Inspiration: Halloween

Det er HALLOWEEN i dag! Jeg skal snart ut å gå fra dør til dør med lillemann (knask eller knep), men føler at dette blir litt rart siden det er så “ut”. Og jeg er litt gammel for det. I medier for tiden er det mye snakk om at barn kan gå julebukk (!), være hyggelig istedenfor å følge gamle tradisjonene å “tigge” etter godteri. Jeg vet ikke, men skjønner ikke greia å gå julebukk når det ikke jul enda? Jeg har forresten fått laget en DIY godteribøtte til kvelden som vi skal bruke så det blir gøy!

#inspirasjon #halloween #weheartit

3 flotte utstillingshjørner

Utstillingshjørnene er laget av VG2 Interiør og utstillingsdesign 2015/2016 på skolen vår. Den første er inspirert av indisk, den andre nordisk og den siste er mer vintage/romantisk. Synes disse ble kjempefine 🙂

Når jeg tenker tilbake da vi selv gikk VG2 Interiør og utstillingsdesign, gjorde vi det samme – bare med lamper og ikke klokker. Dere kan lese mer HER.

#interiør #utstilling #design #nordisk #romantisk #vintage #indisk #stil #inspirasjon

For en travel uke!

Det vært en veldig travel uke. Vi presenterte Trettiårskrigen i historie (tirsdag) og Kloning i naturfag (onsdag). I dag hadde vi en to-timers prøve i matte (del 1 uten hjelpemidler og del 2 med hjelpemidler) om Funksjoner. Det var så mye jeg kunne fra før av, så det gikk greit helt til jeg klarte å gjøre en litenstor feil på en enkel oppgave som jeg kunne godt … (!)

På mandag skal vi ha snakke-med-faglærer om 1700-1800-tallet i norskfaget. Å lese var det 4 kapitler, flere PowerPointer på It’s og alle de tekstene vi har vært igjennom. Vi skal fortelle alt vi kan om temaet og det er som en slags “presentasjon”. Siden jeg jobber alene, tar det ca. 7 minutter. Jeg har tenkt å jobbe litt med det til helga, men egentlig hadde jeg veldig lyst til å drive med fotografering (som jeg sannsynligvis ikke får tid til).

#skole #påbygg #høst #blader

Bare stillhet

Svanene og endene kan vi se nesten hver gang i Ravnedalen. Det er så stille der, her slapper de av. Det er som om det er deres sted. Flotte farger har de også.

#foto #ravnedalen #kristiansand #svaner #ender

Planer for neste (skole)uke

Husket å stille klokka en time bak i dag? Vi går mot vintertid, som betyr mørkere tider og en time mer søvn. Jeg ser at vi ikke har gjort det. Bare det elektroniske (mobil, nettbrett, PC …) har klart å gjøre/stille inn automatisk selv.

I dag holder jeg på med prosjektene for å få dem ferdig. Dette skal presenteres på tirsdag eller onsdag.

Trettiårskrigen (1618-1648)

Hva er kloning?

I løpet av neste uke skal vi ha 2 presentasjoner! Vi har jobbet noen uker med dette, og det vi skal presentere er prosjektet Kloning (naturfag) og prosjekt om Trettiårskrigen (historie). Ikke nok med det, vi skal også ha matteprøve om Funksjoner! Jeg ser for meg en hel uke med bare øving og skolearbeid.

#skole #plan #påbygg #historie #naturfag #kloning #trettiårskrigen

Flere høstbilder fra Ravnedalen

 

#natur #foto #ravnedalen #kristiansand

Ravnedalen

I går ettermiddag var jeg og en “fotograf” på tur til Ravnedalen, som er en park i bydelen Grim, innerst på Grimsmyra og med Baneheia som nærmeste nabo. Egentlig var vi der for å ta bilder av den nydelige høsten. Det var så fint der!

Cafe Generalen var stengt da vi var der.

Skilter.

Innover Ravnedalen …

Wergeland-statuen.

Mange trappetrinn oppover, tørkede blader i bakken og en følelse av skog.

En liten vannfontene.

Fint buet byggverk som er en scene når det er konsert.

Ender som også er ute på eventyr.

Masse ugress og blader på vannet.

“Fossefall”.

#natur #foto #ravnedalen #kristiansand

Blomstermarked på Torvet

Det er blomstermarkeder på Torvet som selger så flotte blomster og planter. Jeg liker alltid å ta bilder når jeg ser noe så fint!

#foto #blomster #planter #natur

Lypsyl kolleksjonen

I går fikk jeg en herlig og fin overraskelse i posten: En pakke med Lypsyl “kolleksjonen” – gjett om jeg ble glad? Etter å ha anbefalt/hatt en selvvalgt presentasjon “Ord for dagen” på skolen om “Lypsyl Pure”, skrev jeg også noe om det på bloggen og nå fikk jeg dette som en gave. Dette fikk jeg:

  • Lypsyl Original – Den originale Lypsylen som først ble lansert
  • Lypsyl Pure – 100 % naturlig!
  • Lypsyl Active Rescue – NYHET! Førstehjelp for tørre og såre lepper!
  • Lypsyl Aloe Vera – Leppepomade med aloe vera
  • Lypsyl Pink Care – Leppepomade med mykgjørende shea butter og et hint av delikat rosa

Jeg fikk 2 stk av “Lypsyl Pure” (!)

Nå som det er høst og snart kommer vinteren, blir det fort at vi får tørre lepper. Da kommer Lypsyl med løsningen som kan beskytte leppene!

#lypsyl #pure #naturlig #leppefettstift #skjønnhet #sponset