Torsdag 31. mars 2016

I de første norsktimene hadde noen av oss i klassen (som en liten gruppe) muntlig presentasjon om særemnet. Vi var 5 – 6 stykker. Dagen før fikk jeg filmet en video med hele presentasjonen som jeg i dag viste i stedet for å stå der og bable, men vet ikke helt om det var så bra. Har aldri gjort dette før, så det var litt rart. Å stå foran klassen har vært et problem for meg, av og til klarer jeg det ikke. Vet ikke helt hvorfor? Filmen (eller presentasjonen) var forresten på 15 minutter om temaet blogging og en av Norges største blogger, Caroline Berg Eriksen. Etter presentasjonen fikk vi et vurderingsskjema som vi krysset av og kom med egne tilbakemeldinger. Etter det jobbet vi med en innleveringsoppgave i norsk.

I naturfag fikk vi tilbake naturfagsprøven om redoksreaksjoner, og det var litt midt på treet. Kunne ha gjort det bedre, men var litt fornøyd med det jeg fikk. Å balansere en reaksjonslikning må være det vanskeligste, spesielt med å huske alle de små tallene. 

I matte hadde vi repetisjon om det vi hadde om i går: Median, typetall, gjennomsnitt og alt det andre med statistikk. Litt mye å huske, da vi også tar i bruk programmer som Excel og GeoGebra. Om noen uker skal vi ha tentamen igjen, da står matte og norsk bokmål på tur før eksamen og trekkfagene kommer. Og dere, forresten så er det 31. mars, siste måned og i morgen er det starten på 1. april. Se opp for å ikke bli lurt 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg