Bestilt til festantrekket

I julen var jeg så heldig som vant hovedpremien i Norske Bunader sin julekalender – et gavekort. Med gavekortet fikk jeg bestilt lommeur, urkjede og en sølje fra deres nettside. Dette er flotte produkter til bunaden eller festantrekket!

Les også:

Premier i julekalendere 2022

Premiere: 3D-lysshowet 2022

Julen 2022 kunne vi se et nytt 3D-lysshow på Nedre Torv i Julebyen Kristiansand. Om du ikke har sett det, får du se det nå. Opplev det magiske 3D-lysshowet! Et nostalgisk gjensyn, sist gang var i 2017. I lysshowet får du se sprettnissen, pepperkakehuset og julenissen som kommer for å ønske god jul.

Les også:

Video: 3D-lysshowet i Kristiansand (2021)
Video: 3D-lysshowet på Domkirken (2019)
Video: Fantastisk 3D-lysshow på Domkirken (2018)
Video: 3D-lysshow på Torvet (2017)

Hjertedager

På Sandens er det masse kjærlighet i lufta! Fra 7. – 15. februar har det vært Hjertedager med stikkord kjærlighet og glede. Kjøpesenteret og butikkene har pyntet til anledningene morsdag og valentinsdag. Med fargene rød og rosa, og hjerter. Nytt i år er kjærlighetsbroen i 1. etasje på senteret. Der er det satt opp to ballongbuer i hver sin ende av broen og på den ene glassveggen er det hengt opp masse hjerter. Her kan alle være med å dekorere broen med hjerter og skrive fine ord til en de er glad i. På gulvet er det klistret på ekte sørlandske favoritt-komplimenter.

– Hvem er din hjertevenn?

Har du en mamma, kjæreste, mormor, venn eller en annen person som du setter ekstra pris på i livet ditt?

Håper alle har hatt en fin morsdag og valentinsdag! 💕

Les også:

Kjærlighets- og ønsketreet
Alle hjerters dag

Spread love 💗 2 for 1 + 10% ekstra rabatt!

Reklame | iDeal of Sweden

Love is in the air! 💌💗 Spre kjærligheten med 2 for 1 kampanje på hele iDeal of Sweden akkurat nå. Morsdag og Valentines Day er like rundt hjørnet. Hva med å overraske en eller flere som betyr mye for deg, med produkter fra iDeal of Sweden? Her får du kjøpt trendy og stilfulle mobildeksler, mobiltilbehør, airpods-deksler, ladere, vesker og accessories.

Jeg har en rabattkode til deg som gir 10% ekstra rabatt! Rabattkoden er:
ZHANG

Bestselgere på iDeal of Sweden

Dekslene med tekst på er limited – kun tilgjengelig i en kort periode! Nedenfor ser du noen av dekslene:


Jeg har bestilt meg hjem en Niki Pouch i Black Croco. Den har et stilig design med krokodillemønster, gulldetaljer og god plass til det du måtte trenge å ha med deg i hverdagen eller på fest.

Jeg håper du finner noe du liker på iDeal of Sweden, og husk rabattkoden ZHANG, som gir deg 10% ekstra på kjøpet!

Klikk HER for å komme til iDeal of Sweden!

Lunsj på Egon

I dag har vi hatt mor og datter dag. Vi dro til Egon først og spiste lunsj, etterpå var vi på shopping og tittet i forskjellige butikker. Det er mange klesbutikker som har salg akkurat nå!

På Egon restaurant i byen bestilte vi begge Kylling BLT Sandwich, en klassisk amerikansk sandwich med sprø bacon og saftig tomat. BLT er forkortelse for bacon, lettuce og tomato. Retten inneholdt kyllingbryst, stekt bacon, salat, tomat og majones. Hvitløksdressing og melon.

Denne lunsjretten har jeg bestilt flere ganger før, for den er så god!

– Har du smakt på denne lunsjretten før?

Les også:

Bursdagslunsj
Lørdag 9. oktober 2021