Pokémon Sun & Moon

Søndag bestilte jeg hjem Pokémon spillene Sun & Moon til Nintendo 3DS, og i dag fikk jeg endelig hentemelding! Jeg hentet pakken og det er en gave til mine brødre som har 3DS, noe jeg ikke har. Jeg holder meg fortsatt til en rosa DSi, som dessverre ikke blir så mye brukt lengre. Dumt, men altså: Jeg har ikke tid til å spille Pokémon spill.

Jeg vet at de elsker Pokémon! Da spillene kom ut, ville de heller hoppe over og vente til neste version. Siden de ikke spiller Pokémon GO og er ferdig med de andre gamle Pokémon spillene, er det kanskje på tide å fullføre et nytt spill med nye Pokémons, nye steder og nye opplevelser.

– Spiller du Pokémon spill?

#pokemon #spill #nintendo #3ds #game #sun #moon

Gakk Gakk + nytt vannmerke

Å se mange svaner og ender i vannet må være et godt tegn – det er varmt nok til å ta et bad. Om du hører de sier “gakk gakk”. så kan vi bekrefte at de aller fleste er fornøyde med temperaturen. Dette stemningsbildet ble tatt ved Christiansholm festning.

Jeg har forresten laget meg et nytt vannmerke, ble det ikke fint? Om du trenger et vannmerke til dine bilder, ta kontakt.

#foto #vannmerke #design #logodesign #sommer

“Min køkkenhave” i video

Da jeg hadde “Min køkkenhave” planteprosjekt, filmet jeg noe til en liten video. Det er så gøy å se det spire, men dessverre gikk det ikke etter planen da de etter hvert ikke klarte seg mer. Men uansett, her får du inspirasjon!
 

#planteprosjekt #plante #frø #dild #vårsalat #agurk #aubergine #bilka #danmark #kjøkkenhage

Fine krøller i håret

Jeg blir så inspirert av Marilyn Monroe sin hårfrisyre. Hun har fine krøller, og det vil jeg også få til!

I går ville jeg gjøre noe nytt med håret mitt. Jeg fant fram en krølltang fra BaByliss (BA271CE) som jeg kjøpte forrige uke. Den er god til å koste under 200-lappen. Litt minus med den er at det tar litt tid før den blir varm til å brukes, så da stakk jeg kabelen i stikkontakten på kjøkkenet (går som regel raskere). Jeg kler virkelig krøller og gjør også Marilyn Monroe. Noe i den duren, men ganske lik.

#hår #frisyre #krøller #krølltang

Snart sommer

I neste uke er det siste uke i mai og da ønsker vi ny måned velkommen. På torsdag er det jo 1. juni! Det er begynnelsen på sommeren og sommerferien er like rundt hjørnet. Tenk så herlig å kunne slappe av, ta ferie og bare nyte det nydelige været – ute.

#natur #foto #sol #sommer #mai #juni #ferie

Båtmessa i Kristiansand

Lørdag 27. mai (kl. 10-18) og søndag 28. mai (11-17) er det båtmesse i Gjestehavna ved Tresse, Kristiansand. Mange benytter denne helgen for å legge båten ut for salg under messa. Skal du kjøpe bruktbåt? Da er det bare å komme på “visning”. Kristiansand Båtmesse er gratis for alle og besøkende som kommer er gjerne interessert i båter. I tillegg er det satt opp masse aktiviteter for barn og unge (lørdag er Barnas Kiwanis dag).

Et båtlotteri var det også. 50,- pr. lodd der man kan vinne reisegavekort på 15 000,- og 10 000,-, og GPS.

Det kom mange båtinteresserte folk på båtmessa.

Dette er redningsskøyta Elias.

Her stod mange salgsboder eller messekiosker der man kunne kjøpe litt av hvert som godteri, spinners (som nå har blitt så sykt populært blant barn), tallerkener, båtutstyr, klær og håndlaget maritimt pynt.

Hoppeslott og bilmarked i bakgrunnen.

Noen båter er ute på testekjøring i nærheten.

Hva med å gå til innkjøp av en ny bil? Her er mange nye biler med merke Audi, Skoda og Nissan fra ulike bilforhandlere.

Redningsskøyta på tur med noen ombord.

#båtmesse #båt #bil #kristiansand #friluft #foto #helg

På tur i skogen

Denne uka har gått veldig fort synes jeg. Etter onsdag kunne jeg endelig rope: – Det er langhelg! I dag er det torsdag og Kristi himmelfartsdag. En vakker dag til å gå på tur i skogen siden sola står opp på sitt høyeste.

Jeg hadde på meg treningsklær og det nye aktivitetsarmbåndet. Turen gjennom skogen tok ca. en time, og da jeg kom hjem var jeg skikkelig varm! Når temperaturen er på 23 grader, da er det bare å slappe av og kose seg.

#trening #friluft #tur #skogen #natur

Video: Bli med som turist i Kristiansand

Her kommer en video da vi var turister i vår egen by, Kristiansand! For en kjempefin opplevelse med masse ting å se. Videoen ligger også ute på min kanal, og husk at du kan abonnere gratis på kanalen HER. Det kommer ofte nye videoer der før jeg publiserer på bloggen, så følg med. Enjoy ♥
 
#turist #kristiansand #odderøya #havn #agder #natur #museum #botaniske #hage #gimle #by #turistiegenbykrs #VisitKristiansand

Hva med å gi bildekredit?

Jeg bladde tilfeldigvis i KristiansandAvis utgave 19 og på side 11 så jeg en artikkel om et plantebyttemarked arrangement og et bilde jeg kjente igjen. Bildet mitt er på trykk!

Avisen brukte bildet som jeg har tatt selv uten å kreditere meg denne gangen … hmm. Før har de skrevet @cindydesign da samme bilde kom på trykk i “Smått og godt” – sida, men nå får jeg bare gi meg selv kredit. Nyhetsartikkelen i avisen er det ikke jeg som har skrevet (henviser til kilden). Muligens har de arkivert bildet mitt for å bruke det senere til andre formål, vil jeg tro.

Jeg vet ikke hvem som har skrevet teksten men hvis det var nevnt, hadde jeg også gitt kredit til forfatteren.

Hvorfor bildet mitt ble brukt som et illustrasjonsbilde har jeg en anelse om, da det handler om plantebyttemarked og at bildet jeg tok er relatert til et illustrasjonsbilde. Plantene ser ut som at de er merket med “lodd” (bildet jeg har tatt). Neste gang hadde det vært fint med bildekredit fordi det er jeg som har tatt bildet. Av og til er greit å låne bilder, men husk å oppgi hvem som har tatt bildene.

#kristiansand #foto #avis #planter #bytte #marked

Turist i egen by: Agder naturmuseum og botaniske hage

På slutten av dagen besøkte vi Agder naturmuseum og botaniske hage på Gimle gård. Jeg har gledet meg så mye til å dra dit igjen. For meg var det lenge siden jeg har besøkt naturmuseumet og den botaniske hagen, sist gang var jeg der med klassen på ungdomsskolen så det er virkelig lenge siden.

Utstillingene hadde temaene: “fra istid til nåtid” og “fra hav til hei” i tillegg til “mineraler og bergarter”. Botaniske hage består av innendørs og utendørs blomster og planter. Noen planter fra uteplassen:

Løytnantshjerte

De hadde utstillinger av kaktus og andre sukkulenter i et stort veggdrivhus! Jeg ble kjempeglad for jeg er jo så glad i kaktuser og sukkulenter. Da ble det mange bilder av alle de ulike sortene.

Ekte småkryp i terrarium! Kravlende kryp altså. Tarantella, store biller og mark.

Hvor tøff er du?

#turist #kristiansand #agder #natur #museum #botaniske #hage #gimle #turistiegenbykrs #VisitKristiansand