GLOSSYBOX – eksklusiv boks med skjønnhetsprodukter

Reklame | Glossybox

Er du interessert i sminke og skjønnhet? Da er GLOSSYBOX garantert noe for deg!

Hva er GLOSSYBOX?
GLOSSYBOX er et abonnement der du får hjem en eksklusiv boks med fem skjønnhetsprodukter hver måned. Du kan teste nye produkter og nye varemerker og forhåpentligvis finne nye favorittprodukter! Det er en morsom måte å utvide din skjønnhetshorisont og ikke minst få litt luksus i hverdagen!

Som GLOSSYBOX-abonnement mottar du hjem i posten en gang i måneden en eksklusiv eske fylt med fem skjønnhetsprodukter. Du kan velge om du vil ha et løpende abonnement eller et tidsbestemt abonnement. Du står fritt til å velge! Esken som inneholder skjønnhetsprodukter kommer fra både internasjonale og norske merker. Produktene kan både være sminke, hudpleie, hårpleie, parfyme eller lignende fra skjønnhetsverden og er vanligvis mindre enn originalproduktet.


hjemmesiden deres kan dere finne informasjon om produktene og tips om hvordan du best bruker dem. GLOSSYBOX skal være som en overraskelse, du vet aldri hva du får (de tilpasser dette etter hvilke produkter du legger til i din skjønnhetsprofil). HER kan du registrere deg som kunde.

Ny kunde, hva får du?
Det er ikke esken du ser under “Månedens eske” på hjemmesiden som blir din første, men det vil være en overraskelse. De prøver så godt å sette sammen innholdet i esken din basert svarene i din skjønnhetsprofil og hvilke produkter og merker de samarbeider med den måneden. Skjønnhetsprofilen fungerer altså som en retningslinje. Tanken med GLOSSYBOX er at du får muligheten til å prøve produkter og merker som du kanskje ellers ikke hadde testet, slik at du kan finne nye personlige favoritter. Du kan alltid oppdatere skjønnhetsprofilen gjennom å logge inn på kontoen din og klikke på “min skjønnhetsprofil”. Om du lurer på flere ting, kan du sjekke ut FAQ HER.

Mine tanker om GLOSSYBOX
Dette er jo så spennende å få tilsendt overraskelser i posten hver måned, med 5 forskjellige skjønnhetsprodukter som kan man kan prøve og teste ut. Det er også fint å finne ut hvilken man liker best. For meg så liker jeg alltid å prøve ut nye ting. Det koster 179 kr for løpende månedsabonnement, eller 899 kr for 6 måneder eller hvis du velger å abonnere i 12 måneder, for 1679 kr (da sparer du mer). Det er ingen ekstra kostnader som tilkommer da frakt og toll er inkludert i prisen.

Noen flotte esker som har kommet ut til nå:

Hvilken har du lyst på?

Følg GLOSSYBOX på:
Twitter   |   Facebook   |   Pinterest   |   Instagram

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg