Pure Lash og vippe extention

Hvordan finne en kvalitetssikret og trygg salong til vippe extention?

I et økende vippemarked som består av stadig flere ufaglærte enkeltpersoner, uten verken sertifisering eller diplom, kan en behandling av vippe extention i dag være risky business. Med et økende omfang av frittstående aktører er det ikke til å stikke under en stol at det øker tilsvarende ? om ikke mer ? med allergiske infeksjoner, uheldige betennelser, ubehagelig kløe, vond svie og ømme hevelser på grunn av billige vippeprodukter med dårlig kvalitet, samt uprofesjonell utførelse. For å forhindre at dette skal skje nettopp deg, sikrer Pure Lash kvalitet og trygghet på vippebehandlinger. Dette gjør de gjennom kurs av vippe extention, samt utvikler spesialtilpassede produkter som beskytter vippene dine både før, under og etter en behandling.

 

Som ledende aktør på Vippe Extention og Vippe Aftercare produkter i Norge er Pure Lash opptatt av ditt velvære og sikkerhet rundt en behandling. Derfor har Pure Lash en lang liste med krav til hvordan en trygg og god behandling skal gjennomføres, der de kun sertifiserer salonger som oppfyller alle disse punktene. De har kurset nærmere 500 salonger og har ca 800 frisør-, spa- og hudsalonger som bestiller vipper fra dem, og har det største utvalget av vipper per i dag. For å sikre at alle deres salonger får best mulig oppfølgning, har de en kursholder per salong. Så om du tidligere var usikker på hvilke salonger du burde benytte deg av vippebehandlinger hos, så har du svaret nå.

 

Pure Lash har kommet med en liste med fem tips til deg som ønsker en behandling av vippe-extentions:

1. Finn ut mer om salongen. Hvor lenge har stedet eksistert? Webside? Facebook/Instagram-profil? Omtale?

2. Gå fysisk innom salongen for å se om dette virker som en seriøs aktør før du bestiller time.

3. Prat med en terapeut som jobber med vipper i salongen. Spør kritiske spørsmål ? faglærte aktører besitter mer enn nok kunnskap til å kunne besvare disse.

4. Spør hvor lenge en terapeut har jobbet med slike behandlinger og spør om å se diplom. Utenlandske diplomer har en tendens til å kunne være forfalsket.

5. Kjenn på magefølelsen. Er prisen mye lavere enn andre profesjonelle steder? Prisen kan være en god indikasjon på hva slags resultat du kan forvente.

 

Feil utstyr og farlige midler

Det er flere tilfeller på bruk av feil utstyr og farlige midler i denne bransjen. En hovedregel skal være at ingen form for reaksjoner skal forekomme med mindre en forbruker er svært sensitiv. Kløe og svie under en behandling kan skyldes feil påsett av teip. Vipper skal heller ikke være limt sammen eller se klumpete ut. Dersom vippene fører til stikking, kløe, svie eller generelt ubehag skal man som forbruker kunne oppsøke stedet og få vippene fjernet gratis.

Pure Lash kurser seriøse aktører til å dele relevant informasjon, som blant annet ting det du bør gjøre og ikke gjøre etter endt behandling for best mulig og langvarig resultat. Visste du for eksempel at vanlig mascara inneholder samme type voks og olje som brukes i produktene som fjerner vippelimet? Bruk av ordinær mascara vil dermed kunne føre til at vippene faller av.

 

Produkter

1. Pure Lash Enhancing Serum // 2. Pure Lash Coating Mascara // 3. Pure Lash Extension Coating 10ml // 4. Pure Lash Natural Eye Liner 5ml // 5. Pure Lash Aftercare Kit // 6. Pure Lash Vippebørste // 7. Pure Lash Super Serum Mascara 8ml

Les om produktene HER.

Jeg har ikke så god erfaring med vippe extention og behandlingen, men kunne ha tenkt å prøve det. Det er spennende å prøve ut noe nytt! Produktene som jeg ønsker å prøve, kan f. eks være noen av dem på bildet over.

Dette er et konkurransebidrag

#purelash

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg