hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Journalist i egen by

 • 23.03.2017 - 21:22
 • Denne torsdagen har jeg gjort masse spennende. Først av alt må jeg si hvor flott himmelen var, da jeg gikk forbi, så måtte bare dokumentere det. Dere skulle ha visst hva jeg driver med for tiden, og nå skal jeg endelig si det: Jeg er intervjuer! Herlighet, det er så gøy å spørre folk hva de synes om besøket, opplevelsen og hva de har handlet. Allerede nå føler jeg meg nesten som en journalist som jobber i en avis.

  Har stått ganske mye ute for å fullføre oppgavene, så etter det hadde jeg nesten ikke følelser i hendene da jeg avsluttet de intervjuene. Jeg burde ha skjønt kle-deg-etter-været prinsippet. Selv om det er sol på himmelen så kan det være litt kaldt når sola har gått ned. Håper været vil holde seg som dette her slik at det blir flere folk å se i Kvadraturen, Kristiansand by. Ellers utenom å fryse litt, synes jeg dagen har vært ganske lærerikt.

  #byen #våren #avis #journalist

  3 kommentarer

  Sandra Marie

  23.03.2017 kl.21:47

  Så morro, har lyst å gå jounarliststudie selv :-)

  Ida Øverland

  23.03.2017 kl.21:51

  åh dette var stas! kos deg videre!

  CINDY Z.

  25.03.2017 kl.21:39

  Ida Øverland: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon