hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Ultras Matfestival

 • 10.07.2010 - 23:06
 • Lørdag 10. juli inviterer Matvarehuset Ultra og flere leverandører til en fantastisk Matfestival. Området utenfor Sørlandssenteret vil rigges med telt og kundene vil få de deiligste smaksprøver gjennom hele dagen. Det blir også hoppeslott og underholdning for barna. Velkommen!  


  ULTRAS MATFESTIVAL utenfor Sørlandssenteret i dag kl. 10-17. Vi fikk gratis Sunniva frukt nøkkelring og Tine handlevogn mynt. Det var massevis av folk og mat! Is (Yoghurtis Please), pizza (Ristorante), Juice (Sunniva), Ali kaffe, kjøtt, frukt (vannmelon, melon), smoothies (fra Bama), sjokoladekake, fisk, kjeks med ost og jordbær, brus ... og mye, mye mer!  Aktiviteter: Luftgevær ved Ali kaffe, to hoppeslott: En med lang sklie og en var et vanlig hoppeslott. De var for barn mellom 2-8 år.

  Vi burde kanskje ikke ha spist frokost før vi kom ... det var jo så mye godt der! Vi smakte på masse forskjellig. Etter at vi var stapp mette, gikk vi inn til Sørlandssenteret. Der var det ikke så mange folk enn som ute. Vi gikk til DYREBUTIKKEN Buddy og så på akvariefisker.

  Har du vært på ULTRAS Matfestival?
  Hva har du gjort i dag?

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon