Siste uka på skolen

Tenk, siste uka vi er på skolen! I dag startet dagen kl. 08:45. Vi begynte så smått å rydde og vaske hyllene i klasserommet, vasket rundt og inni oppvaskbenken, tømte skapet ute og hjalp til å sette ting på lageret.

Leverte bøkene på biblioteket. Bildefremvisning av bildene vi tok på klasseturen og IT kom inn med et viktig informasjonsbrev som var til avgangselever. Fikk St. Joseph “mappene”. Innimellom satt vi på PC-en og gjorde hva vi ville. Jeg fikk skannet alle VG2 interiørtegningene, lagret dem på minnepenn som JPEG. Tenkte å kunne lagre alt på ett sted.

Det blir en veldig kort uke fordi: Vi som har vært på skolen i dag får fri i morgen og på onsdag er det avslutningskveld for elever og foresatte. Dette er for å markere av endt skolegang (de fleste jeg kjenner skal ta påbygg, som vil si ett år til på skole).

Nå er vi snart ferdig med VG3 året! Vi som har gått VG3 Interiør får tittelen interiørkonsulent! Da kan vi enten gå ut i jobb eller fortsette med studier. Tenk hvor herlig det er å ta pause fra skolen og nyte den lange sommerferien … 

#skole #slutt #rydding #rengjøring

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg