Lærte å tegne aksonometri

I dag lærte vi å tegne aksonometri, som vil si at vi tegner rommet i tredimensjonal sett i perspektiv. Jeg trodde først at det var umulig, men det var ikke så vanskelig i det hele tatt da læreren hadde forklart dette foran hele klassen. Først tegnet jeg opp rommet, så begynte jeg å tegne kjøkkenbenkene, så høyskapene og overskapene. Så langt har jeg kommet:

Kan tegne dette uten tegnebrett også, nå som jeg har kommet så godt i gang. Kanskje ikke når man skal tegne rommet … Men brukte 90°s vinkel og en linjal for å måle + målestokken.


Opprisset. Det kjøkkenet skal forestille og er en del av den andre veggen.

#aksonometri #oppriss #kjøkken #interiør #tegning #kreativitet #kreativ #klassisk

Opplæring i bedrift UKE 7 (video)

10. – 14. februar (uke 7) var jeg i opplæring i bedriften Carlsen Fritzøe på Sørlandsparken, og det var jo kjempegøy! Jeg lærte mye nytt som fargeteori, var på hjemmebesøk hos kunden, å se/høre etter kundenes behov, tegne kjøkken på et program som heter Winner og rival.no … Etter denne uka skulle vi skrive en rapport om der vi var i uke 7. Jeg har valgt å lage en video der jeg har filmet nesten alle kjøkkenutstillingene i butikken, noen bilder og stikkord.

Jeg kommer til å skrive hva jeg har gjort hver dag i den uka, men først har jeg en video til dere!

Hemmelig måte å lage morsdagskake på

Bare se nøye etter!


Ferdig resultat!

Alle mobilene jeg har vært igjennom


Det er rart at de fleste i dag skifter mobil ganske ofte. Kanskje fordi den er en gammel versjon eller fordi alle i “vennegjengen” har en bedre mobil enn deg. Her er mine mobiler fra da jeg begynte til der jeg har kommet i dag. Har hatt 6 mobiler siden 5. klasse til nå. 

– Hvor mange mobiler har dere hatt?