Barnehagen Naturheia

Oppgaven gikk ut på å innrede en barnehage. Barnehagenavn jeg foreslo var Naturheia fordi det ser ut som om beliggenheten er i naturen en plass. Jeg valgte profilen natur og fargene blå, grønn, gul og rød.

Spiseplass: Til 8 barn (3 – 4 år) og 2 voksne. Tripp trapp stoler til barn og Jærstolen til voksne. Det skulle være god stemning rundt bordet, så en voksen sitter på hver sin side av bordet. Når de ikke spiser, kan bordet brukes til maling, tegning, lage ting, puslespill.

Peisen: Kan/bør noen ganger brukes, men nå har de fleste barnehager lagt varmekabler under gulvet.

Oppbevaring: Brettspill, bøker, dukker, leker osv … Veggteppe (insekt) så de kan leke med insektkosedyr på. Trillebord som har hjul.

Samlingsstund: Klokketeppet midt i “sentrum”. Barna kan hente puter ned fra vegghengt epletre. Kan brukes som leketeppe også.

Lekekrok (lekekjøkken): Lekevegger som skjermer lyd og for noen som vil “være litt for seg selv”. Tok plissegardiner her som solavskjerming. Og utvendig persienner som kunne styres med fjernkontroll.

Vinterhagen: Etter å ha vært på tur, kan barna bruke det til utforsking, læring, tegning, være kreativ. Det er plass til 4 (8) rundt bordet, og de kan gjerne spise sammen her også. Foreslo puffer. Materialvogn som har ark, fargeblyanter, forstørrelsesglass … tilgjengelig.

Har også belysningsplan (funksjon og stemning), men har ikke fått skannet den inn. Ellers var det god allmennbelysning i barnehagen.

#interiør #barnehage #design #kreativ #natur #farger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg