Fikk tentamen tilbake

Da var tentamen i interiørarbeid rettet ferdig. Vi gikk ut en og en for å få den tilbake + hva vi bør gjøre bedre neste gang. Det jeg håpet minst å få, fikk jeg – det var ikke en spesiell stor overraskelse. Det var en ganske grei karakter, syntes jeg! Så har jeg “failet” litt her og der som øynene kan se, så det var ikke akkurat noe spennende jeg hadde kommet med.

Dagen før tentamen, fikk vi vite hva vi skulle få på tentamen. Tema var å style en bolig for salg. Målgruppen var for unge par og enslige som har flyttet fra en stor til en litt mindre og lettstelt bolig.

Tentamen dag 1:
Vi fikk oppgaven: En plantegning med hele leiligheten, ca. 80 m2, et bilde så vi kunne se hvordan det integrerte kjøkkenet og badet var. Resten av dagen var det bare full jobbing med tentamen (altså kladde og skisse).

Tentamen dag 2:
Dagen ble brukt til innføring, alt vi hadde kladdet skulle vi føre inn på merket tentamen ark. Denne dagen var mest stress siden vi skulle tegne opp alt med trykkblyant, så med tusj, fargelegge (fargeblyanter/ProMaker) og vi var på skolen fra kl. 09 – 14. Leverte oppgaven: Produktkart + produktbeskrivelse, plantegning, en perspektivtegning (detalj av rommet) og et ark med stikkord (begrunnelser).

Tentamen dag 3:
Hentet oppgaven 30 minutter før presentasjonen og presenterte for læreren i ca. 15 minutter.

Slik gikk det på tentamen: Det gikk ganske greit, men for meg så var det bare tenking hele tiden. Det var en kort tid vi fikk, ettersom vi hadde en dag med skissing og kladding, neste dag innføre alt og dagen etter en presentasjon for det vi hadde gjort. Skulle ønske tentamensdagene vare lengre så vi kunne gjøre det bedre!

Neste gang skal vi ha eksamen. Det er i juni.

#interiør #design #tentamen #leilighet #presentasjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg