Å ta bedre bilder

    18.03.2017 - 20:00

Heisann lørdag! Her sitter jeg i bilen og er på vei til Sørlandssenteret. I en av butikkene kjøpte jeg boka "BEDRE BILDER med Canon EOS digitalt speilreflekskamera". Jeg har alltid hatt lyst til å lære om manuelle innstillinger, som jeg kommer til å lese mer om i denne boka. Ikke at jeg har et Canon EOS kamera, men jeg tror det hadde vært lurt å få gode tips til å ta bedre bilder enn å ta flere dårlige. Kanskje jeg senere vil oppgradere til et Canon EOS digitalt speilreflekskamera?

BEDRE BILDER med Canon EOS digitalt speilreflekskamera av Jukka Kolari - Peter Forsgård

Her er noen gode tips å tenke på for å ta et bra bilde: Bildevinkel, motivet, lys, komposisjon, lukkertid, blenderåpning, iso. Mer om dette senere når jeg har fått lest boka.

Ellers har jeg vandret i forskjellige butikker for å få inspirasjon, se på ting og ta bilder. Jeg tok blant annet et bilde av denne fine vesken med slangeskinneffekt, paljetter og lenkehåndtak. Must-have!

#veske #mote #foto #bilder #shopping

18.03.2017 // 20:00 // Hverdag

KOMMENTER HER (5)

Naima

18.03.2017 kl. 20:18
Spennende📸🤗

Sandra Marie

18.03.2017 kl. 20:27
Så kos :)
Om man lærer å kjenne sitt eget kamera og kan og bruke innstillingene får man full kontroll på deponering, osv. Lykke til.

CINDY Z.

19.03.2017 kl. 20:49
Robert's Photography and Digit: Takk :D

Silje Romundset Karlsvik

19.03.2017 kl. 17:38
Slike bøker er bare så fantastisk lærerike, leste en for noen år siden.. Lærte litt nytt, men er mye selvlært! Lærer over tid, men tror nesten jeg må se på den der boken selv :) Tho jeg ikke har et Canon EOS kamera jeg heller!

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

21, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits