hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Påskegrill og mer planteliv

 • 14.04.2017 - 19:33
 • I dag er det langfredag. Se på den flotte himmelen da! Man trenger ikke å dra langt for å se dette. I dag etter lunsj tok vi ut grillen og grillet svinekoteletter utendørs siden været var så fint. Når været holder seg og vinden ikke blåser, ja da passer det bra med grilling. I tillegg til å grille har vi brukt dagen til å plante rester av frø fra poser og gitt kaktusplantene nye blomsterpotter altså omplanting fordi de har vokst ut av pottenes areal.

  Kaktusen til høyre hadde to små plante "unger" ved siden av seg før. Nå har vi skilt dem i en rød blomsterpotte der de kan vokse fortere.

  Siden vi hadde plantejord tilgjengelig og frø i poser, hva med å plante for å se om det vokser? Mange av posene hadde gått ut på dato for en eller to år siden, vet ikke om det kommer til å vokse, men vi gir det likevel et forsøk.

  Bare grønnsaker: Sukkererter, spinat, vårløk og agurk.

  Vi plantet også frørester fra en rød paprika kjøpt på matbutikken (se den hvite skålen). Med nok sollys og vann så skal vi sørge for at det vokser. Jeg merker hvor mange planteprosjekter jeg holder på med for tiden, og kjempespennende er det alltid om våren. Se-det-vokse-og-spire.

  #planteprosjekt #kaktus #påske #våren #planter #blomster #grønnsaker

  Én kommentar

  Nora Piscopo

  14.04.2017 kl.20:42

  Så koselig! Flotte bilder :)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon