Mye i vente, oppdatering

Når det gjelder overskriften, klarer jeg ikke helt å se for meg hvor jeg er nå. Har ikke blogget på noen dager og tenker hele tiden: “Nå må jeg blogge, vil ikke skuffe dere lesere”, men klarer ikke. Skrivesperre? Neppe. Jeg er kanskje helt i min egen verden akkurat nå, tenker på ting jeg ikke burde tenke på og hvordan jeg skal ta stegene videre.

Jeg elsker sommerfugler som dekorasjon

Har jeg nevnt hvor stressende det kommer til å bli fremover? I dag har jeg tatt en naturfagsprøve (resten av kapittel 6) om batterier, brenselsceller, elektrolyse, hydrogen og blyakkumulatoren … Hadde sittet med denne i hele i går da jeg kom hjem fra skolen. I morgen er det planlagt en lesedag og forbedredelse til mattetentamen som er dagen etter, altså på torsdag. Da blir det enda mer lesing i boka. Etter dette skal jeg jobbe med en norskframføring og en historie “hjemmeprøve”. Hvordan skal jeg takle dette her?
 


Oppdatering:

Nå har jeg endelig fått opp bilderammene på veggene. De to store bildene er hengt opp på den ene veggen i stua, og tre av de små på rommet mitt. Jeg gleder meg til å vise dere hvordan det er nå. Mangler bare en ramme igjen til det usiktsbilde jeg har valgt.

#skole #interiør #oppdatering #hverdag

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg