Palmesus, dag 1

FREDAG 1. JULI. 2016   Kl. 17 kunne vi se en lang kø ved inngangen til Palmesus (området rundt Aquarama) i Kristiansand. Før vi gikk inn, kjøpte vi en flaske Farris på Rema 1000. Vi gikk og stilte oss i køen ved Aquarama der vi ble sjekket av noen vakter med refleksvester. Jeg tenkte å ta med en flaske Farris inn, men fikk ikke lov. Det var enten å kaste den og gå inn, men vi valgte å returnere den tilbake (uåpnet såklart). Litt dumt da vi ikke kunne ta med drikke inn, og vi visste selvfølgelig at store vesker og bager ikke kunne være med inn. Alt blir jo sjekket for sikkerheten!

Velkommen til Palmesus! Kameraet ble dessverre ikke med, mobilkamera holdt for min del da det var veldig mange folk i en stor festival. Mange koste seg, drakk øl og danset i takt med musikken som kom fra scenene “Main stage” (hovedscenen) og “Sea stage”.

Her var det satt opp telter med salg av ulike ting som Red Bull, øl og godteri. Litt forskjellig egentlig, og man måtte betale med bonger (mynter der man kjøper via en app). Vi hadde selvfølgelig ikke noen da vi ikke visste hvor vi kunne kjøpe dem.

Red Bull-teltet.

En stor skjerm og hovedscenen litt lengre bak. Vi så på MATOMA!

Været var litt opp og ned. Litt regn noen ganger, men da det høljet ned, stod vi på Norsk Tippings vogn med denne fine utsikten over hele Palmesus.

Se så fint!

Bilde av meg der jeg tok noen bilder.

Utenfor Palmesus. Etter å ha vært der i noen timer dro vi til Palmesus Hotel for å se på noe annet spennende (publisert). Palmesus dag 2 kommer!

#palmesus #bystranda #opplevelser #festival #kristiansand

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg