Tomt for smågodt og appelsiner

    12.03.2016 - 16:43

I de fleste matvarebutikkene er det nå satt opp "Max 2 kg pr. kunde" skilt ved smågodt-avdelingen. Leste på nyhetene at en kunde kjøpte 35 kg smågodt, kanskje derfor det blir fort tomt og at skiltet er satt opp for at alle skal få muligheten til å kjøpe. I dag var det ikke mye å få kjøpt, tomt her på Rema 1000 men det stod bare noen bokser med hvit mint.

Noe igjen, så her fikk jeg ikke kjøpt det jeg hadde lyst på. Utenom å kjøpe smågodt, kjøpte jeg også appelsiner til 2,90 kroner per kg. Nesten utsolgt for appelsiner også.

På COOP Extra fikk jeg kjøpt litt smågodt til samme lave prisen. Eneste forskjellen er at de selger smågodt fra Nidar i stedet for Candy King. Det frister virkelig å fylle opp en pose med smågodt.

#smågodt #priskrig #påske #hverdag

12.03.2016 // 16:43 // Hverdag

KOMMENTER HER (4)

Lene

12.03.2016 kl. 18:48
Jeg har vært byen rundt i dag på jakt etter appelsiner, men det var nesten umulig å oppdrive. Nedtur!

CINDY Z.

14.03.2016 kl. 08:43
Lene: Det var vanskelig å få kjøpt appelsiner her også.

Emma Olsen

12.03.2016 kl. 19:54
Herre jeg jobber på rema, og må bare si det er gelt galskap hvor mye folk faktisk kjøper. Vi har ikke hatt noen grense. Men var på jobb på onsdag da det smalt og plutselig var alt smågodt tomt. Har aldri sett mennesker oppføre seg på denne måten, skulle trodd de faktisk kriget om livet sitt! Eneste jeg i kassen tenker er hva er det du skal med 7 kg smågodt? Får du ikke sykt vondt i magen. lol. Vi solgte 3 ton smågodt på 4 timer i går. Appelsiner, ketchup, tunfisk, erter, jiff spray, egg, skjønner ikke hva som skjer lengre.

CINDY Z.

14.03.2016 kl. 08:44
Emma Olsen: Smågodt går fort tom, det er sant! Og det selges så godt.

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits