Liten oppdatering

I det siste har jeg kun fokusert på skolearbeid og dere vet sikkert hvorfor: Snart er det eksamenstid, og vi må øve-øve-øve! Tiden går så utrolig fort, og plutselig er vi snart kommet til desember.

Litt om hvordan timene på skolen har vært i det siste:

På mandag ble undervisningen vi skulle ha flyttet bort til Kristiansand Kino (Fønix). Vi var ikke der for å se på film, men vi hadde seminar om temaet etikk på tvers av alle profesjoner: Grunnskolelærere, barnehagelærere, sosionomer og sykepleiere kom, og det var en felles samling i den aller største salen på kinoen. Alle fikk utdelt post-it lapper i ulike farger som vi festet på oss selv for at alle andre skulle se hvilket yrke/gruppe vi var i. Overraskende nok, så var salen blitt fullstappet med alle oss.

I naturfag holder vi på med forberedelse til eksamen. Vi har jobbet med tidligere eksamensoppgaver, repetisjon og oppsummering. På fredag i biologitimene hadde vi en artstest bare for gøy, og det var for å se hvordan vi lå an i pugging av navn på artene. Alle fant frem penn og papir, og på smartboard så vi bilder av artene og et nummer på hvert av dem. Totalt ble det vist 25 bilder av artene, jeg klarte navn på 21. Litt vanskelig med de ulike nymfestadiene og de som kaller seg for larver.

På tirsdag skal vi ha prøvemuntlig (øvelse til muntlig eksamen) i pedagogikk. Vi ble satt opp som en basisgruppe på 4. Vår faglærer og en sensor kommer til å høre på oss. Når den dagen kommer, skal vi først trekke en lapp der det står et av temaene og snakke i vei. Som forberedelse etter at vi har trukket lappen, får vi rundt 2 min (?) til å forberede oss. Usikkert om dette er uten hjelpemidler. Totalt er det 8 temaer, og vi kan også trekke inn noe av de andre temaene siden mange av dem henger sammen som en rød tråd. Hvordan skal dette gå? Håper det går bra på prøvemuntlig …

#oppdatering #skole #naturfag #pedagogikk #kino #eksamen #muntlig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg