Magisk i Photoshop

I 1. – 4. time var det Photoshop undervisning (og for oss som kan det). Vi lærte mange nye funksjoner og “magiske ting” som kunne gjøres på Photoshop. Jeg kunne noe fra før, så det var ikke vanskelig å få til. Vi fikk altså 3 forskjellige oppgaver – oppgavene blir gitt godkjent eller ikke godkjent. 


Ikke fargelagt tegning i perspektiv. Her skulle vi laste ned bildet og fargelegge i Photoshop. Sjekk ut resultatet:


Øvelse 1a: Bli kjent med noen verktøy, fargesette rom. Her har jeg prøvd ut fargen turkis på veggene og stemplet med litt gjennomsiktige stjerner (ser ikke så godt).


Øvelse 1: Dybde i rom. Strekene er tegnt opp ved hjelp av rutenettet i Photoshop. Prøvde å få ut litt dybde, men det syntes ikke så godt her. 


Et produktkart som er laget av Monica – læreren vår. Vi har tatt vekk den røde stolen som ikke helt passet inn på produktkartet og har gjort det om. Resultatet:


Øvelse 2: Bli kjent med lag – produktkart. Dette fikk jeg til! (alle gjorde det samme).

#photoshop #interiør #produktkart #design

2 kommentarer
  1. God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god onsdag, og håper du har hatt en fantastisk uke så langt 🙂 Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidelig om morgenen 🙂
   Stooor klem fra fast leser – vektlofterjenta.com ❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg