Lærte å tegne aksonometri

I dag lærte vi å tegne aksonometri, som vil si at vi tegner rommet i tredimensjonal sett i perspektiv. Jeg trodde først at det var umulig, men det var ikke så vanskelig i det hele tatt da læreren hadde forklart dette foran hele klassen. Først tegnet jeg opp rommet, så begynte jeg å tegne kjøkkenbenkene, så høyskapene og overskapene. Så langt har jeg kommet:

Kan tegne dette uten tegnebrett også, nå som jeg har kommet så godt i gang. Kanskje ikke når man skal tegne rommet … Men brukte 90°s vinkel og en linjal for å måle + målestokken.


Opprisset. Det kjøkkenet skal forestille og er en del av den andre veggen.

#aksonometri #oppriss #kjøkken #interiør #tegning #kreativitet #kreativ #klassisk

Opplæring i bedrift UKE 7 (video)

10. – 14. februar (uke 7) var jeg i opplæring i bedriften Carlsen Fritzøe på Sørlandsparken, og det var jo kjempegøy! Jeg lærte mye nytt som fargeteori, var på hjemmebesøk hos kunden, å se/høre etter kundenes behov, tegne kjøkken på et program som heter Winner og rival.no … Etter denne uka skulle vi skrive en rapport om der vi var i uke 7. Jeg har valgt å lage en video der jeg har filmet nesten alle kjøkkenutstillingene i butikken, noen bilder og stikkord.

Jeg kommer til å skrive hva jeg har gjort hver dag i den uka, men først har jeg en video til dere!

Søknad til VG3

Da har jeg valgt ønsket linjer til neste år. Jeg valgte bare to.

Alle mobilene jeg har vært igjennom


Det er rart at de fleste i dag skifter mobil ganske ofte. Kanskje fordi den er en gammel versjon eller fordi alle i “vennegjengen” har en bedre mobil enn deg. Her er mine mobiler fra da jeg begynte til der jeg har kommet i dag. Har hatt 6 mobiler siden 5. klasse til nå. 

– Hvor mange mobiler har dere hatt?