hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Vinn kule Soloprodukter

 • 26.03.2015 - 20:10
 • Ingen påske uten Solo! Solo har fått et nytt design, og i hele år vil de dele ut splitter nytt Solo-stæsj slik som den populære genseren, luene, badehåndklær og headphones. Kult eller hva?

  For å kunne motta de flotte Soloproduktene, må du gjøre dette:

  • Laste ned Solo Goodiebag-appen
  • Følge med på Solo sin reklame


     

  Hver Solo-reklame du ser vil nemlig ha en Solo-kode i seg som registreres av appen. Når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil så få beskjed med engang om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. 

  Hvis du ikke skulle være så heldig, får du i stedet Solo-dollars, og når du har samlet nok penger kan du hente deg en gratis Solo. Så er det selvsagt bare å prøve seg på nytt neste gang du ser en Solo-reklame i håp om å vinne. Det lanseres nye produkter hele året!

  Hvor du finner Solo-reklamen vil bli fortalt på Solos Facebook-side eller på Snapchat @solosoftdrink. Følg med der!

  #solobrus #sologoodiebag

  Én kommentar

  Bloggklubben

  20.04.2015 kl.10:37

  Hei! Nå har vi kåret vinnerne av Solokonkurransen, og kan røpe at du er en av de heldige vinnerne av en buff! Gratulerer! :) Send oss fullt navn og adresse til klubben@blogg.no, så får du buffen i posten. :)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon