Header til Hanna Stensrud

Da var en ny header ferdig til Hanna Stensrud. Håper du likte den nye headeren din! Jeg lager fortsatt headere, men hvis dere vil ha, send e-post til [email protected] med beskrivelse og bilder til hvordan du vil ha den.

Les mer her om bestilling.

Masse iste fra Tine

Noen randome bilder tatt inne på COOP Obs!:


Hvorfor akkurat iste? Jeg synes designet på kartongen var så kreativ designet og at de var stabla så fint.

Siste dag som VG1 elev

Vi begynte kl. 09:30. Kom 5 minutter for sent på grunn av bussen jeg tok var stapp full. Det gikk ikke så bra … De fleste i klassen hadde kommet og satt rundt et langbord sammen. Vi snakket litt og hadde en liten lek. Alle hadde et ark bak ryggen og vi skrev kommentarer og komplimenter til alle. Dette arket skal jeg spare på!


Bordet vi satt ved. På bordet var det servert søte jordbær, moreller og chips. Kjempegodt! Læreren fikk en gave fra oss alle – blomster og sjokolade som takk for dette skoleåret. Jeg ble litt overrasket over at læreren ga meg ros for at jeg hadde 0 dager fravær på dette skoleåret. Jeg har såvidt tre timer fravær (tannlegetimer) i 1. termin og ikke noe mer.


Bilder fra skolen. Det er som å gå på en designskole!

Etter noen få timer sa vi god sommer, klemte læreren og gikk hjem. Det var et utrolig trist øyeblikk, men jeg tror jeg kommer til å møte noen fra klassen i neste skoleår. Jeg håper det.

– God sommer!

Salgsdag på skolen

I de to første timene fikk vi fri. Skulle egentlig ha engelsk da, men så ble det ikke noe av fordi alle var i “feriemodus”.

Etter de to første timene, gikk alle ned i 1. etasje for å sette ut noen border (utstilling). Kl. 11:00 startet salget av krakker, rammer, brødkurver, sminkevesker/toalettvesker, kluter, puter, pledd, voksduker og vesker. Alt er laget av design og håndverks-klassene VG1.


Brødkurver. Solgt mest.


Toalettvesker, sminkevesker og kluter.


Voksduk (bearbeidet): Legg merke til steinen. De med lapper på ble enten reservert eller merket “SOLGT” på. Krakkene ble også en av de mest solgte!


“Smykketre” som smykkene kan henges på.


Vesker i forskjellige mønster.


Hele langbordet.


Makramé smykker.

Ikke alt er utsolgt, det er fortsatt mye fint igjen. Jeg satt vakt fra kl. 12-13. Jeg ryddet under vasken (de skapene med alt av maling og vasketing) + noe annet jeg tok da vi ville gå tidligere hjem. Vi gikk selvfølgelig tidligere hjem (to timer før).

En kort og god dag

Programfag: Tørket støv på symaskinene. Her er jeg med den lille feiekosten.

Tok også oljebeis på de tre små hullene. De to timene gikk veldig fort. Etter programfagtimene gikk vi ned til Auditoriet Fjære. Der fikk vi endelig vite om vi kom opp i naturfag muntlig eksamen eller ikke. Jeg kom ikke opp! Det var ingen i VG1, VG2 og VG3 som kom opp (tror jeg)? Herlig!

Da vi var ferdig der, gikk jeg til skapet mitt og ryddet det.

Alle bøkene jeg har hatt gjennom VG1 skoleåret 2012-2013. Har også matteboka, men den leverte jeg før jul.

Tro meg, det er veldig ryddig nå!

Har så lite ting igjen etter at jeg har tatt med det meste hjem. Det nærmer seg snart sommerferie, hva med å ta med hjem litt om ganga?
Øverst: Noen papirbretta geometriske figurer: Boks (siden jul), pyramide, firkantet prisme og en A3 tegneblokk.
Nederst: Skolebøker og en kurv til å ha utstyret i.

Har forresten fri i morgen på grunn av “miljødag” som de på skolen arrangerer. Da skal jeg ta frem permen, se tilbake på det jeg gjorde da jeg begynte på VG1. Så skal jeg oppsummere det jeg har lært (har tatt med lærebøkene med hjem) + lage en oversikt på prøvene og karaktervurderinger. Tilbakeblikk kalles det. Jeg husker det veldig godt – det er som minner.

Catzy produkter

Jeg fikk en pakke i posten og da fant jeg ut at jeg hadde vunnet Catzy konkurransen som ble holdt på kampanje.blogg.no en stund siden. Catzy sendte ut premiene ca. 7. juni og jeg fikk den i dag (det tok ikke lang tid). Se konkurransen + vinnerne.


Pakken inneholdt hele Catzy-serien; Mousse, spray og tørrsjampo. Dette er noen fantastiske produkter! Gleder meg til å prøve ut det jeg har fått.

Nå finner du nytt produkt fra Catzy i butikkene! Catzy tørrsjampo absorberer fett og olje fra hårrøttene, så du slipper følelsen av å ha fett og flatt hår, selv når du ikke rekker å vaske det. Catzy tørrsjampo gir også håret volum og fylde. Med en naturlig og frisk duft gir Catzy deg det beste utgangspunktet for en god hårdag.

Catzy produktene får du kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, samt hos Vita, Europris og SparKjøp.

Få en oversikt – nedteller til blogg

Animated Countdown that counts down in seconds, minutes, hours and days to any date. Takes Time Zone & DST into account, and it can also count up! Choose a design (Birthday, Sports, Baby Due Date, Wedding, and more), select your colors and add your own personalized message. More designs available soon. Share the Countdown with anyone anywhere – just copy the web address (URL).

Snart sommerferie, se en oversikt her!

Du kan lage deg en oversikt her: Countdown Timer to Any Date
Jeg synes at den var veldig praktisk å bruke.

Mandag 10. juni 2013

I dag er det nøyaktig en uke og tre dager til skolen er slutt.

Engelsk: Læreren var så snill i dag, så vi fikk to timer “gratis” til fritimer. Gjøre hva vi ville altså!
Programfag:
På fredag sydde jeg en pute nr. 3.


Rettet opp en del puter som var ferdig.


Lærte å sy tittekant på. Ikke lett med hjørnene, måtte ta opp en del. Min 4. sydde pute i produksjonsuka. På mandag 17. juni kl. 11:00 skal vi ha salgsutstilling på skolen i første etasje. De som kommer får jo se alt vi har laget i produksjonsukene (to uker) som: Toalettvesker, voksduker, nett, puter, pledd, krakker, brødkurv og andre flotte sommerlige saker som er laget av elevene på design og håndverkslinja.