Eigevann

Bildene ble tatt på Eigevann. I formiddagen var det ikke så fint vær, men etter lunsj var det blitt litt bedre. Sjekk ut bildene da vel! 

#foto #bilder #natur 

Lage ikon til nettsiden din

  

På min blogg har jeg et bilde av en blomst som ikon. Det går an å lage et slikt ikon på favikon.com, men jeg gjør det enkelt: Først finner jeg et bilde som jeg vil ha på Google eller på PC-en. Kopierer bildeadressen og limer inn den her:

Gå inn på design > maler > forsiden, innlegg, kategorier og arkiv. Søk etter shortcut icon og bytt ut det som er merket med rødt. Om du har bilde fra PC-en, kan du laste bildet opp på bloggopplasteren, tinypic.com eller på imgur.com.

Mønsterdesign #2

I dag prøvde jeg å tegne et nytt mønster. Ved hjelp av et utskriftseksemplar har jeg lagt et ark over det og tegnt av mønsteret. Fargene har jeg funnet på selv.


Fargene jeg har brukt er DERWENT Coloursoft (fra startpakken i VG2).


Den til venstre er en utskrift og den til høyre har jeg tegnt av.


En del av fargeleggingen.


Det ferdige resultatet. Kanskje jeg burde bruke andre farger, men siden det var som stjerner, tenkte jeg å ha det gult.

#tegning #mønsterdesign #fargelegging

Glovarme dager

I det siste har det vært så glovarmt at det nesten er som å være på reise! Jeg vet at de fleste reiser til forskjellige steder, gjerne tropevarme steder som Tyrkia, Spania osv … Jeg synes det er nok å være hjemme i Norge. Herlig! Når det er så varmt ute, er jeg enten inne eller så sitter jeg i skyggen. Når jeg er ute og ikke smører meg med solkrem, kommer sola nok til å brenne opp armen min (husker forrige gang da det skjedde). Nå har det gått mye bedre, huden har blitt så god som ny.

Noen inspirerende bilder fra DeviantART:

Ellers har jeg ingen bilder tilgjengelig akkurat nå …

Butterfly – macro

Sola skinner. Det har nesten vært 30 varmegrader ute de siste dagene. Det steiker for oss, men for sommerfuglene ser det ut som om de koser seg. De elsker sola og blomstene i hagen. Jeg synes bildene ble tatt på rett tidspunkt, da jeg fikk med meg den vesle sommerfuglen som klatret på en Lavendel.

Originalbilder:

Jeg prøvde meg i redigering. Bildene under ble slik i redigert:


Bildene er tatt med mobil.

– Hva synes dere om bildene?

Bildedryss: Min drømmehage

Dette er min drømmehage som består av mange forskjellige blomster og planter. Vi har blant annet Lavendel, blåbær, roser, Georginer og mange flere (husker ikke navn på alle). 

Følte meg dårlig på Sørlandssenteret

I dag har jeg vært på Sørlandssenteret. Egentlig skulle jeg ikke være med, men jeg har sittet inne en god stund nå. Det gikk ikke så bra med meg, jeg ble plutselig dårlig etter å ha vært inne på første matvarebutikk. Nesten så å si “falt sammen”. Jeg tenkte på det jeg spiste til frokost, som var pølsebrød. Vanligvis spiser jeg brødskriver til frokost, men det ble endring i planene. Tenk om det var det som gjorde meg dårlig? Jeg måtte sette meg ned flere steder, for jeg klarte ikke å gå. Ingen av dem som gikk forbi eller som så meg gadd å spørre om hvordan jeg hadde det – det var rart. I istedenfor sendte de meg spørrende blikk. Jeg hadde vondt i hodet, magesmerter, muskel- og leddsmerter …

Jeg fikk støttet meg til handlevogna, så det gikk greit ut butikken. Utenfor butikken satte jeg meg ned på en benk, og jeg fikk spist litt. Rundstykker som var både tørre og harde. Da jeg fikk spist opp, tok jeg en paracet (måtte kjøpe da jeg ikke hadde med), men det tok mamma seg av. Jeg var ikke alene, heldigvis. Etter 30 minutter hadde paracet gitt sin bivirkning, og da følte jeg meg plutselig mye bedre. Da dro jeg og mamma på café for å kjøpe lunsj til meg da.


Eplekake + kaffe.

Etter lunsj gikk vi til forskjellige elektrobutikker som Lefdal og Expert. På Lefdal kjøpte vi:

Dere gjetter aldri prisen på disse spillene! For et godt kjøp på Lefdal! Spillene er til brødrene mine som har spillkonsollen Nintendo 3DS.


Brosjyre om den nye Samsung Galaxy S5 og kjøkkenplanlegger 5 (kanskje jeg trenger denne til interiør, med CD) – de er gratis.


MicroSDHC Card 8 GB – minnekort til mobilen (fordi jeg har så dårlig plass).

Aalborg Chokoladen

Akkurat nå klarer jeg ikke å slutte å tenke på sjokolade. Lenge siden sist jeg tok en bit av sjokolade, for det ble plutselig så godt!


Jeg likte de rosa hjertene med jordbærsmak på bildet.

De sukkersøte nettsidene HER og HER.
Bildene er ikke tatt av meg.