Pink Party 2018

30. juni var det et stort Pink Party på Sørlandssenteret. For å komme oss dit måtte vi ta buss og kom akkurat tidsnok til åpning av området fra kl. 17:00. Mange folk stod i kø, klare for å sikre seg den beste plassen, som er nærmest mulig scenen for å se artistene. I stedet for å stå og vente på å komme inn, gikk vi en tur innom Sørlandssenteret og kjøpte med oss litt pistasj- og cashewnøtter så vi kunne ha noe å spise på veien. Jeg er så glad i pistasjnøtter, så det måtte jeg ha! Kl. 18:15 var en tid det passet å komme inn på området da de fleste hadde gått inn. Det var 15 minutter til den første artisten Gino Bless skulle opptre på scenen!

Programmet foregikk slik:
17.00: Området åpner, 18.30: Gino Bless, 18.55: Marion Woodseth, 19.10: TRXD, 19.42: Mugisho, 20.07: Chris Holsten, 20.47: Madden, 21.17: The Main Level, 21.47: Andreas Wijk, 22.17: JLE

Senterleder ved Sørlandssenteret, sier at det var rundt 12 000 på årets Pink Party. 11 000 billetter ble solgt og 1000 billetter ble gitt bort til ansatte og klubbmedlemmer. Dette er fjerde år Sørlandssenteret arrangerer Pink Party. Det var litt færre besøkende i år, kanskje fordi folk flest vil få med seg fotball VM 2018.

For å oppsummere Pink Party så har det vært en god festivalstemning ved spiseområdet og ved scenen. Det var veldig god plass å bevege seg på og vi kunne gå helt frem til scenen og se favorittartistene våre. Vanvittig gøy i år hvis jeg skulle sammenligne fjorårets Pink Party som nesten var helt stappfullt!

Kl. 22:25 var vi på vei hjemover. Jo tidligere, jo bedre. Siden på slutten kan det komme veldig mange folk som også skal inn til byen og skal ta buss. Rakk ikke å se JLE som hadde planlagt å opptre kl. 22:17. Hele programmet ble 15 minutter forskjøvet, så det var litt rart. Gikk vel glipp av fyrverkeri som avslutning på slutten …

#festival #musikk #musikkfestival #rosa #pink #pinkparty #sørlandssenteret #kristiansand

Video: Pink Party 2018

Pink Party er en musikkfestival som ble holdt på Sørlandssenteret lørdag 30. juni 2018. I år kom artistene Gino Bless, Marion Woodseth, TRXD, Mugisho, Chris Holsten, Madden, The Main Level, Andreas Wijk og JLE. Har filmet en god del på Pink Party og nå kommer endelig videoen ut. Se stemningen i videoen under!

HER finner du YouTube-kanalen min. Gjerne lik og subscribe!

#pinkparty #musikkfestival #musikk #sørlandssenteret #kristiansand

Klar for Pink Party

På torsdag byttet jeg inn de 6 billettene til festivalarmbånd. Det måtte bare gjøres enten på torsdag, fredag eller lørdag i denne uken siden Pink Party er i morgen. Da jeg byttet billettene til armbånd, fikk jeg med gratis ting som t-skjorter og regnponchoer (som også i fjor ble delt ut).

Pink Party er en gratis musikkfestival som arrangeres lørdag 30. juni på Sørlandssenteret i Kristiansand. Jeg er så spent og gleder meg selvfølgelig til å dra dit igjen og se The Main Level, Andreas Wjik, Marion, JLE, TRXD, Mugisho, Chris Holsten, Madden og Gino. Noen av artistene har jeg ikke hørt om, og da blir det spennende å høre de spille og synge foran massevis av publikum.

#pinkparty #konsert #festival #musikk #billetter #sørlandssenteret #kristiansand

Kristiansand Golfklubb

Golf er en morsom sport som går ut på å slå en liten ball ved hjelp av forskjellige køller ned i hull på gresset. Jeg har aldri spilt golf før, og det føles så rart å prøve det ut. Min aller første gang.

I dag tok vi med oss alle barna ut på tur til Kristiansand Golfklubb som ligger i Dvergsnesveien. Været var utrolig flott og da passet det så fint å komme seg ut i det fine været og spille golf sammen. Vi tok taxi til og fra, så det var ingen problem hvis vi ble slitne eller svette etter golftreningen. Det er jo bare bra når vi har en sånn dag som denne.

På vei opp til huset så vi Korsviktjønna (det lille vannet ved parkeringen). For en nydelig utsikt! Gikk vi videre kunne vi se en av golfbanene.

Da vi kom frem, spiste vi niste utenfor huset der oppe, i terrassen (se bildet under).

En halvtime senere etter at barna hadde spist, ble de delt inn i 3 grupper hvor de rullerte på 3 ulike stasjoner: Minigolf, golfkølle på myke baller for å treffe blinken og golfkølle på golfball så langt man bare klarer.

“Ikke slå over nettet” står det tydelig her oppe. Synd at noen få golfballer havner utenfor sikkerhetsnettene som er satt opp. På bildet under kan dere se massevis av golfballer ligge overalt etter at barna har slått til med sine køller. De synes det var mest moro med denne aktiviteten.

De fleste golfballene var gule, og andre hvite.

Senere da alle gruppene var gjennom alle stasjonene, oppsummerte vi golf og vi voksne slo til en golfball så langt vi bare klarte med vår voksenkølle. Barna synes det var så gøy å se hvor langt ballen fløy og de sa: “WOW, så langt!”.

Vi gikk tilbake til huset og fikk kjølt oss ned med en is hver og en kopp saft. Alt i alt var dette en veldig koselig dag på golfbanen!

#golf #sport #gress #fritid #friluftsliv #golfklubb #kristiansand

Video: Sankthansaften

Lørdag 23. juni var en fin Sankthansaften. For å oppsummere: Den store byfesten på Tangen var helt utrolig! Det kom rundt 5000 folk for å se bålet som var stablet opp som et høyt tårn av mange paller. Jeg har filmet stemningen på Tangen som dere kan se i videoen under!
 
 

#video #sankthansaften #sankthans #bål #natur #friluftsliv #tangen #kristiansand

Glemte å hente festivalarmbånd til konsert

Pink Party er like om hjørnet – det er allerede på lørdag! For å få billetter til konserten, må man handle på Sørlandssenteret og spare alle kvitteringer fra april til juni, og være medlem i kundeklubben. Hver 1000 kroner man handler for, får man 1 gratisbillett. Jeg har spart på kvitteringene siden i april og billettene hentet jeg ut i mai. Senere skal de byttes inn i armbånd. Jeg var på Pink Party i fjor, 2017. Det var en utrolig opplevelse, og i år har jeg gledet meg til et nytt Pink Party.

I forrige uke var det satt opp en stasjon i senteret hvor man kunne bytte billettene i armbånd (21.-23. juni), men dessverre fikk jeg ikke gjort det da jeg hadde glemt det bort (selv om jeg hadde skrevet på kalenderen “husk å bytte billetter til armbånd”). Lørdag kveld kom jeg på det med billettene. Uffda, så blir det ikke Pink Party på meg i år, tenkte jeg. Jeg sendte en melding til Sørlandssenteret på Facebook for å høre om det var mulig å bytte billettene til armbånd neste uke (som er denne uken):

Nå ble jeg veldig lettet da jeg fikk svar at billettene kunne byttes til armbånd fra torsdag til lørdag til uken! Da får jeg dra på konserten likevel. Nå lokker også Sørlandssenteret med gratis billetter til Pink Party (hvis du er medlem i kundeklubben). De vil jo ha flest mulig publikum på en så stor dag som denne. Faktisk er det 4. gang Sørlandssenteret arrangerer Pink Party. Nå må jeg bare huske og få hentet ut armbåndene, så er alt i orden til lørdag. Jeg gleder meg!

#pinkparty #sørlandssenteret #billetter #armbånd #konsert #kristiansand

Uke 8 av planteprosjektet

Dere som følger med på mitt planteprosjekt, lurer sikkert på hvordan uken har gått. Vårløkene har jeg droppet å oppdatere siden de klarte å dø. Vet egentlig ikke hva som har skjedd med dem, kanskje de har fått (litt) for mye vann?

Det har gått veldig fint med solsikke- og tomatplantene. Paprikaplanten også. De har vokst veldig mye i denne uken. Jeg håper det kommer tomater snart!

Solsikkeplantenes blader har fått noen små hull.

#planteprosjekt #solsikke #tomat #paprika #grønnsaker #blomst #hage

Byfest på Tangen, Sankthansaften 2018

5000 møtte opp på Tangen i Kristiansand for å se det store bålet som ble tent på Sankthansaften, lørdag kveld. Bålet var stablet opp som et høyt tårn av mange paller. Det har aldri vært så fint vær, men det blåste en god del. Det er 6. gangen det arrangeres Sankthansaften bålfeiring på Tangen, og det er første gangen jeg er med og ser på. Jeg dro dit etter å ha spist deilig grillmat hjemme.

For en byfest! Så gøy å se mange møtte opp, både båtfolkene i vann og folk som stod på land. Jeg fikk med meg begynnelsen da det ble satt fyr øverst på de to pallene som stod på skrått.

Mange barn brukte klatrenettet til å komme seg høyere opp slik at de kunne nyte den fine utsikten. Det ble tent opp et barnebål kl. 18:30, og det store bålet ble tent kl. 21:30. Jeg så bare når det største bålet ble tent. Mange folk fulgte med på det store bålet:

Bålet brant raskt ned. Etter en halvtimes tid var det bare det svarte som lå igjen. Det glødet og gnistret. Og varmt var det!

Etter en stund ble en god del ganske sultne, så køen til å kjøpe franske pannekaker var litt lang.

Måkene ville også være med på Sankthansfeiringen. De fløy vilt rundt, på jakt etter mat.

Mot slutten på bålet var det mange som tok en selfie og bilder av flammene. Det ble en veldig magisk kveld.

#sankthansaften #kristiansand #tangen #bål #byfest #friluftsliv

Grilling på Sankthansaften

I går var Sankhansaften og vi bestemte oss for å ta ut kulegrillen og grille ribbe og pølser. Det er så koselig å grille! Ribben vi kjøpte var krydret fra før av så det ga god smak. Kulegrillen ble plassert ved to vegger i et lite hjørne i terrassen og ikke i hageplenen da vinden blåste en del. Var så redd for at grillen ville velte, men heldigvis skjedde ikke det.

Til middag hadde vi altså pølsebrød, krydret grillribbe og salat. Runde brød med havre kunne vi også spise, men mange valgte pølsebrød i stedet for siden det var grilt så mange.

#grillmat #mat #sankthansaften #sommer #ribbe #pølser #salat

Video: Sigrid på Byfest og avslutning

Lørdag 2. juni var en helt rå Byfest-kveld på Torvet i Kristiansand der hvor kjente artister som Kurt Nilsen, Freddy Kalas og Sigrid kom. Sist ut var Sigrid som rocket hele scenen.

#byfest #kristiansand #sigrid #torvet #musikk #konsert