Siste avslutning på videregående

Avslutningen fant sted på Tangen videregående skole kl. 18 i “Himmel og hav” onsdag 22. juni, men før tiden ble det servert forfriskninger som champagne, jordbær og Twist-godteri på et langbord. Elever og foresatte kom, og vi hørte talene som elevrådslederen, rektoren og fylkesmannen holdt. Etter hvert fikk vi høre sang og musikk.

Slik så det ut før kl. 18. Vi flyttet oss fra 1. etasje til 2. etasje for å se bedre. De fleste stod rundt i “smultringen”, og da klokka nærmet seg kl. 18, tok alle hver sin plass.

“Sommernatt ved fjorden” var blant annet vakker og nydelig – spilt med piano og saksofon.

Champagne i hånden og en fin utsikt å se avslutningen på!

Det var virkelig trist at jeg ikke så noen fra klassen min, lurer på hvor alle var? Hørte at noen var på kundekveld på Sørlandssenteret, men dette droppet jeg fordi jeg ville være på skoleavslutningen (for siste gang :’)).

Forfriskninger på siste avslutning på videregående – her var det mye godt!

God nok modne jordbær.

Det store langbordet med to fine store Hortensia blomster som pynt gjør det ekstra koselig.

Da underholdningen var ferdig, ville jeg gå opp i de andre etasjene for å mimre litt. Det har vært så gode minner i alle disse 4 årene! Vi husker de lange trappene opp til 6. etasje som vi gikk opp og ned nesten alle skoledagene, fargeklatten på taket, den moderne design universell utformingen, kantina, studieverkstedet, biblioteket … VG1, VG2, VG3 og VG4 har vært 4 magiske år. Jeg har lært så mye her, og dette var den siste dagen på den videregående skolen. Flere bilder og videoer av dagen vil komme ganske snart!

#skole #påbygg #videregående #skoleavslutning #avslutning #sommer #ferie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg