“Brøkkake”

Jeg husker fortsatt denne fantastiske kaka som læreren lagde til oss da jeg gikk i 4. og 5. klasse. Kaka ble kalt for “brøkkake” fordi den gangen lærte vi om brøk. Jeg har spart på denne oppskriften, så hva med å dele den ut til fantastiske blogglesere? Her er den:

Dette trenger du:
7 ½ dl sukker
10 ½ dl hvetemel
2 – 3 ts kanel
4 ts natron
200 g smeltet smør (avkjøles)
1 l kefir

200° på 35 min midt i ovnen (langpanne)

Krem på toppen:
1 pk melis
2 ss kakao
2 ss varm kaffe
200 g smeltet smør
1 egg

Ta kremen på med en gang du har tatt kaka ut av ovnen!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg