hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Positive ord i hverdagen

 • 15.11.2016 - 20:17
 • Ved fruktdisken i en matvarebutikk på Lund, kom jeg over noen flotte dekorative halvkuttede meloner i forskjellige farger. Det var skrevet på med sort tusj, kun oppmuntrende og positive ord var å se. Jeg tenker at dette får en lyst til å kjøpe en melon, smake på den og bli glad. Budskapet butikken ønsker å få frem er nok å spise mer frukt og grønt sunt som anbefalt "1 av 5 om dagen".

  "Så vanvittig flott du er ♥"

  Jeg spiser selv masse frukt og grønt flere ganger om dagen for at kroppen skal få i nok vitaminer, mineraler og fiber = viktige næringsstoffer til et sunt og rikt kosthold.

  Et høyt inntak av frukt og grønnsaker er gunstig i forhold til forebygging av bl.a. kreft, hjerte- og karsykdommer, høyt blodtrykk, overvekt og diabetes. Frukt og grønnsaker inneholder en rekke stoffer som virker sykdomsforebyggende, og kan ikke erstattes av høye doser av enkeltstoffer i pille- eller pulverform.
  OFG - opplysningskontoret for frukt og grønt. Hvorfor er frukt, bær og grønnsaker så viktig for helsen? HER

  #mat #frukt #grønnsaker #butikk #sunt #kosthold

  2 kommentarer

  Lisa Malene

  15.11.2016 kl.21:44

  Jeg elsker når matbutikkene gjør sånn! Blir liksom i litt bedre humør når jeg går forbi, og det er faktisk mye større sjanser for at jeg kjøper en også. Hurray for at de prøver å få i forbrukere mer frukt! Når jeg var på butikken i dag så var det tilbud på yoghurt og peppespizza-produkter. Det er så leit at de nesten aldri eller sjeldent har tilbud på sunn mat!

  CINDY Z.

  15.11.2016 kl.21:58

  Lisa Malene: Ja, skulle ønske at sunn mat var billigere :-)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon