg noen klær på Stronger, og nå venter jeg spent på pakken som blir sendt til meg. På bildet over kan dere se hva jeg har bestilt, alt utenom jakken som kommer snart på lager. Jeg kommer selvfølgelig til å vise dere mer.

Klikk HER for å komme til salget!

#stronger #blackweek #blackfriday #shopping #mote #trening #treningsklær