Alltid noe å gjøre og bok

    02.02.2017 - 21:23

Det er alltid noe som må gjøres i hverdagen. Jeg har hørt at det ikke er vits å si at det er for lite å gjøre, og at det er kjedelig. Ta for eksempel husarbeid som et tema, som kan ta masse tid (ramser opp): Alt fra å rydde etter andre, lage mat, ta oppvasken, vaske opp på kjøkkenet (eller bruke oppvaskmaskin), rengjøre, moppe gulvet, støvsuge tepper, vaske klær (eller bruke vaskemaskinen), resirkulere klær (gi bort klær), pante flasker, gå ut med søpla også videre - lista fortsetter og uendelig lang blir den. 

I år har jeg som nyttårsforsetter å være et "JA"-menneske som skal gi alt, stå på og lete etter muligheter som finnes. Hver eneste dag tenker jeg på hvilke muligheter jeg har for å komme meg videre. 2. februar. Tenk at vi er i februar måned allerede. Jeg vil ha noe å gjøre. Jeg vil være kreativ, skrive, ta bilder og tegne. Så i dag fant jeg fram en bok som jeg ikke har lest ferdig, og den skal jeg lese ut i løpet av noen dager. Boka heter Hvite hjerter, nr. 1 Søsternålen, skrevet av Ann-Christin Gjersøe. Jeg skal skrive en bokanmeldelse så snart jeg er ferdig med å lese ut boka :-)

#bok #bokanbefaling #bokanmeldelse #hverdag #NorskeSerier

02.02.2017 // 21:23 // Hverdag

KOMMENTER HER (3)

Den lille Pandaen c:

02.02.2017 kl. 21:34
Gleder meg til å lese anmeldensen!

Victoria Larsen

02.02.2017 kl. 22:39
Jeg ønsker deg en fin torsdagskveld :-)

http://hevhodet.blogg.no/

03.02.2017 kl. 01:50
Den boka så spennende ut :) Ønsker deg en fin kommende helg!! :)

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

21, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits