GLOSSYBOX – Vive La France feat. L’Oréal Paris

Reklame | Glossybox

GLOSSYBOX er en nettbasert abonnementstjeneste for skjønnhetsprodukter hvor abonnenten mottar fem utvalgte produkter vakkert pakket i en luksuriøs eske én gang i måneden for 179 NOK / måned. Esken leveres hjem til døren! Hver GLOSSYBOX inneholder fem skjønnhetsprodukter i mindre format, spesielt utvalgte for akkurat deg. Er du opptatt av skjønnhet så er dette noe for deg!

GLOSSYBOX lanserer en ny spesialdesignet eske – Vive la France feat. L’Oréal Paris

GLOSSYBOX lanserer sammen med det verdenskjente varemerket L’Oréal Paris en spesialdesignet eske med et franskt tema, Vive La France feat. L’Oréal Paris. La esken og produktene inspirere direkte fra hjertet av Frankrike for å gi alle “mesdames” den optimale skjønnhetsopplevelsen. Esken inneholder blant annet 5 fullsize produkter, med en verdi over 500 kr. Esken Vive La France feat. L’Oréal Paris spesialdesignede eske signert av Jamie Lee Reardin som fås kjøpt i en begrenset periode i juli.

Because I’m worth it! – Blake Lively skuespiller og ambassadør for L’Oréal Paris

“Jeg vokste opp med inspirasjon fra budskapet “Because I’m worth it”. Det er en viktig verdi å formidle til kvinner- at skjønnhet er forankret i selvtillit! Det er noe jeg tror på.” sier Blake Lively.


Hva L’Oréal Paris kjente visjon “Because I’m worth it” betyr for meg:
Som oversatt vil det si: “Fordi jeg er verdt det”. Disse fire ordene er bundet til den tiden de ble laget og likevel har de vist seg å være tidløs. Jeg tror det menes at skjønnhetsprodukter er verdt prisen og det gir skjønnheten selvtillit, stil og avgjørelse. Vi jenter vil jo se eksklusive ut, og derfor blir dette da kalt “Because I’m worth it”.

Dette er et konkurransebidrag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg