Nissemarsj

Siste skoledag før jul kom de fleste ikledd julekostymer fordi vi skulle gå nissemarsj den første timen. Noen valgte å lage kostymet helt selv, mens andre gjorde en annen vri: En kjedelig genser ble plutselig til en julepyntet genser med lyslenker, julekuler og glitter. Det er helt utrolig hvor mye arbeid de legger i å lage kostymene selv og det er kreativt! Den årlige nissemarsjen foregikk slik: Alle på skolen har på seg julekostymer, klassene stiller opp (fra 1.-7.) og går samlet en liten rundtur i nærområdet for å vise oss frem. Samme rute som i fjor!

Etter turen var det servering av gløgg og pepperkaker i skolegården. Noen kvarter senere var det premiering av beste kostyme og beste laget kostyme. Vinnere som vant kom opp på “scenen” og fikk utdelt sjokoladeplater og små nisseformet sjokolader. Litt ekstra påfyll til godteriposen 🙂 Resten av dagen var bare kos, vi så på film og gomlet i oss (masse) godis.

Da dagen var over ønsket vi hverandre en riktig god jul. Nå har jeg endelig juleferie og det føles deilig. Vi ses igjen til neste år!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg