Handelens dag med gode innkjøp

I dag våknet vi kjempetidlig og kom oss til Kvadraturen tidligere enn kl. 07:00 (siden butikkene åpnet da). Jeg hadde tenkt å kjøpe et nytt kamera som kunne ta macro/nærbilder (har ikke sånn type kamera) på Japan Photo. Det var lang kø, så vi var ikke de første på stedet. De 12 første kundene fikk kølapp og gikk først i køen når det gjaldt å spørre de som jobbet der. De gikk etter nummer. Jeg håpet at ikke de andre skulle kjøpe det kameraet jeg ønsket å kjøpe – som bare finnes 2 stk av.


Kameraet Panasonic Lumix DMC-GF5 kostet 499,- på tilbud (kun i dag, Handelens dag). Veldig fint kamera som jeg ønsket meg siden i går.

Her er annonsen:

Frister med tilbud, ja … og dessverre hadde de ikke flere igjen. Jeg så at ingen hadde kjøpt det kameraet – hvorfor skulle de ha sagt at det var tomt? Selvfølgelig var det prinsippet “førstemann til mølla”, men da det var min tur, hadde de ikke flere “køtilbud” kameraer igjen. Jeg stod ikke så langt bak i kø, men tror jeg var nr. 14 eller noe. Uflaks.

Etter å ha vært på Japan Photo, gikk vi til butikk etter butikk i Markens gate. Det var mange telter og utesalg (eller hva det kalles) der de rigger ut og har gatemarked. Jeg fant mye fint som jeg likte.


Bukse fra Vero Moda.


Jeg la nesten ikke merke til at det var prisforskjeller på samme type bukse da jeg så det ute = 20 kr dyrere og inne = 20 kr billigere. Og jeg kjøpte buksa ute fordi jeg ikke var innom butikken.


Veske fra Morris. Hos Morris var det veldig mange fine vesker å velge mellom og mange var på tilbud. Det var et vanskelig valg fordi mange vesker hadde sin kvalitet … så da endte jeg opp med denne.


Nærbilde av inni veska.


Logo lappen.


DILLIGAF klokker fra Gull Funn.


Begge er like (den til venstre er min og den til høyre er mammas). Forskjellen er jo fargene, den til venstre er hvit og den til høyre er sort.


Next2 armbånd, også fra Gull Funn.


Denne boka var ikke på tilbud da men … gave til lillebror. Boka er fra ;libris.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg