hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Ut i praksis IKEA #6

 • 09.03.2015 - 19:43
 • Nå er det bare denne uka igjen vi er ute i praksis. Når jeg tenker meg om, så føltes det ut så fort det har gått!


  Dagen i dag begynte med å være på senger og barnas. Gjorde det fint der og satte på plass en haug med ting. Noen magasiner lå på feil plass, det samme med brosjyrer og ting og tang. Sjekket at det så fint ut.


  Tok med skuffene til et lagerrom og skrudde av håndtaket. Etter det var det å skru på håndtaket på noen oransje skuffer (lik på bildet).


  Noen sengesett å stryke.


  Var på "skattejakt"! Dette var gøy. På bildene tegnt med sirkler rundt betydde at det var utgående varer som skulle fjernes fra utstillingene til venstre når vi går inn i 2. etasje. Jeg tok med meg en handlevogn, så gikk jeg runden.


  Dette fant jeg: Oransje skåler, en boks, en veggklokke, servietter, brikker, tallerken og bøker. Ikke alle ting var på utstilling, så derfor ble det færre ting enn det jeg håpet på. Trodde det var alt på bildet de hadde brukt (utstillingsvarer).

  #ikea #utplassering #opplæring #bedrift #interiør #utstilling #skattejakt

  2 kommentarer

  sirenv

  09.03.2015 kl.20:23

  Veldig bra innlegg. Jeg går på vg2 interiør og utstillingsdesign, derfor synes jeg at det er veldig gøy å lese dine innlegg. Jeg har også vært utplassert på ikea en gang når jeg gikk i 10 klasse.

  Hadde vært gøy om du stakk innom min blogg.

  CINDY Z.

  15.03.2015 kl.20:19

  sirenv: Takk :) Så fint at du leser bloggen min. Jeg har vært inne på bloggen din og synes den er spennende :)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon