Black Weekend innkjøp

Da var årets største handledag Black Friday over for i år. De siste årene har jeg ikke hatt så lyst å handle på selveste Black Friday fordi det pleier å være masse folk og lang kø til kassa. I år er det ekstra viktig å tenke på å unngå store folkemengder og sprite hendene hver gang man går inn i en butikk. Det er positivt at mange butikker kjører Black Week tilbud hele uken i stedet for kun en dag, både på nett og i fysiske butikker.

På lørdag tok jeg en shoppingstur på Sørlandsparken og Sørlandssenteret. Da var det færre folk og ikke så mye rush. Jeg kjøpte bare det jeg hadde planlagt + noen julegaver. Det er viktig å planlegge på forhånd hva man skal kjøpe og unngå å kjøpe ting som man ikke trenger bare fordi det er nedsatt på tilbud.

Jeg pleier å kjøpe en Flax Julekalender hvert år. Gøy å skrape luker og se om det ligger store premier bak lukene (om man er heldig).

Netgear WiFi USB-adapter til gamle skole PC-en. Den enkleste måten var å kjøpe et slikt nettverkskort i USB for å få tilgang til WiFi igjen og raskere trådløs nettilkobling. Et tips: Hvis du har en eldre PC og vil at den skal bli raskere.

En stor julegave. Fikk dessverre ikke kjøpt det kombiskapet (kjøleskap/fryser) på tilbud, de var helt tomme i butikken og på hovedlageret …

Haha, en oppblåsbart snømann på Power som sier B-R-R-R.

Var også på Outland, de har så mye fint! Denne plushfiguren av Galarian Form Corsola synes jeg var så skjønn (selv om den ser ut som et spøkelse)!

Ellers hadde mange av butikkene allerede pyntet til jul, som gir de fleste av oss en dose julestemning.

– Har du handlet julegaver under Black Week?

De beste Black Weekend tilbudene

Reklame | Adlibris, Aim'n, ARK Bokhandel, Asos, BGA fotobutikk, BliVakker, Bubbleroom, CDON, Christiania Glasmagasin, CoolStuff, Coverbrands, Cubus, Eleven, Farmasiet, Fredrik & Louisa, Gina Tricot, iDeal of Sweden, Jollyroom, Jotex, Kicks, Kremmerhuset, Lagerpriser, Lampegiganten, Lindex, Lyko, Miinto, Mobilverkstedet, NordicFeel, Norli, Partyking, Stronger, Teleoutlet, Yves Rocher

Denne uken er det Black Week og Black Friday – årets største og travleste shoppingsdag(er). Mange benytter dagene til å handle på tilbud og spare penger. Her er en oversikt over de beste tilbudene på nett! Er du ikke ferdig med julegavene, kan du bruke uken til å sikre deg disse gode kuppene. Å handle gavene på nett gjør julehandelen mye enklere og tryggere med tanke på tiden vi er inne i.

Bokmerk gjerne dette innlegget! Det vil bli oppdatert hver dag denne uken.

BLACK WEEKEND

 

ELEKTRONIKK & TEKNOLOGI

iDeal of Sweden

Black Week kampanje. 50% rabatt på alt og du får 5% ekstra rabatt når du bruker rabattkoden min: CINDY – gyldig til 30. november. Tilbudet kan brukes på alt, inkludert de nye kolleksjonene!

 

Teleoutlet

Brukte mobiler med 2 års garanti, 60 dagers åpent kjøp, lynrask levering, sikker betaling og super service. 10% rabatt på alle produkter i butikken til og med Cyber Monday. Bruk kode BFCM.

 

Mobilverkstedet

Opptil 30% på reparasjoner på iPhone, iPad, Apple Watch, Samsung og Huawei.

Se alle tilbud

 

CDON

Opptil 60% rabatt. Se alle tilbud Black Friday HER! Deal of the day HER! Greatest deals HER!

 

HJEM & INNREDNING

Christiania Glasmagasin

25-60% på alle varer hele butikken* Se alle tilbud

 

Lampegiganten

BLACK WEEK: 17% rabatt på alle kjøp over 5000 kr, 15% rabatt på alle kjøp over 3000 kr, 12% rabatt på alle kjøp over 2000 kr, 10% rabatt på alle kjøp over 1000 kr eller mer. Se alle tilbudsvarer

Rabattkoder: BLACK17NO, BLACK15NO, BLACK12NO, BLACK10NO

Spar opptil 80% på siste sjanse-produkter. Alle bestillinger på over 2000,- = gratis frakt.

 

Jotex 

BLACK WEEK: Super deals – opptil 80% rabatt* over 1000 produkter. Weekend Deal: 25% rabatt* på hele ordren din. Oppgi kode: 421397 i kassen. Se kampanjen HER!

 

Kremmerhuset

BLACK WEEKEND: Medlemstilbud fredag – lørdag alle varer* fra 20% rabatt. Sengesett 50% rabatt, alle adventsprodukter* 30% rabatt, stearinlys 3 for 2. Sjekk ut Black Week tilbudene HER! Se salget HER!

 

BGA fotobutikk

Opptil 40% rabatt på alle varer! Stort utvalg av rammer, postere, speil og fotoalbum for alle hjem. Se alle tilbudene HER!

 

MOTE, KLÆR & TILBEHØR

Bubbleroom

BLACK WEEK: 20% på alt* i nettbutikken + fri frakt. Sjekk ut tilbudene HER!

 

Cubus

BLACK WEEK: Nye tilbud hver dag. 30% på undertøy, bukser & jeans, gensere & hoodies, topper & T-skjorter +++ masse mer – se HER!

 

Gina Tricot

BLACK WEEKEND: Opptil 70% på utvalgte plagg*! Klikk HER! Outlet-salg 70% rabatt HER!

 

Lindex

BLACK WEEKEND: 25% på alle varer! Se dagens tilbud HER!

 

Asos

BLACK WEEKEND: Opptil 70% rabatt på alt! Ekstra 20% med kode: MOREDEALS. Se tilbudene HER! Outlet varer HER!

 

Miinto

Årets største salg! Spar opptil 60% på klær. Gratis frakt på bestillinger over 499,-. Se salget HER!

 

Aim’n

BLACK WEEK: 20-50% rabatt på bestselgere – se HER!

 

Stronger

BLACK WEEK: Opptil 50% på utvalgte produkter – shop HER!

 

HELSE & SKJØNNHET

Coverbrands

BLACK WEEK: Sjeldne tilbud – hver dag! Hele nettbutikken er nedsatt med opptil 50%. BareMinerals 25-40%, Youngblood 30%, Ole Henriksen 25%, Anastasia Beverly Hills 25%, GHD 25% og Glöd Sophie Elise 25% +++ Shop HER!

 

Eleven

BLACK WEEK: Minst 25% på nesten alt*! Gjør et godt kupp HER!

 

Fredrik & Louisa

20% rabatt på hele nettbutikken*. 30-50% rabatt på bestselgere! 20% på alle gavesett*. 30% rabatt på Ole Henriksen, alt fra Juvena, Declaré og REN Skincare. Nye tilbud hver dag. Shop HER!

 

Kicks

BLACK WEEK: Forskjellige deals hver dag fra 23.-29. november:
30% på BeautyAct*, 25% på kroppspleie*, 25% på makeup*, 25% på ansiktspleie*, 25% på duft*, 20% på alt* (rabattkode: BLACKWEEK), 25% på hår*

Gjør et godt kupp HER!

 

Lyko

BLACK WEEK: 25% på nesten alt (Clinique, Clarins, Kevin Murphy, parfymer, hårpleie, hudpleie +++)! Aktuelle kampanjer og utsalg.

 

BliVakker

Outlet priser – mye å spare, sjekk ut salget!

Handler du hos Blivakker.no under Black Week, kan du få pengene tilbake på konto! 50 heldige vinnere trekkes 2/12/2020.

 

NordicFeel

BLACK WEEK opptil 50% rabatt. 20% på julekalendere, 25% på hudpleie, hårpleie, duft, makeup, Hugo Boss, Clarins, Giorgio Armani, GHD, Lancôme +++ Se salget HER!

 

Yves Rocher

BLACK WEEK: 40-50% PÅ ALT*. Få med gave på kjøpet uten ekstra omkostninger! Sjekk ut de gode tilbudene HER!

 

Farmasiet

Black Friday hele november, 30% rabatt på nesten hele apoteket! Cosmica, REN, Vichy Liftactiv og Weleda. Kampanjetilbud finner du HER!

 

HOBBY & FRITID

Adlibris

BLACK WEEK: Opptil 76% rabatt. Leker opptil 50%, bøker opptil 86%, garn opptil 70%.
Se tilbudene HER!

 

ARK Bokhandel

En mengde bøker 30% rabatt kun på ark.no. 30% på all elektronikk. Alle leker, spill og puslespill 40% rabatt. Shop HER!

 

Norli

BLACK WEEK: Alle* bøker 30% rabatt. 40% på alle spill og puslespill. 40% på alle skolesekker. 40% på alle kofferter.
Jojo Moyes – Det siste brevet fra deg 199,-
Pondus – Hey Nineteen 199,-

Se alle tilbudene

 

DIVERSE

Jollyroom

Nordens største barne- og babybutikk. Handle for 3000,- og få 300,- i rabatt. Bruk rabattkoden LEVELUP i kassen. Vinn 2000 kr i gavekort – meld deg på nyhetsbrev.

 

CoolStuff

BLACK WEEK – Super deals: Opptil 90% rabatt! Sjekk ut tilbudene HER!

 

Partyking

BLACK WEEKEND: 20% rabatt på alt! Sjekk ut sortimentet HER!

 

Lagerpriser

BLACK WEEK opptil 70% rabatt. Produkter og gaver til hjemmet, utemiljø, sport og fritid, til barn, teknikk & helse. Se HER!

 


 

Rabattkoder og andre tilbud

En kjempekrabbe laget av plastsøppel!

Utenfor Geitmyra Matkultursenter på Odderøya står det utstilt en gigantisk taskekrabbe, laget av søppel som er samlet opp fra havet! Kjempekrabben er et initiativ fra Geitmyra i forbindelse med årets TV-aksjon, for å vise hvor viktig det er å bekjempe mot plast i havet.

Det er kunstneren @sedinzunic som har laget plastkrabben og han står også bak dekoreringen av hele bygget til Geitmyra, inkludert makrellen som stikker opp på taket. Det kreative bygget skiller seg ekstra ut. Gatekunst på bygninger er noe av det kuleste jeg vet om! Geitmyra Matkultursenter jobber for at barn skal bli glade i mat som gjør dem godt: Nysgjerrighet – kunnskap – matglede.

Les også:

Geitmyra matkultursenter åpner snart
Åpningsfest – Barnas store sjømatdag
Geitmyra åpningsdag: Sjømat og gatekunst

Få ekstra rabatt på iDeal of Sweden

Reklame | iDeal of Sweden

Nå er Black Week kampanjen i gang hos iDeal of Sweden! ✨ De kjører -50% rabatt på hele nettbutikken og ved å bruke rabattkoden min “CINDY” får du -5% EKSTRA rabatt! Koden er gyldig til 30/11/2020. Tilbudet vil være det samme gjennom hele Black Week, så benytt muligheten til å gjøre et godt kjøp på stilfulle mobildeksler, mobiltilbehør, airpods-deksler, ladere, vesker og accessories.

Produktene på bildet over er noen av mine favoritter. Chelsea Wristlet – en håndveske som er både kompakt og funksjonell. Kan også brukes som en lommebok med plass til kort og mobiltelefonen. I fargene pink, light grey og navy. De finnes også i black og green.


Les også:

De beste Black Week & Black Friday tilbudene
Rabattkoder og andre tilbud

Silk Castle Guardian

På en husvegg i Holbergsgate i bydelen Posebyen i Kristiansand finner vi dette mesterverket laget av @eloni.norway. Denne har jeg lett etter i lang tid, men fant den til slutt! Gatekunsten har fått navnet “Silk Castle Guardian”.

Damen på veggen kjempet, mot kapitalistiske interesser, for bevaring av flere bygninger i området. Inkludert veggen som er omtalt i dette innlegget. Bygningen hun hadde sine vanskeligste kamper å redde, het Silke Slottet eller Silk Castle! Den hviler under hånden hennes på bildet. Hun gikk bort i vår … Så for å takke datteren for at hun ga meg en stor gratis vegg å male, bestemte jeg meg for å hedre henne og hennes sak på veggen💚 – @eloni.norway

På Arendal-besøk

I dag har jeg vært på besøk i Arendal. Det var så koselig! Jeg har vært i Arendal to ganger før, en gang skolebesøk på Sam Eyde videregående skole og en gang i byen i forbindelse med en sjakkturnering. Veldig lenge siden. Siden busskortet mitt kan brukes i flere soner, hvorfor ikke bruke muligheten til å besøke andre steder når jeg har tid til det. Skulle ønske det var gratis wifi på bussen som det ble lovet, men det fikk jeg ikke tur og retur så endte opp med å kikke tomt ut av vinduet og dagdrømme. Her kommer noen bilder fra bussturen:

Kristiansand – Arendal: ca. 1 time.

Norges største kranskip Uglen skal jobbe ved Varoddbrua på søndag.

Horisonten, Lillesand.

Oddensenteret.

Grimstad gjestehavn.

Et sted i Arendal (husker ikke nøyaktig hvor bildet ble tatt).

En liten juleutstilling ved Dyviks plass, Grimstad.

Aktiviteter: Undersøke feil ved PC, spille kortspill, se en film på Netflix: Yes Man (den er kjempemorsom, tenk å bare si JA-livet) og høre på chill musikk fra våre favorittartister. Mine favorittartister er Alan Walker, K-391 og TheFatRat.

Etter dagen i dag har jeg fått lært mer om hvorfor skole PC-en ikke kunne koble seg på nett. Nettverkskortet på den gamle PC-en har sannsynligvis røket så den enkleste og billigste måten er å kjøpe en USB trådløs nettverksadapter som kan plugges inn i PC-en for å få wifi. I neste uke er planen å få kjøpt en slik. Og det er Black Weekend, kanskje jeg finner noe som jeg trenger på tilbud (hvis jeg er heldig).

Agders fineste juletre 2020

Hvilket juletre er Agders fineste juletre? Denne uken har 10 stykk ekte juletrær flyttet inn i Rådhuskvartalet i Kristiansand. Frem til i dag, kl. 12 var det mulig å stemme på Agders fineste juletre, en årlig konkurranse arrangert av Agder Juletre. Et tre ble stemt frem som publikums favoritt, og et ble utvalgt av juryen som er med videre i landsfinalen (de har bilder av vinnertrærne på Facebook-siden til Agder Juletre). Trærne vi kunne se i utstillingen var typene frasergran, fjelledelgran, nordmannsgran og edelgran. Fjelledelgran og nordmannsedelgran vant.

Produsentene fra store deler av Agder som er med i år:

  • Løvland Gård, Flekkefjord, Gyland
  • Fjellstad Gård, Laudal
  • Lister juletre AS, Lyngdal
  • Bøylestad Juletrær, Froland
  • Magne Grødums Akk og ved, Gyland
  • Sverre Mortensen, Kvinesdal
  • Frikstad Ved og Juletre, Kristiansand
  • Trygve Haraldstad, Marnadal, Mandal, Flekkerøy
  • Reiersøl Planteskole, Froland
  • Grimstad ved og juletre, Grimstad

1

2

3

4

5

6

7

8 og 9

10

 

– Hvilket juletre 1 – 10 synes du var finest?

Noen datagenier her?

Jeg tror tiden er snart inne for at skole PC-en min kaster inn håndkleet og tar kvelden. HP Probook 4330s heter den gamle PC-en som jeg har hatt siden jeg startet på videregående, i 2012. For å være nøyaktig er dette en 8 – 9 år gammel PC! Batteriet er dødt og PC-en fungerer kun når den er koblet til strøm. Ikke minst støyer og bråker den forferdelig mye.

Hvorfor har jeg ikke kvittet meg med den? I de siste årene har jeg brukt den som en ekstra “stasjonær” PC ved siden av den nye fordi den virker, har installert Windows 10 (tidligere vært 7), har lifetime av Office-pakken 2016 (fikk da jeg var ferdig på videregående) og har god lagringsplass (jeg har bilder og videoer lagret). Jeg er glad for at jeg kjøpte en ny PC (HP Pavilion x360) i fjor, for jeg hadde på følelsen at den gamle når som helst ville ryke.

I slutten av oktober skjedde det. Skole PC-en sluttet å koble seg på internett. Jeg hadde problemer med internettilkoblingen der PC-ens wifi-en stadig gikk av og på. Alle andre enheter i huset fungerte, det var kun skole PC-en som ikke ville koble seg på nettet. Det var ingen internettforbindelse og nederst viste kun ikonet av globusen. Hver gang jeg starter opp PC-en får jeg opp meldingen “Wireless Module not supported”. Har prøvd å finne ut selv hva det kan være, men siden jeg ikke fikk det til, har jeg spurt etter hjelp. Håper jeg får fikset dette.

En hyllest til de unge og lovende

Det nye kunstverket er å se på endeveggen/kuppelen på stasjonsbygningen til Bane NOR i Kristiansand! Gatekunstneren bak verket er @sedinzunic, og på tirsdag stod det helt ferdig. Man legger garantert merke til den store gatekunsten når man ankommer med buss, ferge eller taxi.

Kunstverket viser ei ung jente med superkrefter, fargerike duer som viser tegn for fred og kjærlighet, og en blomst som den lille jenta står i. Legg merke til den lille fuglen nederst ved det ene beinet til jenta med superkrefter. Kunstneren sier at jenta kan være et forbilde for de som kanskje trenger det. Målet er å spre håp og positivitet – kunstverket har blitt kalt “en hyllest til de unge og lovende”.

Les også:

Tidligere har en annen gatekunstner prydet samme vegg med et annet design
Håp og fred for fremtiden
Flere bilder av gatekunst

Høstens interiørtrend: Spirallys

Reklame | Indiska, Kicks, Lyko

En av høstens store interiørtrender er spirallysene. Det er lysene alle vil ha akkurat nå! Med denne enkle DIY-en får du gjort om kjedelige stearinlys til mer trendy lys. Gjerne test det ut selv!

For å gå komme i gang med prosjektet twisted candles trenger du lys som inneholder parafin. Jo mer parafin, jo bedre blir resultatet.

Bildet er hentet fra Pinterest

 

Utstyr: 

Kjevle, ildfast form, lys

 

Slik gjør du det:

1. Fyll på med varmt vann (37 – 40° C) i ildfast form. Du trenger ikke å bruke kokevann, varmt vann fra springen går.

2. Ta lysene og ha de oppi det varme vannet i ildfast form. La de stå ca. 5 minutter. Hvis lysene flyter, legg på en eller to kniver for å få de ned i bunnen.

3. Kjenn på om lysene har blitt mykt og bøyelig.

4. Kjevle lyset på alle de 4 sidene. Pass på at du ikke kjevler for tynt. Når du har fått en firkant kan du begynne å tvinne.

5. Sørg for at lysene er rette før du dynker de i kaldt vann. Når stearinen rører det kalde vannet, stivner de helt.


Indiska lysestake rød  |  Yankee Candle Cherry Blossom  |  Yankee Candle Vanilla  |  Yankee Candle Red Raspberry  |  Byredo  |  Rituals telys sort  |  Rituals telys hvit  |  Rituals set  |  Indiska lysestake grønn