The Tall Ships Races 2010

I år var The Tall Ships Races i byen vår, Kristiansand. The Tall Ships Races er en internasjonal langdistansekappseiling for store seilskip. Seilskipene skal være her i Kristiansand JULY 29 – AUG 1, 2010. Det er ca. 80 stk. Jeg/vi har vært der og fulgt med på hva som har skjedd i de siste dagene: Å, så spennende å se seilskipene!

Torsdag 29. juli 2010

Vi parkerte bilen. Vi gikk ned til Color Line`s havn der The Tall Ships Races 2010 var. Det var veldig mange folk som kom og så på. Det var veldig mange seilskutere overalt. Mange var over 40 meter og noen var litt mindre. Vi gikk omkring og så på de forskjellige seilskutere. På noen seilskutere var det åpnet å gå ombord. Vi gikk til en stor seilskute som het Stad Amsterdam. Den var kjempesvær!

Vi gikk videre til et marked som solgte The Tall Ships Races-ting. Der var det også mange folk som var intressert til å kjøpe noe ting. Det var også aktiviteter for små barn: Hoppeslott og slier rundt havneområdet. Vi gikk og kjøpte Diplom Kroneis Jordbær 6-pakning. Kl. 18.00 var det tid for Kaptein Sabeltann show. Vi sto laaangt bak, og vi kunne nesten ikke se noen ting. Etterpå gikk vi til Otterdalsparken og tok en pause. Også i byen var det mange folk.

 

Fredag 30. juli 2010

Vi parkerte bilen. Vi gikk til The Tall Ships Races. Vi gikk ombord i Gulden Leeuw og en indisk seilskute som jeg ikke husket navnet på. Vi tok masse bilder – bildene ble mye bedre enn de i går. Været var mye finere i dag enn i går. Vi så på mange flotte seilskutere. På LEBARA-stedet fikk vi gratis ballonger, penner, bamsegodterier og nøkkel/mobilhenger. Det ble veldig varmt etter hvert. Sola steiket og vi måtte bare gå og kjøpe Hennig Olsen Friskis på KIWI. Det var 10 stk is i pakken, og jeg spiste bare èn. Vi gikk og så på The Tall Ships Races-markedet. Vi dro hjem ca. kl. 16.00.

– Har du kommet til Kristiansand for å se The Tall Ships Races i år?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg