Positive ord i hverdagen

    15.11.2016 - 20:17

Ved fruktdisken i en matvarebutikk på Lund, kom jeg over noen flotte dekorative halvkuttede meloner i forskjellige farger. Det var skrevet på med sort tusj, kun oppmuntrende og positive ord var å se. Jeg tenker at dette får en lyst til å kjøpe en melon, smake på den og bli glad. Budskapet butikken ønsker å få frem er nok å spise mer frukt og grønt sunt som anbefalt "1 av 5 om dagen".

"Så vanvittig flott du er ♥"

Jeg spiser selv masse frukt og grønt flere ganger om dagen for at kroppen skal få i nok vitaminer, mineraler og fiber = viktige næringsstoffer til et sunt og rikt kosthold.

Et høyt inntak av frukt og grønnsaker er gunstig i forhold til forebygging av bl.a. kreft, hjerte- og karsykdommer, høyt blodtrykk, overvekt og diabetes. Frukt og grønnsaker inneholder en rekke stoffer som virker sykdomsforebyggende, og kan ikke erstattes av høye doser av enkeltstoffer i pille- eller pulverform.
OFG - opplysningskontoret for frukt og grønt. Hvorfor er frukt, bær og grønnsaker så viktig for helsen? HER

#mat #frukt #grønnsaker #butikk #sunt #kosthold

15.11.2016 // 20:17 // Hverdag

KOMMENTER HER (2)

Lisa Malene

15.11.2016 kl. 21:44
Jeg elsker når matbutikkene gjør sånn! Blir liksom i litt bedre humør når jeg går forbi, og det er faktisk mye større sjanser for at jeg kjøper en også. Hurray for at de prøver å få i forbrukere mer frukt! Når jeg var på butikken i dag så var det tilbud på yoghurt og peppespizza-produkter. Det er så leit at de nesten aldri eller sjeldent har tilbud på sunn mat!

CINDY Z.

15.11.2016 kl. 21:58
Lisa Malene: Ja, skulle ønske at sunn mat var billigere :-)

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits