Vinn masse kult Solo stæsj

Husker dere Solo? Solo har fått nytt design, og i hele år vil det derfor deles ut splitter nytt Solo-stæsj slik som den populære genseren, luene, badehåndklær og headphones. Om du vil være med å vinne stæsjet, er det to ting du må gjøre:

1. Laste ned Solo Goodiebag-appen. Du finner appen ved å søke på “Solo Goodiebag” i App Store eller Google Play.

2. Følge med på Solo sin reklame

Hver Solo-reklame du ser vil ha en Solo-kode i seg som registreres av appen. Når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil få beskjed med engang om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. Du kan også vinne stæsj ved å taste inn koder du finner i reklame i appen. Kodene kan du finne for eksempel i busstopp, i magasiner (reklamer) og i brusflasker.

Hvis du ikke skulle være så heldig å vinne stæsj, får du i stedet Solo-dollars og når du har samlet nok penger, kan du hente deg en gratis Solo. Så er det selvsagt bare å prøve seg på nytt neste gang du ser en Solo-reklame i håp om å vinne.


 

Her er noen ting jeg har vunnet via appen:

Med nok Solodollar har jeg også hentet masse Solo brus i butikken! Det koster 10 Solodollar pr. solo. Nå har jeg spart til ca. 100.

Det lanseres nye produkter hele året. Hvor du finner Solo-reklamen vil bli fortalt på Solo sin Facebook-side eller på Snapchat @solosoftdrink.

Dette er et konkurransebidrag

#solobrus #sologoodiebag #solo
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg