Dårlige nyheter

Da jeg våknet, gikk jeg ut til stua, og så at alle Tigerbarbene var blitt hvite i finnene oppe og nede. Mamma skiftet vann på to akvarier, men da hun skulle fange dem inn i en reserveboks (jordbærboks i plast) med en håv, men de svømte ikke så fort som de gjorde før, så oppdaget hun noe, Tigerbarbene hadde blitt hvite i finnene! Hun spurte meg hva som hadde skjedd og sånt. Jeg hadde jo sagt det til henne i dag morges da! (Tror hun ikke hadde fulgt med.)

Hun fant fra enda en boks og en glassbolle. Hun brukte håvet og fanget dem: 3 Friske Tigerbarber i glassbollen og en som ikke var “frisk” i jordbærboksen, en fisk som også var syk, var i akvariet med en pumpe. Om ca. 3 timer døde Tigerbarben i jordbærboksen … stakkars! De andre overlevde.

Søndag 25. oktober 2009 da vi våknet, gikk vi ut til stua og så på fiskene våres. En Tigerbarbe i akvariet døde. Den var også blitt hvit i finnene og var veldig svak til å svømme så den la seg ned i steinene … stakkars den og! Så ikke at den døde, men hvis ikke munnen puster, så er den død. De tre andre lever fortsatt.

FAKTA:
Vi kjøpte 5 Tigerbarber torsdag 13. august 2009 hos DyreHaven i byen.
Vi hadde ikke akvarium, så vi brukte glassbolle.
Lørdag 12. september 2009 kjøpte vi AQUA Kids Panorama 26 liter, storlek 40x24x29 cm.
Hadde i fiskene om ca. 5 dager.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg